Κύριο κανάλι DVR + TV Antenna DVR Προφίλ Φωτογραφίας

01 από 12

Κύρια κανάλια DVR + TV Antenna DVR Φωτογραφίες

Φωτογραφία του περιεχομένου του DVR + TV Antenna Master DVR. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Για να ξεκινήσετε αυτή την ματιά στο DVR Channel Master DVR + TV Antenna DVR (Αριθμός μοντέλου: CM-7500GB16) είναι μια φωτογραφία όλων όσων περιέχονται στο πακέτο.

Εμφανίζεται που στέκεται στο πίσω μέρος της φωτογραφίας είναι ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης .

Τοποθέτηση στην κορυφή του DVR + (η μεγάλη τετράγωνη επίπεδη μονάδα) είναι το "Διαβάστε πρώτα!" ειδοποίηση που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πραγματοποίησης ενημερώσεων υλικολογισμικού, καθώς και οδηγίες σχετικά με διαδικασίες επιστροφής προϊόντων, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο.

Επίσης εμφανίζεται το συμπεριλαμβανόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο και εξωτερικός προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

02 από 12

Κύρια κανάλι DVR + TV Antenna DVR - Μπροστινή και οπίσθια προβολή

Φωτογραφία από το κανάλι Master DVR + TV Antenna DVR μπροστινές και οπίσθιες προβολές. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ υπάρχει μια διπλή όψη της μονάδας DVR + Channel Master που δείχνει τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω πλαίσιο. Το μπροστινό πάνελ ουσιαστικά στερείται χειριστηρίων εκτός από έναν αισθητήρα IR στο κέντρο και μια λυχνία κατάστασης LED και κουμπί λειτουργίας στην άκρα δεξιά.

Ο πίσω πίνακας του καναλιού Master Channel HD-DVR περιέχει όλες τις συνδέσεις εισόδου και εξόδου. Για μια πιο προσεκτική εμφάνιση και εξήγηση των συνδέσεων του πίσω πίνακα, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

03 από 12

Συνδέσεις DVR + τηλεοπτικών καναλιών DVR + TV

Φωτογραφία των συνδέσεων DVR + τηλεοπτικών καναλιών DVR + TV. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια κοντινή όψη των συνδέσεων που παρέχονται στο κανάλι Master DVR +.

Ξεκινώντας από αριστερά είναι η είσοδος RF Antenna. Εδώ συνδέετε το σήμα κεραίας σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Master Channel δεν είναι συμβατό με σήματα καλωδιακής ή δορυφορικής τηλεόρασης. Πρέπει να συνδέσετε μια κεραία τηλεόρασης.

Προχωρώντας δεξιά, ακολουθεί ψηφιακή οπτική (απαιτείται μίνι σύνδεση για σύνδεση εξόδου ήχου (απαιτείται μίνι-ψηφιακή οπτική υποδοχή - τιμές σύγκρισης).

Στη συνέχεια, είναι η σύνδεση HDMI . Το HDMI σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις αναλύσεις 720p, 1080i και 1080p. Επίσης, η σύνδεση HDMI περνά τόσο Audio όσο και Video. Αυτό σημαίνει ότι σε τηλεοράσεις με συνδέσεις HDMI χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο για να περάσετε τόσο τον ήχο όσο και το βίντεο στην τηλεόραση ή μέσω ενός δέκτη HDMI με δυνατότητα πρόσβασης βίντεο και ήχου HDMI. Αν η τηλεόρασή σας διαθέτει είσοδο DVI-HDCP αντί για HDMI, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο προσαρμογέα HDMI σε DVI για να συνδέσετε το κανάλι DVR + με την τηλεόραση DVI που διαθέτει DVI, ωστόσο, το DVI περνά μόνο βίντεο, απαιτείται δεύτερη σύνδεση για ήχο. Αυτό είναι όπου η συμπερίληψη της ψηφιακής οπτικής εξόδου μπορεί να έρθει χρήσιμη καθώς μπορεί να συνδεθεί σε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου σε τέτοιες περιπτώσεις.

Συνεχίζοντας προς τα δεξιά είναι η θύρα Ethernet (LAN). Αυτό όπου συνδέετε ένα καλώδιο Ethernet έτσι ώστε το DVR + να είναι συνδεδεμένο στον δρομολογητή του οικιακού σας δικτύου και να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Προχωρώντας πέρα ​​από τη θύρα Ethernet είναι δύο θύρες USB 2.0. Αυτές οι θύρες για τη σύνδεση ενός σκληρού δίσκου και του προαιρετικού ασύρματου προσαρμογέα USB Wifi USB, θα πρέπει να προτιμάτε αυτή την επιλογή για τη σύνδεση του DVR + με το δρομολογητή σας παρά με τη σύνδεση Ethernet.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα και τις δύο θύρες USB για να συνδέσετε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους - το DVR + μπορεί να αναγνωρίσει μόνο έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο κάθε φορά. Ωστόσο, οποιαδήποτε θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση του USB Wifi Adapter ή του σκληρού δίσκου USB.

