Κορυφαία παιχνίδια Auto-Runner (που δεν είναι ατελείωτες δρομείς)

Δεν είναι αναγκαστικά σχετικά με υψηλές βαθμολογίες, αλλά εξακολουθούν να έχουν αυτόματη λειτουργία.

Ο όρος ατελείωτος δρομέας έχει γίνει μια πηγή σύγχυσης κατά την περιγραφή παιχνιδιών. Ατελείωτα παιχνίδια δρομέων σαν εκείνα όπου πηγαίνετε για υψηλό σκορ ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε σχέση με ένα παιχνίδι όπου μπορεί να είναι πολλών διαφορετικών ειδών, αλλά με το βασικό στοιχείο είναι ότι ο χαρακτήρας σας μετακινείται αυτόματα από προεπιλογή. Αυτά τα παιχνίδια τελειώνουν να λειτουργούν πολύ καλά στις οθόνες αφής επειδή η εξάλειψη της κίνησης λύνει πολλά προβλήματα με τους ελέγχους.

01 από 10

Punch Quest

Rocketcat Games

Σε αυτό το φανταστικό παιχνίδι για κινητά, ελέγχετε έναν πολεμιστή που μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας με όλα τα χρώματα του δέρματος, τα είδη μαλλιών και τα ρούχα. Μπορείτε να τρέξετε μέσα μπουντρούμια προσπαθώντας να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο ένα combo, διάτρηση σκελετών, νυχτερίδες, μάγοι, και πολλά άλλα. Παίρνετε όλα τα είδη των αναβαθμίσεων και των ειδικών δυνάμεων που μπορείτε να ξεκλειδώσετε, συμπεριλαμβανομένων εκπληκτικών ικανοτήτων mega-combo. Υπάρχουν όλα τα μεγάλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, με μπλοκάρισμα και πολλαπλές επιθέσεις με γροθιά για μοναδική μάχη, ενώ τρέχετε πάντα μπροστά. Νομίζω ότι έχω ξοδέψει το περισσότερο χρόνο και χρήματα σε αυτό το παιχνίδι σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο κινητό παιχνίδι, ποτέ. Περισσότερο "

02 από 10

Rayman Fiesta Run

Ubisoft

Η σειρά Rayman δεν άξιζε ποτέ να υπάρξει με βάση μόνο την αρχική είσοδο της σειράς. Ήταν ένα ελαττωματικό platformer που δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά όταν ήταν το μόνο παιχνίδι που είχατε στο Jaguar σας, το Sega Saturn, ή το GBA κατά την εκκίνηση, ήταν σίγουρα αξίζει τον κόπο. Ευτυχώς, ο Ubisoft έχει κάνει τον Rayman ένα αξιόλογο μέρος των παιχνιδιών, και αυτό περιλαμβάνει κινητά. Rayman Fiesta Run είναι ένα platformer με κάποια διασκέδαση τοίχου-jumping, εχθρός punching, και μουσικά τμήματα, όλα εκεί όπου Rayman τρέχει με το δικό του ρυθμό. Το παιχνίδι κάνει σπουδαία δουλειά στο να είναι μια διασκεδαστική πλατφόρμα ανεξάρτητα από την προέλευση του χαρακτήρα τη δεκαετία του 1990. Είναι ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα σε ένα δύσκολο αλλά προσβάσιμο παιχνίδι. Οι Rayman Adventures μπορεί να είναι περισσότερο η ταχύτητά σας αν προτιμάτε παιχνίδια ελεύθερα για παιχνίδι. Περισσότερο "

03 από 10

Wind-Up Knight 2

Εισβολέα ρομπότ

Αυτό είναι το διασκεδαστικό αυτόματη πλατφόρμα. Το παιχνίδι έχει μερικά στοιχεία δράσης, διασκέδαση με το τείχος-άλμα, μυστικά για να βρει, ακόμα και μια σατυρική ιστορία που χτυπά τη διασκέδαση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις παραδοσιακές πριγκίπισσες ιστορίες. Επιπλέον, αν αγαπάτε παιχνίδια με υποστήριξη ελεγκτή, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι αυτό δοκιμάστηκε με έναν κωμικό αριθμό ελεγκτών, αν και λειτουργεί καλά με την οθόνη αφής επίσης. Περισσότερο "

04 από 10

Πλατφόρμα πανικού

Νιτρόμετρο

Nitrome είναι οι προμηθευτές μερικών από τα ωραιότερα παιχνίδια τέχνης pixel που μπορείτε να πάρετε στο κινητό. Αλλά αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι τους, μια πλατφόρμα όπου πρέπει να το κάνετε από δωμάτιο σε δωμάτιο, αποφεύγοντας τους εχθρούς και τις θανατηφόρες παγίδες. Το παιχνίδι καταφέρνει επίσης να κάνει μεγάλη δουλειά στο να είναι ρετρό-εμπνευσμένο με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ότι οι χαρακτήρες είναι λεπτές-καλύπτονται riffs σε κλασικούς χαρακτήρες. Το άλλο είναι ότι το γενικό στυλ του παιχνιδιού μοιάζει με κάτι που δεν θα ήταν εκτός θέσης στις εποχές 8-bit και 16-bit, ιδιαίτερα το Game Gear. Περισσότερο "

