Πώς να δημοσιεύσετε ένα βίντεο YouTube στο Pinterest

01 από 02

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο YouTube στο Pinterest

Αποτύπωση οθόνης

Το Pinterest είναι ένα εργαλείο κοινωνικού bookmarking. Μπορείτε να δημιουργήσετε οπτικούς σελιδοδείκτες σε εικονικούς pinboard. Μπορείτε να "περάσετε" αντικείμενα από ιστότοπους με εικόνες, και αποδεικνύεται ότι μπορείτε να επικολλήσετε βίντεο από το YouTube επίσης. Το εύχρηστο κομμάτι για τα καρφωμένα βίντεο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να αφήσετε το Pinterest για να δείτε το βίντεο.

Αυτές οι οδηγίες ήταν πολύ πιο περίπλοκες και περιλάμβαναν τον κώδικα ενσωμάτωσης . Ωστόσο, αυτές τις μέρες δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα τόσο περίπλοκο.

Απλά ξεκινήστε με το κουμπί Share.

02 του 02

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο YouTube στο Pinterest

Αποτύπωση οθόνης

Μεταβείτε στο βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στο YouTube.

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση .
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Pinterest.
  3. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε μια ώρα έναρξης βίντεο.

Το βίντεο θα εμφανιστεί σαν να προέρχεται από τη διεύθυνση URL του youtube.com και θα παίζει μέσα στο Pinterest όταν κάνετε κλικ σε αυτό. Μπορείτε να το επιθυμήσετε και να το επανατοποθετήσετε όπως ακριβώς και κάθε άλλη καρφίτσα.

Γιατί θα αλλάζετε την ώρα έναρξης σε ένα βίντεο YouTube

Αλλάξτε την ώρα έναρξης του βίντεο όταν έχετε ένα πολύ μεγάλο βίντεο και εσείς μόνο ένας για να καρφώσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα του. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε ένα σεμινάριο ραπτικής που διαρκεί μια ώρα, αλλά εσείς ενδιαφέρεστε μόνο για την ενότητα όπου συζητούν τσέπες welt. Αλλάξτε την ώρα έναρξης.

Τώρα που γνωρίζετε τα μυστικά για τα βίντεο στο Pinterest, μην διστάσετε να τοποθετήσετε βίντεο στο YouTube για να δώσετε στους πίνακες σας κάτι ιδιαίτερο για να μοιραστείτε. Όχι μόνο μπορείτε να διαβάσετε για αυτό το νέο έργο quilting, μπορείτε να δείξετε στους φίλους σας ένα βίντεο για το πώς να το κάνετε.