Ακριβώς στα δεξιά της θύρας ethernet υπάρχει μια υποδοχή για τον εξωτερικό προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος που παρέχεται με το DVR +.

Τέλος, στην άκρη δεξιά υπάρχει σύνδεση IR out. Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματική ενσωμάτωση με ένα κεντρικό IR σύστημα τηλεχειρισμού.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

04 από 12

Κύριος κανάλι DVR + TV Antenna DVR - Τηλεχειριστήριο

Φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου DVR + TV Antenna DVR Master Channel. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με το κανάλι DVR DVR + TV Antenna DVR.

Καταρχάς, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τηλεχειριστήριο μπορεί να προγραμματιστεί για να λειτουργήσει μερικές από τις λειτουργίες στην τηλεόρασή σας - αν αποφασίσετε να επωφεληθείτε από αυτήν την επιλογή.

Ξεκινώντας από την κορυφή του τηλεχειριστηρίου, τα κουμπιά τηλεόρασης και DVR Power, καθώς και τα κουμπιά επιλογής εισόδου τηλεόρασης.

Η μετακίνηση προς τα κάτω είναι το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Αυτά τα κουμπιά επιτρέπουν την πληκτρολόγηση του αριθμού του καναλιού και την άμεση πρόσβαση σε αυτόν - η δυνατότητα πληκτρολόγησης του αγαπημένου σας καναλιού είναι ταχύτερη από την κύλιση στη λίστα καναλιών για να φτάσετε σε αυτόν. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει επίσης μια περίοδο "." έτσι ώστε τα κανάλια που περιλαμβάνουν .1, .2, κ.λπ. να μπορούν να πληκτρολογούνται.

Επίσης, στα δεξιά του κουμπιού πληκτρολογίου "0" υπάρχει ένα κουμπί ζουμ - αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε την αναλογία εικόνας της εικόνας που προέρχεται από το DVR +.

Προχωρώντας στην κεντρική περιοχή του τηλεχειριστηρίου είναι τα κουμπιά σίγασης, DVR και μενού και πλοήγησης. Το κουμπί DVR εμφανίζει μια λίστα προγραμμάτων που έχετε εγγράψει, ενώ τα υπόλοιπα πλήκτρα αυτής της ομάδας χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε όλες τις επιλογές ρύθμισης DVR +, καθώς και για την προβολή του οδηγού προγράμματος που περιλαμβάνεται στην οθόνη.

Ακριβώς κάτω από τα πλήκτρα πρόσβασης και πλοήγησης μενού υπάρχει μια σειρά που περιλαμβάνει κουμπιά Κόκκινο, Πράσινο, Κίτρινο και Μπλε. Αυτά είναι ειδικά κουμπιά των οποίων οι λειτουργίες μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με το ποιο λειτουργικό στοιχείο είναι προσβάσιμο.

Για παράδειγμα, κατά την πλοήγηση στις λίστες οδηγών προγραμμάτων, οι ονομασίες αυτών των κουμπιών έχουν ως εξής: (Κόκκινο) -2,5 ώρες, (Πράσινο) -Εύρεση, (Κίτρινο) -Ένα Ημέρα και (Μπλε) +1 Ημέρα. > [? Από την άλλη πλευρά, εάν διαχειρίζεστε τα εγγεγραμμένα προγράμματα, η ονομασία αυτών των κουμπιών αλλάζει στα εξής: (Κόκκινο) Αναζήτηση, (Πράσινο) Διαγραφή, (Κίτρινο) -Αριθμός Α-Ω ή ανά ημερομηνία / ώρα, Ιστορικό / Εγγραφές.

Συνεχίζοντας κάτω από τα πλήκτρα "χρώματος" είναι τα κουμπιά Έλεγχος έντασης, πλοήγηση σελίδας και σάρωση καναλιών.

Τέλος, στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα κουμπιά μεταφοράς και εγγραφής.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

05 από 12

Κανάλι DVR DVR DVR + TV DVR - USB WiFi προσαρμογέας

Φωτογραφία του προσαρμογέα WiFi WiFi DVR + TV USB. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Στη σελίδα αυτή υπάρχει μια φωτογραφία του προαιρετικού προσαρμογέα USB WiFi, ο οποίος μπορεί να αγοραστεί απευθείας από το κανάλι Master (έλεγχος τιμής).

Για μια ματιά στα μερικά από τα μενού της οθόνης που παρέχονται από το DVR +, προχωρήστε στην επόμενη σειρά φωτογραφιών.

06 από 12

Κύριο κανάλι DVR + TV Antenna DVR μενού - Κύριο μενού

Φωτογραφία του κύριου μενού DVR + τηλεοπτικού κεραίας του καναλιού Master. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο Κύριο Μενού DVR + Channel Master. Οι κατηγορίες επιλογής είναι Αναζήτηση, DVR, Οδηγός και Ρυθμίσεις.

Για μια ακόμη ματιά σε κάθε κατηγορία προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

07 από 12

Κύριο κανάλι DVR + Τηλεοπτικό σύστημα μενού DVR μενού - Ρυθμίσεις

Φωτογραφία του μενού "Ρυθμίσεις DVR +" για το κανάλι Master DVR + TV. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η πρώτη σελίδα κατηγορίας μενού που θέλω να σας δείξω είναι η κατηγορία Ρυθμίσεις.

Το μενού ρυθμίσεων είναι όπου μπορείτε να ορίσετε όλες τις προτιμήσεις των χρηστών σας, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων εξόδου βίντεο και ήχου.

Γλώσσες: Ορίζει τη γλώσσα που θα εμφανίζεται για πλοήγηση μενού.

Ρύθμιση τηλεόρασης και ήχου: Σε αυτό το σημείο βρίσκετε επιλογές ρύθμισης για ανάλυση εξόδου και μορφή ψηφιακού ήχου.

Γονικός έλεγχος: Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο με βάση τα κανάλια ή τις βαθμολογίες - ελέγχονται με κωδικό πρόσβασης.

Προτιμή χρήστη: Σας επιτρέπει να ορίσετε το βαθμό διαφάνειας του μενού πάνω στην εικόνα τηλεοπτικής οθόνης.

Ρύθμιση δικτύου: Παρέχει επιλογές χειροκίνητης ρύθμισης για συνδεσιμότητα δικτύου, επιτρέπει ρυθμίσεις για τη σωστή διαμόρφωση του προαιρετικού προσαρμογέα USB WiFi.

Επιλογές ενέργειας: Σας επιτρέπει να ορίσετε πόσο χρόνο θέλετε να παραμείνει ο DVR + κατά τη διάρκεια των περιόδων αδράνειας πριν μεταβείτε στη λειτουργία αναμονής.

Τεχνικές πληροφορίες: Παρέχει πληροφορίες μοντέλου, σειριακού αριθμού και λογισμικού της συγκεκριμένης μονάδας DVR + - τις καλές πληροφορίες που χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών.

Συντονισμός: Αυτός είναι ο τόπος όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε σάρωση για τηλεοπτικά κανάλια μέσω του αέρα - παρέχει επίσης μια λίστα προσβάσιμων καναλιών μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης.

Ώρα και ημερομηνία: Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το DVR + ώστε να ανιχνεύει αυτόματα τη σωστή ώρα και ημερομηνία μετά την εισαγωγή του ταχυδρομικού σας κώδικα, της ζώνης ώρας και της χώρας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης θερινής ώρας.

Εργοστασιακή επαναφορά: Επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις στις εργοστασιακές προεπιλογές. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι με τη λειτουργία Reset θα διαγραφούν όλες οι χειροκίνητες ρυθμίσεις σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες που είχαν γίνει προηγουμένως.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

08 από 12

Κύριο κανάλι DVR + Τηλεοπτικό σύστημα μενού DVR - Μενού τηλεοπτικής οθόνης

Φωτογραφία του Μενού οθόνης της κύριας τηλεόρασης του καναλιού DVR + TV Antenna TV. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στο υπομενού Ρύθμιση οθόνης στο μενού TV και Audio Setup Option, το οποίο με τη σειρά του είναι μέρος της κατηγορίας Ρυθμίσεις:

Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μενού επιτρέπει τη ρύθμιση της ανάλυσης εξόδου βίντεο του DVR +. Οι επιλογές σας είναι 480p , 720p , 1080i, 1080p και Best Available (ανιχνεύει αυτόματα την εγγενή ανάλυση της τηλεόρασης μέσω επικοινωνίας HDMI- HDCP ).

Η πρότασή μου είναι ότι αν γνωρίζετε τη φυσική ανάλυση της τηλεόρασής σας, ρυθμίστε ανάλογα την έξοδο. Όλα τα ζωντανά ή εγγεγραμμένα περιεχόμενα θα αναβαθμιστούν ή θα υποβαθμιστούν από το DVR + αναλόγως.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

09 από 12

Κύριο κανάλι DVR + Τηλεοπτικό σύστημα μενού DVR - Ρυθμίσεις εξόδου ψηφιακού ήχου

Φωτογραφία των ρυθμίσεων εξόδου ψηφιακού ήχου DVR + τηλεοπτικών καναλιών DVR +. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο υπομενού ψηφιακής ρύθμισης ήχου με το μενού επιλογών ρύθμισης τηλεόρασης και ήχου, το οποίο με τη σειρά του είναι μέρος της κατηγορίας ρυθμίσεων:

HDMI: Οι επιλογές είναι Stereo (η οποία είναι PCM ) ή Auto / Surround (μεταβαίνει αυτόματα μεταξύ PCM και Dolby Digital Bitstream - ανάλογα με τις δυνατότητες της τηλεόρασης ή του συστήματος ήχου).

Οπτικό: Στερεοφωνικό (PCM) ή πολυκαναλικό (Dolby Digital Bitstream).

Λειτουργία μίας ημέρας: Συμπιέζει το δυναμικό εύρος της εξόδου ήχου για καλύτερη ακρόαση σε χαμηλότερους όγκους.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

10 από 12

Κύρια κανάλι DVR + TV Antenna DVR μενού συστήματος - Οδηγός καναλιών

Φωτογραφία του οδηγού καναλιών DVR + τηλεοπτικού καναλιού DVR + TV. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στις λίστες οδηγών καναλιών που βρίσκονται στην κατηγορία του μενού οδηγών, αφού τα κανάλια έχουν σαρωθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε, εμφανίζεται το λογότυπο του σταθμού, ο αριθμός καναλιού, οι τίτλοι προγραμμάτων και οι χρόνοι. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στον οδηγό καναλιών τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Επίσης, παρατηρήστε ότι η Κουζίνα της κόλασης επισημαίνεται και ελέγχεται - αυτό σημαίνει ότι ετικέτασα αυτό το πρόγραμμα για εγγραφή στον σκληρό δίσκο της μονάδας DVR +. Παρόλο που ρυθμίζετε τις ηχογραφήσεις σας με το χέρι, το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι να επισημάνετε ακριβώς το πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσετε ένα αναδυόμενο μενού για να το παρακολουθήσετε ή να το καταγράψετε.

Επίσης, σημειώστε ότι εκτός από τα κανάλια που είναι προσβάσιμα από το εξωτερικό, το κανάλι Master DVR + παρέχει επίσης πρόσβαση (με την προϋπόθεση ότι το DVR + είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο) στην υπηρεσία συνεχούς ροής Vudu , η οποία παρέχει πρόσβαση με πληρωμή ανά θέαση σε βιβλιοθήκη των ταινιών και των τηλεοπτικών εκπομπών. Τη στιγμή που γράφτηκε αυτή η κριτική, το Vudu είναι μόνο υπηρεσία online streaming που παρέχεται από το Channel Master για DVR +, αλλά ανέφεραν ότι μπορούν να προστεθούν περισσότερα και θα προστεθούν.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

11 από 12

Κύριο κανάλι DVR + Τηλεοπτικό σύστημα μενού DVR - Μενού προγραμματισμένων εγγραφών

Φωτογραφία του μενού εγγραφών DVR + TV Antenna DVR Master. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στην κατηγορία μενού DVR που σας παρέχει μια λίστα όλων των προγραμματισμένων εγγραφών που έχετε ρυθμίσει.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

12 από 12

Κύριο κανάλι DVR + Τηλεοπτικό σύστημα μενού DVR - Μενού αναζήτησης

Φωτογραφία του προγράμματος πλοήγησης DVR + DVR TV Master Channel. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Έχετε πρόβλημα με την εύρεση του προγράμματός σας; Η κατηγορία μενού αναζήτησης παρέχει ένα εικονικό πληκτρολόγιο που σας δίνει τη δυνατότητα να πληκτρολογήσετε τον τίτλο ή άλλες λέξεις-κλειδιά που θα σας επιτρέψουν να βρείτε το πρόγραμμα μέσα στο μενού οδηγιών καναλιών.

Αυτό ολοκληρώνει την εμφάνιση φωτογραφιών μου στο DVR + TV Antenna DVR Master Channel.

Το κανάλι Master DVR + διατίθεται στην τιμή των 249,99 δολαρίων και μπορεί να παραγγελθεί απευθείας από το Channel Master - Official Product Page .

Για πρόσθετες εξηγήσεις και προοπτικές, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους εξειδίκευσης και της κατάργησης της ρύθμισης, καθώς και ό, τι νόμιζα ότι ήταν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μονάδας, διαβάστε επίσης την πλήρη επισκόπηση μου .