Πώς να αλλάξετε το Facebook με Greasemonkey Codes

Πώς να αλλάξετε το Facebook με Greasemonkey Codes

Οι κωδικοί Facebook είναι διασκεδαστικοί για να παίξετε γύρω με. Με αυτούς τους κωδικούς Facebook μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο το Facebook φαίνεται, αισθάνεται και εργάζεται για εσάς. Όταν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε αυτούς τους κωδικούς Facebook στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αλλάξετε χρώματα, να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, να αλλάξετε το θέμα σας και άλλα.

Πριν από την εγκατάσταση κωδικών Facebook

Εάν χρησιμοποιείτε τον Firefox ως πρόγραμμα περιήγησης ιστού, θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε το Greasemonkey Add-On για τον Firefox. Το πρόσθετο Greasemonkey θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε κωδικούς Facebook. Αποκτήστε το πρόσθετο Greasemonkey και βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο του πιθήκου στο κάτω μέρος της οθόνης είναι έγχρωμο ή δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς Facebook.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραφήματα Greasemonkey με το πρόγραμμα περιήγησης Chrome χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Greasemonkey. Μπορείτε απλά να κατεβάσετε τα σενάρια χρηστών και να κάνετε κλικ στο Install . Λειτουργούν ακριβώς όπως μια τυποποιημένη επέκταση στο Chrome.

Εύρεση κωδικών Facebook

Το Facebook αλλάζει διαρκώς. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κωδικούς για να αλλάξετε την εμφάνισή του, να μπλοκάρει διαφημιστικές αναρτήσεις ή διαφημίσεις, να κατεβάσετε βίντεο ή να κρύψετε συστάσεις κλπ., Θα χρειαστεί να βρείτε μια πηγή των τρέχοντων κωδικών που λειτουργούν. Ακολουθούν πηγές κώδικα που δημιουργούνται από χρήστες και μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Αυτοί οι κωδικοί είναι κίνδυνος χρήσης. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση οπουδήποτε στον ιστό για κωδικούς Greasemonkey, οι οποίοι έχουν διεύθυνση URL που τελειώνει με .user.js και δεν εμφανίζονται με κείμενο / HTML. Οι παρακάτω πηγές παρατίθενται από το Greasemonkey.

GreasyFork.org : Αυτή η αναζήτηση για κωδικούς Facebook φέρνει τους κώδικες με τη σειρά της σχετικότητας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δείτε τη λίστα με καθημερινή εγκατάσταση, συνολική εγκατάσταση, βαθμολογίες, ημερομηνία δημιουργίας, ενημερωμένη ημερομηνία ή όνομα. Υπάρχουν διάφορα σενάρια για την παρεμπόδιση δημοσιεύσεων και διαφημίσεων που υποστηρίζονται από το Facebook. Το GreasyFork έχει σελίδες βοήθειας για τον τρόπο εγκατάστασης των σεναρίων χρηστών, τον τρόπο εγγραφής τους, τις πολιτικές τους και τον τρόπο αναφοράς αναφορών.

GitHub Gist: Αυτός ο ιστότοπος είναι όπου οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να δημοσιεύει απλά αρχεία και δέσμες ενεργειών κώδικα. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση εδώ για τον τύπο του κωδικού Facebook που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο για να εγκαταστήσετε τη δέσμη ενεργειών. Κάθε δέσμη ενεργειών περιλαμβάνει την ημερομηνία δημιουργίας, τα σχόλια, την αξιολόγηση με αστέρια και τη δυνατότητα να "πιρούν" ή να κλωνοποιήσει το σενάριο.

OpenUserJS.org: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να αναζητήσετε τον τύπο του κωδικού Facebook που αναζητάτε. Τα σενάρια περιλαμβάνουν την τελευταία ημερομηνία ενημέρωσης, τον αριθμό των εγκαταστάσεων, την αξιολόγηση και την περιγραφή. Μπορείτε να δείτε τα αναφερόμενα θέματα με κάθε σενάριο. Μπορεί να είναι χρήσιμο να δείτε τι άλλα σενάρια έχει δημοσιεύσει ο συγγραφέας και τυχόν σχόλια για αυτά.

Μερικοί προτεινόμενοι κωδικοί για αναζήτηση: