Πώς να κάνετε τα λειτουργικά συστήματα OS X και MacOS να στείλουν συμβατικά συνημμένα

Δημιουργία συνημμένων εμφανίζονται στο τέλος ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η εφαρμογή Mac OS X Mail έχει μια ρύθμιση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε συνημμένα αρχεία στο τέλος των μηνυμάτων αντί για το σημείο όπου τα εισάγετε. Η εφαρμογή Mail στο macOS δεν προσφέρει αυτήν την επιλογή. Αντίθετα, προσφέρει ακόμα πιο εύκολη λύση.

Από προεπιλογή, οι εφαρμογές αλληλογραφίας OS X και MacOS τοποθετούν και τα συνημμένα ακριβώς εκεί που τα εισάγετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Συχνά, ειδικά με τις εικόνες, αυτό είναι ωραίο ευχάριστο και χρήσιμο. Ωστόσο, όταν προτιμάτε να τοποθετούνται όλα τα συνημμένα στο τέλος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το OS X Mail μπορεί να στέλνει συνημμένα και στο τέλος του μηνύματος.

Κάντε το OS X Mail να στέλνει συμβατικά συνημμένα

Για να ορίσετε το Mac OS X Mail να επισυνάψει όλα τα αρχεία για ένα μήνυμα στο τέλος αντί να ενσωματωθεί στο περιεχόμενο του μηνύματος:

  1. Ανοίξτε μια νέα οθόνη email στο OS X Mail.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία στη γραμμή μενού και επιλέξτε Συνημμένα .
  3. Βεβαιωθείτε ότι το στοιχείο Εισαγωγή συνημμένων στο τέλος είναι επιλεγμένο στο μενού πριν προσθέσετε τυχόν συνημμένα. Εάν δεν είναι επιλεγμένο, επιλέξτε το.
  4. Επιλέξτε Μορφή t> Κάντε Απλό κείμενο .
  5. Γράψτε το email με τα συνημμένα.

Δυστυχώς, αυτό δεν λειτουργεί πάντα, και απαιτεί επιπλέον προσπάθεια. Εάν δεν λειτουργεί για εσάς ή δεν θέλετε να στείλετε email σε απλό κείμενο, δοκιμάστε να κάνετε κλικ και να σύρετε τα συνημμένα στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τοποθετήσετε με μη αυτόματο τρόπο όλα τα συνημμένα στο κάτω μέρος του Mail στο OS X μετά το γράψιμο του κειμένου.

Τα συνημμένα αλληλογραφίας του MacOS

Η εφαρμογή "Αλληλογραφία" στο macOS τοποθετεί πάντα τις εικόνες εν σειρά, όπου εισάγονται. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε ένθετο και να το σύρετε στο κάτω μέρος του μηνύματος. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη σειρά των συνημμένων κάνοντας κλικ και σύροντας. Αυτή η λύση διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα.