Εργαλεία επεξεργασίας στην εφαρμογή Snapseed

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία μετασχηματισμού, επιλεκτικής προσαρμογής και επιδιόρθωσης σημείων

Το Snapseed (iOS και Android) είναι ένας από τους ισχυρότερους επεξεργαστές σε οποιοδήποτε smartphone και είναι το καλύτερο για τους σκοπευτές Android, καθώς παρέχει επεξεργασία RAW. Το Snapseed προσφέρει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως επιλεκτικές ρυθμίσεις, προοπτική διόρθωση, απομάκρυνση ανεπιθύμητων αντικειμένων και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Το Snapseed είναι δωρεάν και είναι απαραίτητο για όλους τους κινητούς φωτογράφους. Είναι τόσο ισχυρό που ένας επαγγελματίας μπορεί να χρησιμοποιήσει και ταυτόχρονα μια μεγάλη εφαρμογή για αρχάριους και αρχάριους που θα χρησιμοποιήσουν για τις φωτογραφικές τους ανάγκες. Ακόμη και οι επαγγελματίες φωτογράφους μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή στην εργασία (στις μεγαλύτερες συνδεδεμένες συσκευές τους) για να δείξουν στους πελάτες τους τι βλέπουν για το τελικό προϊόν.

Εδώ, θα διερευνήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά εργαλεία επεξεργασίας για κινητά της εφαρμογής που είναι απλά στη χρήση: Εργαλείο μετασχηματισμού, επιλεκτικές προσαρμογές και επιδιόρθωση σημείων.

Εργαλείο μετασχηματισμού

Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην επίτευξη της επιθυμητής προοπτικής στην τελική εικόνα σας. Αυτό λειτουργεί καλύτερα όταν τραβάτε συμμετρικές εικόνες όπως αρχιτεκτονική ή γραμμικά μοτίβα. Εάν δεν έχετε μάθει για την παραμόρφωση της προοπτικής, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό. Για παράδειγμα, όταν φωτογραφίζετε ένα κτίριο, πολλές φορές θα έχει παραμόρφωση . Εάν κοιτάζετε ψηλά, το κτίριο στενεύει στην κορυφή. Εάν το γυρίσετε ευθεία, θα φαίνεται κάπως στρεβλωμένο.

Εισαγάγετε το εργαλείο Μετατροπή, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε τρεις προσαρμογές. Μπορείτε να ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας τον κατακόρυφο άξονα, τον οριζόντιο άξονα και την περιστροφή.

Επιλεκτικό εργαλείο

Το Επιλεκτικό Εργαλείο είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Snapseed. Κάνει ακριβώς αυτό που δηλώνει: Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά μέρη της εικόνας σας και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα (B), την αντίθεση (C) και τον κορεσμό χρωμάτων (S). Για παράδειγμα, εάν έχετε μια εικόνα που διαθέτει ένα λαμπερό γαλάζιο ουρανό και θέλετε να ρυθμίσετε μόνο τον ουρανό, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να επηρεαστείτε οποιαδήποτε άλλα εικονοστοιχεία στην εικόνα.

Το επιλεκτικό εργαλείο είναι ιδανικό για την τελική εμφάνιση με σιλουέτες, τοπία, μακρο φωτογραφία και πολλά άλλα. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση από την περιοχή σας για να επιτύχετε τις επεξεργασίες σας με ακρίβεια και επιδεξιότητα.

Εργαλείο επιδιόρθωσης σημείου

Το Spot Repair Tool είναι για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων και περισπασμών από τη φωτογραφία σας ή ακόμα και για πορτρέτα όπου μπορεί να υπάρχουν μικρές ατέλειες που πρέπει να αγγίξουν. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο επισκευής σημείων είναι αρκετά απλό: Πατήστε το ανεπιθύμητο αντικείμενο και όταν απελευθερώσετε θα εμφανιστεί ένας κύκλος. Στη συνέχεια, τα εικονοστοιχεία θα αντικατασταθούν από εικονοστοιχεία από ολόκληρη την περιοχή μιας περιοχής της επιλογής σας στην εικόνα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και επεξεργασία εικονοστοιχείων με τον ίδιο τρόπο.