10 Αγαπημένες Συμβουλές για τα MacBooks σας

MacBook, MacBook Air και MacBook Pro Tips

Η φορητή σειρά της Apple, συμπεριλαμβανομένων των MacBook, MacBook Pro και MacBook Air, περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή σημειωματάρια στον κλάδο της πληροφορικής. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για όλους μας εδώ, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα που κάνουν ακόμα καλύτερα ένα φορητό Mac.

Για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το MacBook, το MacBook Pro ή το MacBook Air, έχουμε συμμορφωθεί με αυτή τη λίστα συμβουλών, η οποία είναι έργο σε εξέλιξη. Ελέγξτε συχνά συχνά για περισσότερες συμβουλές.

Τι πραγματικά συμβαίνει όταν βάζετε το Mac να κοιμάται;

Ευγενική προσφορά της Apple

Η τοποθέτηση ενός φορητού Mac στον ύπνο είναι ένα τόσο συνηθισμένο φαινόμενο που λίγοι από εμάς σκεφτόμαστε ποτέ. Θεωρούμε απλώς ότι ο ύπνος θα βοηθήσει στη διατήρηση της μπαταρίας και ας πάρουμε ακριβώς εκεί που έχουμε σταματήσει. Αλλά είναι πραγματικά αυτό που συμβαίνει; Μπορεί να εκπλαγείτε.

Η Apple υποστηρίζει τρεις διαφορετικές εκδοχές του ύπνου. ο καθένας έχει τα οφέλη και τα μειονεκτήματά του, αλλά λίγοι χρήστες Mac γνωρίζουν ποια έκδοση του ύπνου χρησιμοποιούν οι Mac τους. Αν θέλετε να μάθετε τα μέσα και τα άκρα των Macs και τον ύπνο, αυτό είναι το σημείο για να ξεκινήσετε. Περισσότερο "

Αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Mac σας

Westend61 / Getty Images

Τώρα που γνωρίζετε για τις τρεις λειτουργίες ύπνου που υποστηρίζουν οι Mac, πώς μπορείτε να μάθετε ποια είναι η χρήση του Mac σας και ίσως το πιο σημαντικό, πώς αλλάζετε σε διαφορετικό τρόπο;

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Terminal για να αλλάξετε τη λειτουργία αναστολής που χρησιμοποιεί το Mac. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το "Safe Sleep" είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να διατηρήσετε τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε μεγάλες περιόδους ύπνου, μια άλλη επιλογή μπορεί να είναι καλύτερη. Περισσότερο "

Χρησιμοποιώντας το παράθυρο προτιμήσεων εξοικονόμησης ενέργειας

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Το παράθυρο προτιμήσεων εξοικονόμησης ενέργειας είναι η καρδιά του ελέγχου της κατανάλωσης ενέργειας του MacBook, του MacBook Pro ή του MacBook Air. Με την εύχρηστη διασύνδεσή του, μπορείτε να διαχειριστείτε όταν ο Mac σας πρέπει να τεθεί σε ύπνο όταν οι σκληροί δίσκοι του πρέπει να σβήνουν, όταν η οθόνη πρέπει να απενεργοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά το Mac σας και ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο προτιμήσεων εξοικονόμησης ενέργειας για να προγραμματίσετε πότε πρέπει να ξεκινήσετε, να κοιμηθείτε, να τερματίσετε τη λειτουργία ή να επανεκκινήσετε το Mac. Περισσότερο "

Πώς να βαθμονομήσετε το MacBook, MacBook Pro ή MacBook Air Battery

Getty Images / Ivcandy

Γνωρίζατε ότι η μπαταρία σε MacBook, MacBook Pro ή MacBook Air διαθέτει εσωτερικό επεξεργαστή; Αυτή δεν είναι μια βουβή μπαταρία στο εσωτερικό του έξυπνου Mac σας. Ο επεξεργαστής εσωτερικής μπαταρίας έχει πολλές λειτουργίες, αλλά η κύρια εργασία του είναι να διαχειριστεί την απόδοση της μπαταρίας σας και να προβλέψει πόσο χρόνο έχει μείνει στη φόρτιση της μπαταρίας. Προκειμένου να εκτελέσει τη μαγεία πρόβλεψής του, ο επεξεργαστής πρέπει να γνωρίζει πόσο καλά λειτουργεί η μπαταρία και πόσο καιρό παίρνει για να εξαντλήσει από πλήρως φορτισμένο σε τίποτα που δεν έχει απομείνει στη δεξαμενή.

Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως βαθμονόμηση της μπαταρίας και θα πρέπει να εκτελείται όταν αγοράζετε για πρώτη φορά το Mac σας και όταν αντικαθιστάτε την μπαταρία, καθώς και σε τακτά χρονικά διαστήματα για να κρατήσετε τις πληροφορίες εντάξει. Περισσότερο "

Πώς και γιατί να επαναφέρετε το SMC του Mac σας

Ειδήσεις Spencer Platt / Getty Images

Το SMC του Mac (ελεγκτής διαχείρισης συστήματος) είναι ένα μικρό κομμάτι υλικού που φροντίζει μια ομάδα βασικών λειτουργιών καθαρισμού για να διατηρήσετε την απόδοση των υπολογιστών Mac μέχρι την ισοτιμία. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την απόδοση της μπαταρίας του MacBook, του MacBook Pro ή του MacBook Air ή εάν έχει προβλήματα με τον ύπνο, το SMC ενδέχεται να είναι σε θέση να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν σωστά ξανά.

Αυτός ο οδηγός θα σας οδηγήσει στη διαδικασία επαναφοράς του SMC, και στη συνέχεια θα πρέπει να ξαναγυρίσετε το φορητό σας Mac. Αφού επαναφέρετε το SMC, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό πάνω από αυτό για να επανα-βαθμονομήσετε τη μπαταρία του Mac. Περισσότερο "

Αποθηκεύστε τη μπαταρία του Mac - Ξετυλίξτε τα πιάτα του δίσκου σας

Getty Images egortupkov

Το παράθυρο προτιμήσεων εξοικονόμησης ενέργειας είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαχειριστείτε την απόδοση της μπαταρίας του φορητού σας Mac, αλλά ένα μέρος όπου η εύκολη χρήση είναι το μειονέκτημα όταν πρόκειται να ελέγξετε πότε πρέπει να σπάσουν οι σκληροί δίσκοι σας. Ή ως το παράθυρο προτιμήσεων εξοικονόμησης ενέργειας το θέτει, "Τοποθετήστε το σκληρό δίσκο (α) στον ύπνο όταν είναι δυνατόν".

Αυτό που λείπει είναι οποιοσδήποτε έλεγχος για το πότε οι σκληροί δίσκοι πρέπει να μπαίνουν στο κρεβάτι. Πρέπει να τεθούν σε λειτουργία όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη; Όταν δεν υπάρχει δραστηριότητα για ορισμένο χρονικό διάστημα; Και αν ναι, ποιο είναι το σωστό χρονικό διάστημα για να περιμένετε πριν οι μονάδες οδηγήσουν σε ύπνο;

Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ρύθμισης του χρόνου αναμονής αδράνειας πριν οι οδηγοί δηλώσουν "καληνύχτα". Περισσότερο "

Mac Συμβουλές Απόδοσης - Δώστε Mac σας ένα Tuneup

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Η απόκτηση της καλύτερης απόδοσης από το Mac σας είναι σημαντική. μπορεί να είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή Mac σε μπαταρία. Αυτή η λίστα με συμβουλές θα κρατήσει το Mac που λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς αδικαιολόγητη χρήση πόρων που μπορούν να περιορίσουν το χρόνο εκτέλεσης του MacBook, του MacBook Pro ή του MacBook Air. Περισσότερο "

Συμβουλές μπαταρίας Mac

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Η απόκτηση του μεγαλύτερου χρόνου εκτέλεσης από το MacBook, το MacBook Pro ή το MacBook Air μπορεί να είναι πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε. Αυτή η συλλογή συμβουλών κυμαίνεται από το βασικό έως το σκοτεινό, ακόμα και το ανόητο, όμως όλες οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λίγο περισσότερο χρόνο μπαταρίας από το Mac φορητό σας. Περισσότερο "

5 Συμβουλές ασφαλείας για το MacBook σας

Μερικές προσαρμογές εδώ, λίγες εκεί, και σύντομα το Mac σας είναι ασφαλές. pixabay.com

Μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιητική όσο η προσαρμογή του Mac σας για την καλύτερη απόδοση, αλλά ο συντονισμός του Mac σας για πρόσθετη ασφάλεια είναι επίσης ένα σημαντικό έργο.

Αυτές οι 5 συμβουλές ασφαλείας θα σας δείξουν πώς να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα στο MacBook σας, ώστε κανείς εκτός από εσάς να βλέπετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας, Πώς να παρακολουθείτε το Mac σας αν καταστραφεί ή κλαπεί. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο τείχος προστασίας για Mac, καθώς και δύο πρόσθετες ρυθμίσεις ασφαλείας για να εκμεταλλευτείτε.

Αναβαθμίστε τη μνήμη RAM του Mac

Ανακαλύψτε τα μυστικά της εγκατάστασης του νέου Mac σας. Chesnot / συνεισφέρων / Getty

Το MacBook Pro ανάλογα με το μοντέλο και το έτος κατασκευής του, ενδέχεται να έχει αναβαθμισμένη μνήμη RAM. Η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετης μνήμης RAM μπορεί να μετατρέψει ένα γηράσκον MacBook από έναν αγωνιώδη αργό υπολογιστή σε ένα hotshot έτοιμο να κάνει τη δουλειά σας.

Μάθετε αν το MacBook σας μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί.