Το Be-Bratz.com έλαβε Bratz στον εικονικό κόσμο

Το site BeBratz.com δεν είναι πλέον ενεργό για τη δημιουργία του Virtual Bratz

Το Be-Bratz.com ήταν η απάντηση της MGA στα Barbie Girls. Το 2007, ζεστό στα τακούνια της BarbieGirls.com της Mattel και των εικονικών Barbie Girls ήρθε η Be-Bratz.com της MGA Entertainment, μια παρόμοια ιδέα. Πολύ όπως το BarbieGirls.com, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τον δικό σας εικονικό χαρακτήρα Bratz online, να φτιάξετε φίλους με άλλους οπαδούς online Bratz, να διακοσμήσετε τον εξατομικευμένο χώρο 3D, να παίξετε παιχνίδια και να κάνετε άλλες ανάμικτες δραστηριότητες.

Μετά την τάση "εικονικού παιχνιδιού" που αυξανόταν το 2007, το Be-Bratz.com στοχεύει να συλλάβει την online κοινότητα fan του Bratz, η οποία ήταν αρκετά σημαντική αν σκεφτήκατε τα online φόρουμ Bratz εκείνη την εποχή. Τα κορίτσια μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο Be-Bratz.com αγοράζοντας ένα ειδικό κολιέ που έρχεται μαζί με μια κούκλα μόδας Bratz. Εδώ είναι περισσότερα για κούκλες Bratz.

Ο ιστότοπος Be-Bratz δεν υπάρχει πια

Οι κούκλες πωλήθηκαν με ένα κλειδί USB για σύνδεση με την ιστοσελίδα Be-Bratz.com. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος δεν είναι πλέον ενεργός και δεν έχει υπάρξει από το 2010. Η πρόσβαση στον ιστότοπο έγινε μέσω του κλειδιού USB που παρέχεται στο πακέτο με τη κούκλα Be-Bratz.

Στο Be-Bratz.com, ο χρήστης θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν εικονικό κόσμο για τον χαρακτήρα του και έναν ιστότοπο κοινωνικών μέσων για να αλληλεπιδράσει με άλλους χρήστες του Be-Bratz.com. Πρώτον, θα δημιουργήσει το χαρακτήρα της και θα την προσαρμόσει με τη βοήθεια ενός κουίζ προσωπικότητας Bratz. Στη συνέχεια, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα προσωπικό MyPage και να προσαρμόσουν ένα δωμάτιο 3-D. Αυτό το MyPage περιελάμβανε φόντο και μουσική. Οι δραστηριότητες στην περιοχή περιελάμβαναν ένα σαλόνι όπου θα μπορούσαν να σχεδιάζουν μόδες και μια ζώνη παιχνιδιών για να κερδίσουν πόντους που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για την αγορά επιπλέον ειδών.

Υπήρξε μια επιλογή γραπτών μηνυμάτων με γονικό έλεγχο, καθώς και επιλογές ζωντανής συνομιλίας και κάμερας. Οι αναθεωρητές το βρήκαν σχετικά ασφαλές για ηλικίες 8 ετών και άνω, αλλά υπήρχαν ανησυχίες για την ενθάρρυνση του καταναλωτισμού, της σεξουαλικότητας και του μακιγιάζ για τους προ-εφήβους, για θέματα σχετικά με την εικόνα του σώματος και για την επικέντρωση στην απόκτηση ενός φίλου.

Be-Bratz κούκλες και αξεσουάρ

Οι κούκλες Be-Bratz.com εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για αγορά και ενδέχεται να έχουν συλλεκτική αξία τα επόμενα χρόνια. Εάν αγοράζετε για σκοπούς συλλογής, το γεγονός ότι η σύνδεση του υπολογιστή USB δεν λειτουργεί πλέον δεν θα αποτελεί πρόβλημα. Από το 2016, οι νεοσυσταθείσες κούκλες πωλούσαν περίπου το αρχικό MSRP ή λιγότερο στο eBay.

Οι κούκλες που ήταν διαθέσιμες περιελάμβαναν:

Το πακέτο κούκλας περιελάμβανε ένα χρωματισμένο ποντίκι και ποντίκι, καθώς και ένα έγχρωμο κλειδί USB που θα μπορούσε να φορεθεί ως κολιέ στην αλυσίδα που περιείχε. Διαχωρισμένα ηχεία ήταν επίσης διαθέσιμα για το Be-Bratz, καθώς και ένα μίνι πληκτρολόγιο USB και μια κάμερα Be-Bratz.

Η MGA συμμετείχε σε αγωγή με την Mattel για πολλά χρόνια σε θέματα εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συνεχιζόμενες αγωγές συνεχίστηκαν για πολλά χρόνια με την επιστροφή και την εκδίωξη σφάλματος και πολλές προσφυγές.