Κορυφαία δέκα καλύτερα παιχνίδια OG Xbox του 2003

Εδώ είναι οι επιλογές μας για τα καλύτερα πρωτότυπα παιχνίδια Xbox που κυκλοφόρησαν το έτος 2003.

01 από 10

Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας

Αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι του Xbox που έγινε ποτέ, οι Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας συνένωσαν τα RPGs με τα Star Wars για να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό. Το ανοιχτό gameplay, η υπέροχη ιστορία, οι εκπληκτικές δυνάμεις των Τζέντι και το γεγονός ότι παίρνετε να χειρίζεστε μια φώτα φώτων κάνουν την KOTOR εύκολη στην αγάπη. Οι ενέργειές σας για το καλό και το κακό επηρέασαν επίσης την ιστορία, καθιστώντας τις πολλαπλές αναβαθμίσεις αναγκαιότητα. Περισσότερο "

02 από 10

Έργο Gotham Racing 2

Το PGR2 βελτιώθηκε σε κάθε πτυχή του αρχικού PGR που ξεκίνησε παράλληλα με το Xbox τον Νοέμβριο του 2001. Καλύτερα γραφικά, ομαλότερο gameplay, περισσότερα αυτοκίνητα, περισσότερα κομμάτια, καλύτερος soundtrack - το PGR2 είχε όλα. Περισσότερο "

03 από 10

Soul Calibur II

Για πολύ καιρό ο DOA3 ήταν ο μόνος πραγματικός μαχητής στο Xbox. Και έπειτα ο Soul Calibur II βγήκε και έδειξε στον καθένα τι υποτίθεται ότι είναι ένας πραγματικός 3D μαχητής. Το Soul Calibur II παρουσίασε μεγάλο gameplay μαζί με ένα μεγάλο μέρος των μαχητών (συμπεριλαμβανομένου του Xbox exclusive Spawn). Περισσότερο "

04 από 10

Πρίγκιπα της Περσίας: Οι άμμοι του χρόνου

Την εποχή που απελευθερώθηκε, το Sands of Time ήταν εντελώς νέο και καινοτόμο. Τα γραφικά ήταν πανέμορφα και το ακροβατικό, χρονοβόρο αλλάζοντας, εξερεύνηση βαρύ gameplay ήταν μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από το hack και κάθετο bore-a-thons περισσότερους τίτλους δράσης είχαν γίνει.

05 από 10

Πορφυρό ουρανό

Οι Crimson Skies έκαναν το αεροπλάνο να αγωνίζεται γρήγορα, μανιασμένα και εύκολα στα μάτια. Είναι εξαιρετικά εύκολο να μπει σε και dogfighting στο Xbox Live είναι μια έκρηξη. Περισσότερο "

06 από 10

Πέρα από το καλό και το κακό

Πέρα από το καλό και το κακό, πιθανότατα θα πάει κάτω από το πιο υποτιμημένο παιχνίδι στην ιστορία. Μετά τις αρχικές πωλήσεις, η Ubisoft μείωσε την τιμή του παιχνιδιού μόνο σε λίγες σύντομες εβδομάδες. Οι κερδοφόροι παίκτες το πήραν για φτηνό και γρήγορα έγινε ένα λατρευτικό κλασικό. Στο μη-hardcore, ωστόσο, το BG & E εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστο, το οποίο είναι κρίμα γιατί αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό.

07 από 10

Jurassic Park: Λειτουργία Γένεση

Ένα προσωπικό μου φαβορί, η λειτουργία Genesis σας έδωσε την πλήρη ελευθερία να δημιουργήσετε το δικό σας Jurassic Park. Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικού χρόνου sim όπου χτίσατε ένα πάρκο, κλωνοποιημένους δεινοσαύρους, και προσπάθησε να προσελκύσει επισκέπτες. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε απλά να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τους δεινόσαυρους σας που είναι μια πραγματική συγκίνηση. Ή, θα μπορούσατε να χτυπήσετε τους φράχτες και να αφήσετε τα συντρίμμια σας να γίνουν άγρια ​​στους επισκέπτες σας. Περισσότερο "

08 από 10

Marvel εναντίον Capcom 2

Το Marvel vs. Capcom 2 εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους καλύτερους 2D μαχητές ποτέ. Το gameplay είναι γρήγορο και frenetic και τα γραφικά και η κινούμενη εικόνα είναι μερικά από τα καλύτερα που θα βρείτε σε έναν 2D μαχητή. Περισσότερο "

09 από 10

Πρέσβης Dragoon Orta

Το Panzer Dragoon Orta είναι ένας πανέμορφος αναζητούμενος "on rails" shooter που σας είχε οδηγήσει ένα δράκο και ανατινάξεις τα πάντα στον ουρανό. Είναι γνωστό για τη δυσκολία του, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ικανοποιητικό όταν το βλέπεις μέχρι το τέλος. Αξίζει να παίξετε για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη του Xbox.

10 από 10

Voodoo Vince

Το Voodoo Vince είναι ένα 3D παιχνίδι δράσης / περιπέτειας / πλατφόρμας που εμπορεύεται το μεγαλύτερο μέρος της πλατφόρμας για μερικά μεγάλα παζλ. Ο κύριος χαρακτήρας είναι μια κούκλα βουντού έτσι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, το καλύτερο αδίκημά του είναι πραγματικά να βλάψει τον εαυτό του για να βλάψει τους άλλους. Αυτό δημιουργεί πολλές αστείες και δροσερές καταστάσεις που κάνουν όλη την εμπειρία μοναδική και πραγματικά ευχάριστη.