Πώς να μάθετε εάν χρησιμοποιείτε Outlook 32-bit ή 64-bit

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες βήμα προς βήμα

Ενώ το ίδιο το Outlook εκτελείται σχεδόν το ίδιο αν έχετε εγκατεστημένη την έκδοση 32 ή 64 bit, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την έκδοση που έχετε εγκαταστήσει, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε τα σωστά πρόσθετα ή plug-ins του Outlook.

Για παράδειγμα, τα παλαιότερα πρόσθετα, όπως ο Βοηθός εκτύπωσης ημερολογίου, είναι συμβατά μόνο με το Outlook 32-bit. Ομοίως, οι εφαρμογές που ενσωματώνονται με το Outlook σε επίπεδο MAPI πρέπει να είναι 64-bit ή η ενσωμάτωση χάνεται. Επιπλέον, τα πραγματικά οφέλη από τη χρήση του Outlook 64-bit έγκεινται στη δυνατότητα χρήσης του Excel και άλλων εφαρμογών του Office χρησιμοποιώντας διευθυνσιοδότηση 64-bit και την υποστήριξη για (πολύ) μεγαλύτερα αρχεία σε (πολύ) περισσότερη μνήμη που φέρνει.

Μάθετε αν χρησιμοποιείτε Outlook 32-Bit ή 64-Bit από Release Windows

Η έκδοση του Outlook που χρησιμοποιείτε είναι πολύ σημαντική για να γνωρίζετε κατά την προσθήκη προσθηκών. Τα πρόσθετα του Outlook συνεργάζονται είτε με την έκδοση 32 bit ή 64 bit του Outlook και είναι σημαντικό να εγκαταστήσετε την σωστή αντίστοιχη έκδοση plug-in ή plug-in.

Έτσι, ποια έκδοση πρέπει να πάρετε; Το ίδιο το Outlook μπορεί να σας πει αν έχετε εγκαταστήσει την έκδοση 32-bit ή 64-bit.

Εδώ, πώς βήμα-βήμα

Για να μάθετε εάν το Outlook είναι η έκδοση 64 bit ή 32 bit: