Φωτογραφίες Western Media Player με ρολόι Western Digital WD TV

01 του 06

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - Φωτογραφία του κιβωτίου - Πρόσοψη και οπίσθια προβολή

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - Φωτογραφία του κιβωτίου - Πρόσοψη και οπίσθια προβολή. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Για να ξεκινήσετε αυτή την ματιά στο Western Digital WD TV Live, εδώ είναι μια φωτογραφία του κουτιού που έρχεται. Στα αριστερά είναι το μπροστινό μέρος του κουτιού που έχει μια εικόνα του media player.

Στη δεξιά πλευρά αυτής της φωτογραφίας υπάρχει μια ματιά στο πίσω μέρος του κουτιού το οποίο παρουσιάζει εικόνες για το τι κάνει το WD TV Live ..

Τα βασικά χαρακτηριστικά του WD TV Live περιλαμβάνουν:

1. Streaming Media Player που διαθέτει αναπαραγωγή από συσκευή USB, οικιακό δίκτυο και διαδίκτυο. Πρόσβαση σε πλήθος παρόχων περιεχομένου στο διαδίκτυο ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, HuluPlus και Spotify .

2. Έξοδος βίντεο 1080p μέσω HDMI .

3. Μπροστινές και οπίσθιες θύρες USB που παρέχονται για πρόσβαση σε περιεχόμενο σε μονάδες USB Flash, πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και άλλες συμβατές συσκευές.

4. Η διεπαφή χρήστη στην οθόνη επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση, λειτουργία και πλοήγηση των λειτουργιών της συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live.

5. Ενσωματωμένες επιλογές σύνδεσης Ethernet και WiFi.

6. Περιλαμβάνεται ασύρματο τηλεχειριστήριο.

7. Οι επιλογές σύνδεσης εξόδου βίντεο περιλαμβάνουν σύνθετο (μέσω παρεχόμενου καλωδίου προσαρμογέα) και HDMI .

8. Οι επιλογές σύνδεσης ήχου περιλαμβάνουν στερεοφωνικό αναλογικό (μέσω προσαρμογέα 3,5 mm) και ψηφιακό οπτικό σύστημα . Dolby Digital και DTS συμβατά.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη λίστα, εξήγηση και προοπτική σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις συνδέσεις του WD TV Live, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπηση μου.

Για μια ματιά σε όλα όσα είναι μέσα στο κουτί, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

02 του 06

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με ροή WD TV Live - Φωτογραφία με μπροστινή όψη με ενσωματωμένα εξαρτήματα

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με ροή WD TV Live - Φωτογραφία προβολής με ενσωματωμένα εξαρτήματα. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια ματιά σε όλα όσα έρχεται στο πακέτο του WD TV Live.

Στο πίσω κέντρο της φωτογραφίας είναι ο καλά εικονογραφημένος Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης.

Μετακίνηση προς τα κάτω και προς τα αριστερά είναι ένα αντίγραφο της τεκμηρίωσης υποστήριξης, του ασύρματου τηλεχειριστηρίου και των μπαταριών, της πραγματικής μονάδας WD TV, του καλωδίου προσαρμογέα Composite Video / Analog Stereo και του μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος.

03 του 06

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - Φωτογραφία προβολής εμπρός και πίσω

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - Φωτογραφία προβολής εμπρός και πίσω. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εδώ βλέπετε τόσο τα μπροστινά (επάνω) όσο και τα πίσω (κάτω) πλαίσια της μονάδας WD TV Live.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει φυσικό κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης στη μονάδα τηλεόρασης WD. Αυτό σημαίνει ότι το on / off, καθώς και όλες οι άλλες λειτουργίες, μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο από το τηλεχειριστήριο που παρέχεται. Μην χάσετε το τηλεχειριστήριό σας!

Η μετακίνηση προς τα δεξιά της πρόσοψης είναι μια θύρα USB για πρόσβαση σε περιεχόμενο αποθηκευμένο σε συμβατές συσκευές, όπως μονάδες flash, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι, αν και δεν είναι ορατή σε αυτή τη φωτογραφία, είναι ένα κουμπί επαναφοράς τοποθετημένο κάτω από τη θύρα USB του μπροστινού πίνακα.

Μετακίνηση στο κάτω μέρος της φωτογραφίας είναι μια ματιά στον πίσω πίνακα σύνδεσης του WD TV Live.

Ξεκινώντας από την άκρη αριστερά υπάρχει είσοδος τροφοδοσίας συνεχούς ρεύματος, όπου συνδέετε τον παρεχόμενο μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος στον προσαρμογέα ρεύματος.

Προχωρώντας δεξιά, πρώτα υπάρχει έξοδος ψηφιακού οπτικού ήχου.

Στη συνέχεια είναι η σύνδεση LAN ή Ethernet . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνδέσετε το WD TV Live στον δρομολογητή Internet. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη επιλογή σύνδεσης WiFi, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση Ethernet.

Συνεχίζοντας δεξιά, η επόμενη σύνδεση που εμφανίζεται είναι η έξοδος HDMI . Αυτή η σύνδεση επιτρέπει την έξοδο τόσο του ήχου όσο και του βίντεο (έως και 1080p) σε δέκτη home theater ή HDTV εξοπλισμένο με HDMI.

Μετακίνηση στα δεξιά της εξόδου HDMI είναι η πίσω θύρα USB που έχει τοποθετηθεί.

Τέλος, στην άκρη δεξιά, είναι μια έξοδος σύνδεσης AV 3,5 mm για το Composite video και το στερεοφωνικό αναλογικό. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο καλώδιο προσαρμογέα A / V για να κάνετε τη σύνδεση σε αυτό το άκρο. Το άλλο άκρο του καλωδίου προσαρμογέα διαθέτει τυπικές συνδέσεις RCA για το σύστημα τηλεόρασης και / ή οικιακού κινηματογράφου.

Για να δείτε τη σύνδεση πλαϊνού πίνακα του WD TV Live, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

04 του 06

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - φωτογραφία τηλεχειριστηρίου

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - φωτογραφία τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία το ασύρματο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με το Media Player.

Όπως μπορείτε να δείτε, το τηλεχειριστήριο είναι μέσου μεγέθους (στην πραγματικότητα είναι σχεδόν τόσο μεγάλο όσο ολόκληρη η ζωντανή μονάδα WD TV) και ταιριάζει εύκολα στο χέρι σας. Τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο δεν είναι πολύ μικρά, αλλά το τηλεχειριστήριο δεν είναι φωτισμένο με οπίσθιο φωτισμό, καθιστώντας το δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Από το επάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα πλήκτρα Power και Home Menu.

Προχωρώντας προς τα κάτω είναι τα κουμπιά επιλογής Υποτίτλων και Ήχου.

Ακολουθούν τα κουμπιά μεταφοράς (Αναπαραγωγή, Παύση, FF, Επανάληψη, Επανάληψη κεφαλαίου).

Οι επιπλέον μετακινήσεις είναι τα πλήκτρα πλοήγησης μενού και τα κουμπιά σίγασης ήχου.

Στη συνέχεια υπάρχει μια σειρά που αποτελείται από πράσινα (Α), κόκκινα (Β), κίτρινα (C) και μπλε (D) κουμπιά. Αυτά τα κουμπιά είναι κουμπιά συντόμευσης που μπορούν να αντιστοιχιστούν και να ανατεθούν ανάλογα ανάλογα με την ανάγκη ή την προτίμηση.

Τέλος, στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου υπάρχουν τα αλφαβητικά και αριθμητικά κουμπιά άμεσης πρόσβασης. Αυτά τα κουμπιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πληκτρολογήσετε τους απαραίτητους κωδικούς ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε κεφάλαια ή κομμάτια. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα γράμματα και οι αριθμοί άμεσης πρόσβασης μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση μέσω ενός συμβατού εξωτερικού πληκτρολογίου.

Για να δείτε το κύριο μενού στην οθόνη, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

05 του 06

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με ροή WD TV Live - Φωτογραφία του μενού ρυθμίσεων

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με ροή WD TV Live - Φωτογραφία του μενού ρυθμίσεων. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια ματιά στο κύριο μενού Ρύθμιση για το WD TV Live.

Το μενού Ρύθμιση χωρίζεται σε εννέα κατηγορίες ή υπομενού.

Ξεκινώντας από τα αριστερά, κάτω από τη δεξιά στήλη:

1. Έξοδος ήχου / βίντεο: Επιτρέπει τη ρύθμιση της εξόδου σήματος βίντεο (σύνθετο, HDMI, NTSC, PAL), Λόγος διαστάσεων (Κανονική - 4: 3 / Ευρεία οθόνη - 16: 9) Μόνο οπτική, ψηφιακή μετάβαση μόνο μέσω HDMI).

2. Εμφάνιση: Οι επιλογές που παρέχονται περιλαμβάνουν τη Γλώσσα, τη βαθμονόμηση του μεγέθους οθόνης (ρύθμιση υπερύθρων / υποστροφών), Θέματα διεπαφής χρήστη (Προσαρμοσμένη εμφάνιση διεπαφής χρήστη), Φόντα διεπαφής χρήστη (προσαρμοσμένη εμφάνιση εικόνας φόντου μενού) και Καθυστέρηση οθόνης.

3. Ρυθμίσεις βίντεο: Περιλαμβάνονται οι επιλογές - Ακολουθία αναπαραγωγής βίντεο (Επανάληψη όλων, Επανάληψη ενός, Επιλογή καναλιού ήχου, Αγαπημένα (ρυθμίζει τα αγαπημένα σας βίντεο), Βαθμολογήστε τα βίντεό σας, Επιλογές προβολής.

4. Ρυθμίσεις μουσικής: Οι επιλογές εδώ περιλαμβάνουν: Ακολουθία αναπαραγωγής μουσικής, Εμφάνιση κομματιού ήχου, Πίνακας πληροφοριών μουσικής παρασκηνίου, Συνέχιση μουσικής Πάνω από 15 λεπτά, Εμφάνιση μουσικής προγράμματος περιήγησης.