05 από 10

Ντουέτο

Kumobius

Το παιχνίδι του Kumobius είναι κάπως άμορφο σε ό, τι αφορά το είδος, αλλά γιατί όχι ένας αυτοκινητιστής; Κάνετε κίνηση αυτόματα και αποφεύγετε τους κινδύνους. Απλώς συμβαίνει με έναν πολύ αφηρημένο τρόπο, καθώς ελέγχετε δύο μπάλες που περιστρέφονται γύρω από ένα κεντρικό σημείο περιστροφής. Το παιχνίδι έχει ένα γαλήνιο soundtrack, και αφήγηση που προσθέτει μια ωραία γεύση στο παιχνίδι. Υπάρχει μια ατελείωτη λειτουργία, αλλά το κρέας του παιχνιδιού είναι ο δύσκολος τρόπος που βασίζεται σε επίπεδο, με τις ακόμη πιο δύσκολες προκλήσεις να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τα επίπεδα σε ένα ορισμένο αριθμό βρύων. Περισσότερο "

06 από 10

Badland

Frogmind

Δεν είναι αρκετά μια αυτοεξυπηρέτηση αυτοκινητοδρόμου, καθώς είναι πιο "αυτο-προχωρώντας" και μπορείτε να γυρίσετε γύρω για να αποφύγετε τους κινδύνους. Αλλά το παιχνίδι όπου προσπαθείτε να προστατέψετε όσο περισσότερο από το σμήνος σας από σκιώδεις δασικούς κατοίκους μέσα από επίπεδα γεμάτα από πράγματα που θα τα σκοτώσουν είναι γεμάτη εκπλήξεις και πρόκληση. Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι και έχει πολλές δυνατότητες: λειτουργία για πολλούς παίκτες, υποστήριξη ελεγκτών, υποστήριξη Android TV , αποθήκευση σύννεφων, ακόμη και επιπέδου επεξεργασίας και ανταλλαγής, όπως και το Super Mario Maker. Εάν δεν έχετε παίξει αυτό, γιατί όχι; Είναι δωρεάν για να δοκιμάσετε. Περισσότερο "

07 από 10

Fotonica

Santa Ragione

Φανταστείτε ένα 2D platformer. Τώρα το βάζουμε σε 3D, και στην προοπτική του πρώτου προσώπου. Ρίξτε σε ένα στιλιστικό look wireframe και μια τεράστια αίσθηση ταχύτητας. Κάνει μια πρωτότυπη εμπειρία, και μια δύσκολη. Τα επίπεδα της λειτουργίας Arcade σας προκαλούν όχι μόνο να φτάσετε στο τέλος του επιπέδου αλλά και να βρείτε το καλύτερο μονοπάτι με τα pickups που παίρνετε. Οι ατελείωτες λειτουργίες πολλών παικτών ίδιας συσκευής συμβάλλουν στη συμπλήρωση της εμπειρίας. Περισσότερο "

08 από 10

Γεωγραφική παύλα

Παιχνίδια RobTop

Αυτή η αυτόματη πλατφόρμα στο στυλ "αδύνατο παιχνίδι" έχει απογειωθεί, ιδιαίτερα χάρη εν μέρει στη δημιουργία και την κοινή χρήση επιπέδων. Έχεις στη διάθεσή σου ένας άπειρος αριθμός απλών επιπέδων που δημιουργήθηκαν από μερικά από τα πιο έξυπνα παιδιά και έφηβους που αποτελούν το βασικό κοινό του παιχνιδιού. Καλή τύχη: η υπανάπτυκτη συμπάθειά τους θα σας κάνει να θέλετε να ρίξετε το τηλέφωνό σας στο έδαφος. Περισσότερο "

09 από 10

Ο βασιλιάς των κλεφτών

ZeptoLab

Το άλμα στο τοίχο και η αυτόματη λειτουργία σε ενιαίες οθόνες μέσω έξυπνων επιπέδων γεμάτων με παγίδες θα ήταν μια αρκετά διασκεδαστική ιδέα. Όμως, το ZeptoLab έριξε μια διασκεδαστική συστροφή προσθέτοντας ένα στοιχείο στρατηγικής σύγκρουσης σύγκρουσης - Clans-esque. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας επίπεδα, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να τα ολοκληρώσετε μόνοι σας. Εάν περάσετε από τα επίπεδα άλλων παικτών, μπορείτε να πάρετε τον θησαυρό τους και να ανέβετε τις τάξεις ακόμα περισσότερο για τον εαυτό σας. Η συστροφή πολλών παικτών εμπλέκεται και καθιστά αυτό το standout auto-runner. Περισσότερο "

10 από 10

Διάνυσμα

Nekki

Λαμβάνοντας έμπνευση τόσο από τον ανοιχτό ατελείωτο δρομέα Canabalt όσο και από τα ρευστά κινούμενα σχέδια αυτών των διάσημων κινουμένων σχεδίων stickman, μπορείτε να ελέγχετε έναν σκιαγραφημένο, αναστατωμένο τρέχοντα άνθρωπο που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιους διώκτες. Και βέβαια, βγάζετε όλα τα δροσερά κόλπα του πάρκου μέσα από όλο και πιο δύσκολα επίπεδα. Είναι το πιο κοντινό πράγμα που θα φτάσετε στο Mirror's Edge στο κινητό. Περισσότερο "