Αγαπημένες τοποθεσίες για τα Χριστούγεννα Clip Art

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες κάρτες και διακοσμήσεις με δωρεάν ή χαμηλού κόστους clip art διακοπών

Οι διακοπές προσφέρουν σχεδόν ατελείωτες δυνατότητες διακόσμησης, αυτό που συμβαίνει με τα Χριστούγεννα, Hanukkah, Kwanzaa και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα Ενώ μπορείτε να πάτε όλοι έξω για τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα ή οποιαδήποτε άλλη γιορτή, δεν χρειάζεται να χτυπήσετε τον προϋπολογισμό . Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας λογισμικό και δωρεάν clip art για να δημιουργήσετε τις δικές σας κάρτες διακοπών και καρτ ποστάλ, προσκλήσεις, κάρτες τόπου, στολίδια δέντρων και άλλες διακοσμήσεις.

Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας τοποθεσίες για τα Χριστούγεννα και άλλα clip-art που σχετίζονται με τις διακοπές. Οι περισσότερες εικόνες είναι δωρεάν για προσωπική χρήση, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους χρήσης σε κάθε δικτυακό τόπο προτού κατεβάσετε και χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε εικόνες.

ClipProject: Χριστούγεννα Clip Art

Εικόνα ευγένεια ClipProject

Η ιστοσελίδα του ClipProject διαθέτει μια πολύχρωμη συλλογή clip art διακοπών από τον καλλιτέχνη Wolfi Korn.

Οι εικόνες περιλαμβάνουν χιονάνθρωπους, στεφάνια, Άγιος Βασίλης, χριστουγεννιάτικα δέντρα, καμπάνες διακοπών, ξωτικά, παιχνίδια, τραγούδια ποντικιών, ταράνδων, σκύλων, κουνελιών, κάλτσες διακοπών, δώρα, τόξα, πιγκουίνοι και κεριά.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης αρκετές εικόνες της Πρωτοχρονιάς. Περισσότερο "

Η νεράιδα γραφικών: Vintage Χριστούγεννα Clip Art

Ευγένεια εικόνας Η νεράιδα γραφικών

Η ιστοσελίδα γραφικών Fairy έχει σχεδόν 150 εικόνες vintage clip art για να διαλέξετε. Εάν επιθυμείτε ένα παλιομοδίτικο Χριστούγεννα, αυτές οι εικόνες μπορούν να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τη διάθεση.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν vintage καρτ-ποστάλ, γραμμική τέχνη και έγχρωμες εικονογραφήσεις. ορισμένες εικόνες είναι διαθέσιμες σε πολλαπλές εκδόσεις. Τα θέματα περιλαμβάνουν vintage Santas, χερούβια, αγγέλους, φύλλα μουσικής, πουλιά, ταράνδου, νιφάδες χιονιού, χιονισμένες σκηνές, στεφάνια, αλεπούδες, χιονάνθρωπους, χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια, ξωτικά, παιδικά έλκηθρα και χριστουγεννιάτικα πλαίσια και σύνορα. Περισσότερο "

Το Microsoft Office: Χριστούγεννα, Hanukkah, Kwanzaa, και την Πρωτοχρονιά Clip Art

το γραφείο της Microsoft

Η ιστοσελίδα του Microsoft Office Clip Art προσφέρει μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών, εικονογραφήσεων και κινούμενων σχεδίων των Χριστουγέννων, Hanukkah, Kwanzaa και της Πρωτοχρονιάς. Μεταξύ των εικονογραφήσεων και φωτογραφιών θα βρείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια, κάλτσες, πακέτα δώρων, καραμέλες, κεριά, καμπάνες, στεφάνια, οικογενειακές σκηνές, υπαίθριες σκηνές, κατοικίδια ζώα, τύμπανα Kwanzaa, κεριά Kwanzaa, χουάνκα dreidels, και τα πανό της Πρωτοχρονιάς.

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια κινούμενη εικόνα στον ιστότοπό σας, οι δυνατότητες περιλαμβάνουν πακέτα εξισορρόπησης των elf, καραμέλα με φόντο το χιόνι, αφρώδη στολίδια και δέντρα που αναβοσβήνουν. Περισσότερο "

AllFreeClipart.com: Δωρεάν Χριστούγεννα Clipart

Εικόνα ευγένεια AllFreeClipart.com

Η ιστοσελίδα του AllFreeClipart.com διαθέτει μια ευχάριστη συλλογή εικόνων χειμώνα και Χριστουγέννων, όπως η τέχνη της γραμμής και οι έγχρωμες εικονογραφήσεις. Οι εικόνες περιλαμβάνουν μια ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δέντρα, διακοσμημένα και απλά, στεφάνια, καραμέλα, διακοσμητικά διακοσμητικά, κεριά, αρκουδάκια, Santas, καπέλα Santa, χιονάνθρωπους και τάρανδοι. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα για να δείτε την έκδοση πλήρους μεγέθους, στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Αποθήκευση εικόνας ως (ή Αποθήκευση εικόνας σε λήψεις) για να την αποθηκεύσετε στο Mac.