5. Ρυθμίσεις φωτογραφιών: Περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την ακολουθία προβολής διαφανειών (κανονική, τυχαία, επανάληψη όλων, επανάληψη όλων και τυχαία αναπαραγωγή), μετάβαση στο Slideshow, χρόνος διαλόγου προβολής διαφανειών, κλιμάκωση φωτογραφιών και επιλογές προβολής προγράμματος περιήγησης φωτογραφιών.

Μεταβαίνοντας στην επόμενη στήλη και έπειτα κάτω είναι:

6. Ρυθμίσεις δικτύου: Επιλέξτε Ενσύρματο ή ασύρματο, Αυτόματο ή χειροκίνητο, Έλεγχος σύνδεσης, Όνομα συσκευής και πρόσθετες ρυθμίσεις για τη σύνδεση του WD TV Live στον δρομολογητή και στο οικιακό σας δίκτυο.

7. Λειτουργία: Παρέχει επιλογές για απομακρυσμένες ρυθμίσεις (κουμπιά A, B, C, D), Διαγραφή προεπιλογών μουσικής και Αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση όταν μια συσκευή USB έχει εισαχθεί στη θύρα USB 1 (μπροστινή θύρα USB).

8. Σύστημα: Πρόσθετες ρυθμίσεις, όπως ρύθμιση εσωτερικού ρολογιού, Ενεργοποίηση ή Εκκαθάριση βιβλιοθήκης πολυμέσων και Λήψη πληροφοριών περιεχομένου (αναζητά πληροφορίες για μεταδεδομένα όπως έργα τέχνης ή σημειώσεις που σχετίζονται με αρχεία μουσικής ή βίντεο, Meta-Source Manager μια πηγή για οποιαδήποτε πληροφορία για μεταδεδομένα που σχετίζεται με ταινίες, μουσική ή τηλεοπτικές εκπομπές, ρυθμίσεις ασφαλείας συσκευής (συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων γονικού ελέγχου), υποστήριξη πρόσθετου κωδικοποίησης, πρόσβαση σε δευτερεύουσα γλώσσα, εγγραφή συσκευών, ενεργοποίηση / Επανεκκίνηση συσκευής, έλεγχος τελευταίου υλικολογισμικού και αυτόματη ανίχνευση τελευταίων εφαρμογών Fimware.

9. Σχετικά με: Η επιλογή αυτής της επιλογής εμφανίζει τις πληροφορίες δικτύου σας (διευθύνσεις MAC και IP, κ.λπ ...), Πληροφορίες συσκευής (εμφανίζει την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού που χρησιμοποιείται, συν τον αριθμό και τον αριθμό σειράς της μονάδας WD TV) Πληροφορίες υπηρεσίας (αριθμοί λογαριασμού Netflix και άλλου λογαριασμού παροχέα περιεχομένου).

Για μια ματιά στις επιλογές μενού ροής στο internet, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

06 του 06

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - φωτογραφία του μενού ροής στο Internet

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων WD TV Live - φωτογραφία του μενού ροής στο Internet. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια ματιά στην τρέχουσα λίστα (από τη στιγμή που γράφτηκε αυτή η κριτική), που εμφανίζεται σε δύο σελίδες μενού, των online υπηρεσιών περιεχομένου που είναι προσβάσιμες από το WD-TV Live.

Οι υπηρεσίες είναι από αριστερά προς τα δεξιά (πρώτη σελίδα μενού):

Accuweather

CinemaNow

Ημερήσια κίνηση

Facebook

Flickr

Flingo

HuluPlus

Live 365

Mediafly

Netflix

Πανδώρα

Picasa

Ραδιόφωνο Shoutcast

Πρόσθετες υπηρεσίες από αριστερά προς τα δεξιά (σελίδα μενού δύο):

Spotify

TuneIn Radio

YouTube

Σημείωση: Από τη λήψη της παραπάνω φωτογραφίας, η υπηρεσία Vimeo προστέθηκε μέσω της ενημέρωσης υλικολογισμικού.

Τελική λήψη

Το Western Digital WD TV Live είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της νέας γενιάς συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων και ταινιών πολυμέσων που προσφέρουν εξαιρετική προσθήκη στην εμπειρία προβολής τηλεόρασης και οικιακού κινηματογράφου παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου, βίντεο και φωτογραφιών από το διαδίκτυο , Συσκευές USB και υπολογιστές ή διακομιστές πολυμέσων. Το WD TV Live είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί με πρόσβαση σε ένα επιθυμητό περιεχόμενο στο διαδίκτυο, καθώς και να παρέχει πρόσθετο περιεχόμενο ψηφιακών μέσων πρόσβασης από συσκευές συνδεδεμένες στο USB και από άλλες δικτυωμένες συνδεδεμένες συσκευές, όπως έναν υπολογιστή ή διακομιστή πολυμέσων.

Για περισσότερες πληροφορίες και προοπτικές, διαβάστε την αναθεώρηση προϊόντων μου.

Συγκρίνετε Τιμές