Ποιο ήταν το Viral Video Chart;

Παλαιότερα η κορυφαία τοποθεσία για την ανακαλύψη δημοφιλών περιεχομένων βίντεο

Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το περιεχόμενο διατηρείται μόνο για λόγους αρχειοθέτησης.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα βίντεο φαίνεται να ξεφυτρώνουν από το πουθενά και μπορούν να αποθηκεύσουν εκατομμύρια απόψεων στο διαδίκτυο μια μέρα στην άλλη. Τα απειλητικά μέσα προσφέρουν στους χρήστες βίντεο τα πιο πρόσφατα ιικά βίντεο κατάταξης για να ανακαλύψουν, να μοιραστούν και να απολαύσουν το Viral Video Chart. Ήταν ο πρώτος κινητήρας για την παρακολούθηση των μετοχών βίντεο και την κατάταξη των βίντεο από το πόσο οι ιοί έγιναν ή κοινωνική buzz, αντί να μετράνε απλώς τις απόψεις.

Το Viral Video Chart ήταν η μεγαλύτερη και πληρέστερη βάση δεδομένων του διαδικτυακού περιεχομένου βίντεο που συνενώθηκε σε διάφορους δημοφιλείς ιστότοπους, όπως το Contagious Magazine, το Guardian, το IAB, το TVGuide, το Sky και το CurrentTV. Λίγο μετά το λανσάρισμα, ο Will.i.Am αναφέρεται στον απίστευτο ιικό βιντεοδιάγραμμα ως το Billboard Hot 100 της γενιάς του.

Ανακαλύπτοντας περιεχόμενα ιογενών βίντεο

Το Viral Video Chart κατέστησε τόσο εύκολο να βρει εξαιρετικό περιεχόμενο βίντεο . Θα μπορούσατε να εφαρμόσετε διάφορα φίλτρα για την ταξινόμηση βίντεο σύμφωνα με συγκεκριμένες χρονικές περιόδους ή ανάλογα με το πώς τα μοιράζονταν οι άνθρωποι.

Κορυφαίες 20: Το ιογενές βιντεοδιάγραμμα ανέφερε τα κορυφαία 20 ιογενή βίντεο για τις τελευταίες 24 ώρες. Τα βίντεο εμφανίζονται με χρονολογική σειρά από το 1 έως το 20 και εμφανίζονται καθώς μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα. Υπήρχαν επίσης μικρογραφίες και τίτλοι.

Κορυφή 100: Ως εναλλακτική λύση στην προεπιλεγμένη κορυφαία λίστα 20, θα μπορούσατε να δείτε τα κορυφαία 100 ιογενή βίντεο αντί, και να παρακολουθήσετε λιγότερο δημοφιλή βίντεο κινείται πάνω και κάτω από το διάγραμμα με την πάροδο του χρόνου.

Όλοι, το Facebook ή τα blogs: Επιλέξτε για να δείτε τις ταξινομήσεις βίντεο σύμφωνα με την κοινή χρήση Facebook, την κοινή χρήση ιστολογίου ή τα συνδυασμένα φίλτρα κοινής χρήσης.

24 ώρες, 7 ημέρες, 30 ημέρες, 365 ημέρες ή όλος ο χρόνος: Το ιογενές βίντεο γράφημα σας έδωσε πολλές επιλογές χρόνου για την προβολή των βίντεο κατάταξής τους, επιτρέποντάς σας να δείτε τα κορυφαία ιογενή βίντεο σε καθημερινή, εβδομαδιαία, σε ετήσια βάση ή σε όλα τα χρονικά διαστήματα.

Στατιστικά στοιχεία κοινής χρήσης: Όταν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε βίντεο του διαγράμματος βίντεο ιών, θα παρατηρήσετε μια πλευρική γραμμή που εμφανίζει τον αριθμό των μετοχών του Facebook, των tweets Twitter και των δημοσιεύσεων του Blogger. Παρουσιάστηκε ένα διάγραμμα πίτας με μια ποσοστιαία ανάλυση των οποίων γλώσσες κυριαρχούσαν τα στατιστικά στοιχεία κοινής χρήσης για το συγκεκριμένο βίντεο. Ένα γράφημα γραμμής θα μπορούσε επίσης να βρεθεί κάτω από κάθε βίντεο που εμφανίζει κοινόχρηστα στοιχεία με την πάροδο του χρόνου.

Γιατί διακοπεί η λειτουργία της VVC

Από τότε που κυκλοφόρησε το VVC το 2006, παρακολούθησε τα πιο συναρπαστικά, ξεκαρδιστικά και πρωτοποριακά online βίντεο όλων των εποχών. Από τις γάτες που παίζουν πληκτρολόγιο μέχρι τις αποκριές καμάρες.

Ωστόσο, η Unruly αποκτήθηκε από τη NewsCorp και έκλεισε το VVC το 2015, επιτρέποντας στους μηχανικούς τους να κατασκευάσουν νέα προϊόντα. Το απειλητικό εξακολουθεί να επικεντρώνεται σε ιογενή βίντεο με υπηρεσίες όπως αβίαστα εργαλεία ανάλυσης και λευκές εικόνες. Ωστόσο, αυτά τα εργαλεία και οι άλλες υπηρεσίες τους είναι διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές που πληρώνουν.