Τρόποι για να κάνετε streaming PC Games στο Android σας

Παίξτε παιχνίδια PC όποτε θέλετε με αυτές τις εφαρμογές.

Τα κινητά παιχνίδια είναι υπέροχα. Αλλά μερικές φορές, θέλετε να παίξετε αυτό το μεγάλο, φανταστικό παιχνίδι PC ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να κάνετε με την εφαρμογή PlayStation 4 και μια εφαρμογή Vita ή Android Remote Play με μια συμβατή συσκευή. Αλλά επειδή οι υπολογιστές είναι περισσότερο από ένα λεπτό θηρίο λόγω των ευρέων ποικιλιών των διαμορφώσεων υλικού, το παιχνίδι τους μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να κάνετε κάτι τέτοιο, ώστε να απομακρύνετε μερικά από τα εμπόδια, ενώ ακόμα σας προσφέρουμε τρόπους να παίξετε τα αγαπημένα σας μεγάλα παιχνίδια εν κινήσει. Εδώ είναι μερικές διαφορετικές μεθόδους για να παίξετε παιχνίδια PC εν κινήσει στο Android.

01 από 07

Nvidia GameStream

Nvidia

Εάν διαθέτετε υπολογιστή με κάρτα γραφικών Nvidia και συσκευή Nvidia Shield, το GameStream είναι η πρώτη μέθοδος που πρέπει να ελέγξετε. Υποστηρίζεται εγγενώς στις συσκευές Shield και διαθέτει πλήρη υποστήριξη ελεγκτή , με δυνατότητα παιχνιδιών σε τοπικό επίπεδο ή μέσω διαδικτύου. Μερικοί φορητοί υπολογιστές με υβριδικές λύσεις γραφικών ενδέχεται να έχουν προβλήματα, αλλά εάν διαθέτετε επιτραπέζιο υπολογιστή και το Tablet Shield , Portable ή Shield TV , τότε αυτός είναι ο τρόπος να πάτε. Περισσότερο "

02 του 07

Σεληνόφωτο

Ντιέγκο Waxemberg

Εάν διαθέτετε υπολογιστή με τεχνολογία Nvidia αλλά όχι συσκευή Nvidia Shield, υπάρχει μια ανοιχτή εφαρμογή του GameStream που ονομάζεται Moonlight που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακόμη και αν έχετε το GameStream, η υποστήριξη για εικονικούς ελέγχους εδώ μπορεί να είναι χρήσιμη. Προφανώς, μια ανεπίσημη λύση τρίτου μέρους πρόκειται να αντιμετωπίσει ζητήματα, διότι πρόκειται για μια εξωτερική εφαρμογή. Μην περιμένετε την ίδια ομαλότητα ή απόδοση που θα πετύχετε μέσω μιας κανονικής συσκευής GameStream, αλλά δεδομένου του τρόπου με τον οποίο το GameStream θεωρείται ένας τρόπος να κάνετε streaming παιχνίδια PC, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα Nvidia στον υπολογιστή σας. Περισσότερο "

03 του 07

GeForce Τώρα

Nvidia

Ένα άλλο προϊόν της Nvidia Shield, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ροή παιχνιδιών όπως η τεχνολογία OnLive της παλιάς σχολής. Αλλά αν δεν έχετε έναν ισχυρό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών - ή δεν έχετε καθόλου ένα. Μια εγγραφή 7,99 δολαρίων σας προσφέρει μια επιλογή των παιχνιδιών που μπορείτε να κάνετε ροή στον ελεύθερο χρόνο σας, και η απόδοση είναι αρκετά καλή. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε μερικούς νεότερους τίτλους και να αποκτήσετε μόνιμα τα κλειδιά του υπολογιστή τους, όχι μόνο στην υπηρεσία, όπως το The Witcher 3. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το μέλλον για μεγάλα παιχνίδια όπως αυτό, καθώς μπορείτε να τα παίξετε σε ένα τεράστιο η ποιότητα και η συμπίεση βίντεο συνεχούς ροής γίνεται ολοένα και λιγότερο παράγοντας παρά ποτέ. Ελέγξτε το εάν έχετε τη δυνατότητα. Περισσότερο "

04 του 07

KinoConsole

Κινώνι

Εάν δεν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία Nvidia ή εάν έχετε προβλήματα με το GameStream, η τεχνολογία του Kinoni λειτουργεί αρκετά καλά για παιχνίδια από απόσταση. Αυτό που είναι υπέροχο για τον διακομιστή PC είναι ότι διαθέτει ένα εικονικό πρόγραμμα οδήγησης Xbox 360 που εγκαθιστά, ώστε να μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα gamepad με τη συσκευή σας Android εν κινήσει και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια PC χωρίς πολύ πρόβλημα ή δυσκολία εγκατάστασης. Διαφορετικά, υπάρχουν εικονικά κουμπιά που μπορείτε να ρυθμίσετε. Ο ελεγκτής μπορεί να είναι λίγο ανήσυχος με την κανονική χρήση του υπολογιστή, όμως. Περισσότερο "

05 του 07

Kainy

Jean-Sebastien Royer

Αυτός είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κάνετε streaming παιχνίδια PC, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε από το KinoConsole. Δεν έχει αρκετά ωραία διασύνδεση για παιχνίδια περιήγησης που κάνει το λογισμικό της Kinoni. Και χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή είναι λίγο πιο δύσκολο να το χειριστείτε από το εικονικό πρόγραμμα οδήγησης ελεγκτή Xbox 360 του KinoConsole. Αλλά αν δεν σας πειράζει η κατάδυση βαθιά, βαθιά μέσα στις ρυθμίσεις, και μπέρδεμα με διάφορες διαμορφώσεις και ρύθμιση κουμπιών επάνω στον εαυτό σας, θα βρεθείτε με ένα ανταμείβοντας προϊόν που θα μπορούσε να λειτουργήσει αρκετά καλά. Έρχεται με μια έκδοση επίδειξης και μια έκδοση που υποστηρίζεται από διαφημίσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν πάτε για την έκδοση Premium. Περισσότερο "

06 του 07

Remotr

RemoteMyApp

Αυτό είναι ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο για απομακρυσμένα παιχνίδια PC και το άγκιστρο του είναι ότι διαθέτει έξυπνα χειριστήρια αφής, με προεπιλογές κουμπιών αφής που μπορούν να σας αφήσουν να παίξετε αν δεν έχετε χειριστήριο χειριστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα gamepad, αν θέλετε, αλλά αυτό μπορεί να είναι ο τρόπος μετάβασης εάν δεν έχετε ελεγκτή ή οι άλλες μέθοδοι σας δίνουν προβλήματα. Περισσότερο "

07 του 07

Splashtop 2 Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Splashtop

Η απομακρυσμένη ροή του Splashtop υπήρξε για λίγο και εστιάστηκε στην απομακρυσμένη υπολογιστική με χαμηλή καθυστέρηση, μαζί με τον ήχο. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό για παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών για υπολογιστές, αν και θα χρειαστείτε τη συνδρομή της εφαρμογής Productivity Pack για να ξεκλειδώσετε τη λειτουργικότητα του παιχνιδιού. Ακόμα, αυτό πάντοτε λειτούργησε πολύ καλά και χωρίς πολύ πρόβλημα, και ίσως είναι μόνο η λύση που χρειάζεστε για να παίξετε παιχνίδια από τον υπολογιστή σας μέσω του Διαδικτύου. Περισσότερο "