Η ιστοσελίδα του AllFreeClipart.com έχει επίσης μια εικόνα των κεριών Kwanzaa και μερικές εικόνες του νέου έτους. Περισσότερο "

Hasslefreeclipart.com: Χριστούγεννα, Hanukkah, Kwanzaa, και εικόνες του νέου έτους

Χορηγία εικόνας Hasslefreeclipart.com

Εάν το clip art σε μορφή clip art είναι το πράγμα σας, θα βρείτε πολλά να διαλέξετε από την ιστοσελίδα Hasslefreeclipart.com. Παρόλο που ο ιστότοπος δεν διαθέτει μεγάλο αριθμό εικόνων, η επιλογή ποικίλλει. Οι εικόνες περιλαμβάνουν Σάντα σε διάφορες στάσεις και καταστάσεις, γεμιστές κάλτσες για χριστουγεννιάτικες κάλτσες, κούκλες, ξωτικά, παιδιά με δώρα, σκυλιά και ποντίκια με δώρα, καρυοθραύστη, στολίδια, ταράνδου, κουνιστό άλογο, χιονάνθρωπο, τρομπέτα, χριστουγεννιάτικο δέντρο, μια γάτα, ένας ελέφαντας, ένας μονόκερος, ένας πλατύπουλος, αρκουδάκια και χαιρετισμούς Χριστουγέννων.

Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από εικόνες Hanukkah, Kwanzaa και Πρωτοχρονιάς και φωτογραφίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Απλώς χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης κοντά στην πάνω αριστερή πλευρά της σελίδας για να αναζητήσετε τις διακοπές της επιλογής σας. Περισσότερο "

ChristmasGifts.com: Χριστούγεννα Clip Art

Φωτογραφία ευγένεια ChristmasGifts.com

Η ιστοσελίδα ChristmasGifts.com έχει μια υπέροχη συλλογή σύγχρονων και vintage clip art Χριστουγέννων. Οι εικονογραφημένες εικόνες περιλαμβάνουν μια ποικιλία Santas, παιδιά, ιερά, vintage αυτοκίνητα, έλκηθρα, κουνιστό άλογο, πουλιά, poinsettias, αγγέλους, καμπάνες, υπαίθριες σκηνές και ξωτικά.

Οι σύγχρονες εικόνες περιλαμβάνουν καραμέλες, κεριά, κουδούνια, τόξα, πακέτα, φώτα των Χριστουγέννων, ιερά και μούρα, χιονάνθρωπους, στολίδια, κάλτσες, αστέρια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και χαιρετισμούς διακοπών. Και αν είστε κολλημένοι για τις ιδέες δώρων, ο ιστοχώρος ChristmasGifts.com μπορεί να σας δώσει κάποιους δείκτες. Περισσότερο "

Public Domain Clip Art: Χριστούγεννα

Δημιουργία εικόνας Δημόσια εικόνα Clip Art

Με περισσότερες από 600 εικόνες στη συλλογή των Χριστουγέννων Clip Art, ο ιστότοπος Public Domain Clip Art είναι αναγκασμένος να έχει κάτι που είναι σωστό. Οι εικόνες περιλαμβάνουν γραμμική τέχνη, κλίμακα του γκρι και εικόνες πλήρους χρώματος. Υπάρχει ακόμα και μια φωτογραφία από την ταινία "Είναι μια θαυμάσια ζωή", αν αισθάνεστε νοσταλγικά.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων καρτών, συμπεριλαμβανομένων των ζωγραφιών των Gaugin, Correggio, Durer, Lippi, Rossetti και άλλων, που μπορείτε να μετατρέψετε σε δικές σας ψηφιακές ή τυπωμένες κάρτες Χριστουγέννων.

