Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του να γίνεις κατασκευαστής κινητών προγραμματιστών

Πολλοί προγραμματιστές κινητής τηλεφωνίας έχουν αυτή τη μία ερώτηση στο μυαλό τους - αξίζει πραγματικά να γίνει ένας εργολάβος κινητής ανάπτυξης ; Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να μάθετε το νευρικότητα των αναπτυσσόμενων εφαρμογών για κινητά. Τώρα πρέπει επίσης να δούμε πώς μπορείτε να κάνετε αυτό ένα κερδοφόρο εγχείρημα για σας, καριέρας-σοφός. Η ανάληψη μιας σταθερής δουλειάς κινητής ανάπτυξης ως υπάλληλος μιας εταιρείας είναι βέβαια πολύ σταθερή. Εξασφαλίζει επίσης ένα σταθερό μισθό στο τέλος κάθε μήνα. Αλλά σημαίνει επίσης ότι περιορίζετε τη δημιουργικότητά σας σε κάποιο βαθμό, καθώς πρέπει να ακολουθήσετε τις αρχές της εταιρείας για την οποία εργάζεστε.

Ελεύθερος επαγγελματίας από μόνος σας, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να πάρει πολλή σκληρή δουλειά και επίσης πολύ χρόνο για να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας, τα οφέλη του ίδιου αξίζουν τον κίνδυνο και την προσπάθεια που καταβάλλεται πίσω από αυτό. Εδώ είναι ένας λεπτομερής κατάλογος των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του να γίνει ένας ανάδοχος κινητής ανάπτυξης.

Πλεονεκτήματα του να γίνει κάποιος κατασκευαστής κινητής τηλεφωνίας

Μειονεκτήματα του να γίνεις κατασκευαστής κινητών προγραμματιστών

Πού βρίσκεται

Η ύπαρξη ενός εργολάβου ανάπτυξης κινητής τηλεφωνίας έχει τεράστια οφέλη, ενώ έχει και πτωτικές τάσεις. Πρέπει να δώσετε αρκετή προσοχή στα παραπάνω σημεία πριν πάτε σε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την είσοδο σε μια σύμβαση εργασίας.

Είστε ήδη ένας ανάδοχος κινητής ανάπτυξης; Ποια είναι η εμπειρία σας μέχρι στιγμής; Θα θέλατε να δώσετε κάποιες συμβουλές στους εργολάβους wannabe ή newbie; Είστε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας εδώ.