Πόσα τραγούδια μπορεί να χωρέσει σε ένα MP3 CD;

Πόση μουσική μπορεί να καεί σε ένα δίσκο;

Ο συμπαγής δίσκος (CD) έχει μειωθεί σταδιακά στη δημοτικότητα από τη δεκαετία του 2000, οπότε γιατί θα θέλατε να ασχοληθείτε με αυτή τη γήρανση του format media καθόλου;

Εάν , για παράδειγμα, το στερεοφωνικό σας σύστημα αυτοκινήτου δεν υποστηρίζει σύγχρονες λειτουργίες, όπως είναι οι θύρες USB για τη σύνδεση φορητών συσκευών ή ασύρματης τεχνολογίας, όπως Bluetooth, τότε η χρήση ενός ειδικά καμμένου δίσκου μπορεί να καταστεί πολύ χρήσιμη. Ένα CD MP3 σε σύγκριση με έναν τυπικό δίσκο ήχου μπορεί να κρατήσει ώρες μουσικής. Ένας τυπικός κενός συμπαγής δίσκος (είτε ένας εγγράψιμος ή εκ νέου εγγράψιμος δίσκος CD) έχει την ικανότητα να αποθηκεύει έως και 700 Mb δεδομένων.

Η δημιουργία ενός δίσκου δεδομένων που περιέχει αρχεία MP3 σάς επιτρέπει να έχετε πολλαπλά άλμπουμ σε ένα δίσκο - ιδανικό για ένα μακρύ ταξίδι. Αυτός ο τύπος δίσκου είναι επίσης χρήσιμος εάν θέλετε να ακούσετε μη μουσική, όπως τα ηχητικά βιβλία.

Πόσα τραγούδια μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα CD;

Προφανώς, αν κάψετε μη συμπιεσμένα τραγούδια (δηλαδή ένα κανονικό CD ήχου) τότε θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε περίπου 80 λεπτά μουσικής. Ωστόσο, αν δημιουργηθεί ένα MP3 CD τότε θα μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά άλμπουμ σε ένα δίσκο με αποτέλεσμα ώρες μουσικής.

Υποθέτοντας ότι έχετε μια μέση βιβλιοθήκη ψηφιακής μουσικής με απώλειες που περιέχει τραγούδια με τυπικό χρόνο αναπαραγωγής 3 με 5 λεπτά, μπορείτε να περιμένετε να αποθηκεύσετε μεταξύ 100 - 150 τραγουδιών ανά CD.

Πόσες τραγούδια μπορείτε πραγματικά να πάρετε σε ένα δίσκο μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από μερικούς μεταβλητούς παράγοντες. Τα κυριότερα είναι:

MP3 CDs μπορεί να κάνει μια καλή λύση αντιγράφων ασφαλείας

Τα CD MP3 δεν είναι απλά χρήσιμα για την αναπαραγωγή μουσικής στο αυτοκίνητό σας ή στο σπίτι. Μπορούν να είναι μια καλή λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Αν και αυτές τις μέρες θα θέλατε πιθανώς να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας σε Blu-ray ή DVD που έχουν πολύ μεγαλύτερες χωρητικότητες. Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα μείγμα αρχείων (MP3, AAC, WMA κλπ.). ) - το μοναδικό σας όριο είναι η χωρητικότητα του δίσκου.