Οι εικόνες περιλαμβάνουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από Santas, χριστουγεννιάτικα δέντρα, εσωτερικές και εξωτερικές σκηνές, ζώα, χιονάνθρωπους, στολίδια, κεριά, αγγέλους, καμπάνες, χριστουγεννιάτικα φώτα, παιδιά, παιχνίδια, ιερά, στεφάνια και δώρα. Περισσότερο "

Vintage χειροτεχνία διακοπών

Χορηγία εικόνας VintageHolidayCrafts.com

Η ιστοσελίδα Vintage Holiday Crafts διαθέτει δωρεάν clip art και ευχετήριες κάρτες που είναι κατάλληλες για μια μεγάλη ποικιλία έργων χειροτεχνίας για τα Χριστούγεννα, Hanukkah, Πρωτοχρονιά και άλλες ειδικές περιστάσεις. Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα Χριστουγεννιάτικα φύλλα γάτας vintage, αλλά θα βρείτε επίσης vintage σκυλιά, Santas, παιχνίδια και άλλες εικόνες.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο Vintage Holiday Crafts με θέμα, όπως άντρες, γυναίκες ή παιδιά. τις διακοπές ή την ευκαιρία, όπως τα Χριστούγεννα, αποκριές ή γάμους? ή τον τύπο, όπως είναι οι σελίδες χρωματισμού ή τα σχέδια χειροτεχνίας. Περισσότερο "

ClipartOf.com: Χειμώνας, Χριστούγεννα, και Νέο Έτος Clip Art

Εικόνα ευγένεια ClipartOf.com

Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση που ψάχνει για εικόνες που θα βοηθήσουν τις αποστολές σας να ξεχωρίζουν από το πλήθος, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα δωρεάν clip art, εικονογραφήσεις, διανυσματικά γραφικά και 3D εικόνες στην ιστοσελίδα ClipartOf.com .

Οι εικόνες δεν είναι ελεύθερες. (περίπου 3 "x3") έως $ 50 ή περισσότερα για μια μεγάλη εικόνα (περίπου 13 "x12"). Με ανάλυση 300 pixels, αυτές οι εικόνες υψηλής ποιότητας είναι κατάλληλες για εκτύπωση. Ορισμένες από τις εικόνες είναι γραμματοσειρά ασπρόμαυρης γραμμής, αλλά οι περισσότερες έχουν χρώμα. Ορισμένοι επαγγελματίες εικονογράφους και γελοιογράφοι πωλούν το έργο τους μέσω της ιστοσελίδας ClipartOf και το στυλ των έργων κυμαίνεται από vintage έως μοντέρνα, κουμπωμένα μέχρι ελαφριά. Περισσότερο "

Stockfreeimages Χειμώνας, τα Χριστούγεννα, Hanukkah, Kwanzaa, και την Πρωτοχρονιά Clip Art

Εικόνα ευγένεια Stockfreeimages

Με περισσότερες από 680.000 εικόνες, φωτογραφίες και εικονογραφήσεις, το Stockfreeimages ισχυρίζεται ότι έχει τη μεγαλύτερη συλλογή ιστού ελεύθερων εικόνων. θα πάρουμε το λόγο για αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις πληροφορίες χρήσης. ορισμένες από τις εικόνες είναι εντελώς δωρεάν. μερικοί είναι χωρίς δικαιώματα, αλλά έχουν ένα τέλος αδειοδότησης που εξαρτάται από την εικόνα και πώς σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε. Πρέπει επίσης να εγγραφείτε στο Stockfreeimages για να μπορέσετε να κάνετε λήψη οποιασδήποτε εικόνας. η εγγραφή είναι δωρεάν.

Από την αρχική σελίδα, μπορείτε να αναζητήσετε το θέμα της επιλογής σας. Η Stockfreeimages διαθέτει περισσότερες από 22.000 δωρεάν εικόνες Χριστουγέννων στη συλλογή της, καθώς και εκατοντάδες δωρεάν εικόνες για τα Χανουκά, Κανζάζα και Πρωτοχρονιά. Περισσότερο "

Openclipart: Χριστούγεννα Clip Art

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Openclipart και του doodler

Υπάρχουν εκατοντάδες εικόνες χειμερινών και Χριστουγεννιάτικων θεμάτων στην ιστοσελίδα του Openclipart, από τα κεριά Advent μέχρι τους χιονάνθρωπους.

Οι εικόνες προέρχονται από διάφορους καλλιτέχνες, έτσι θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα στυλ για να διαλέξετε. Οι περισσότερες από τις εικόνες είναι πλήρους χρώματος, αλλά υπάρχει μια διάσπαση εικόνων γραμμής τέχνης που μπορείτε να εκτυπώσετε για χρωματισμό.

Οι εικόνες είναι δωρεάν για σχεδόν οποιαδήποτε χρήση, προσωπική ή εμπορική. Περισσότερο "