Μάθετε πώς να προγραμματίσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Microsoft Outlook

Ο συγχρονισμός είναι το παν. Γράψε τώρα. Αποστολή αργότερα

Ο συγχρονισμός είναι όλα, και μερικές φορές ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνεται καλύτερα αργότερα από αμέσως . Ίσως το μήνυμά σας να αφορά ένα γεγονός που συμβαίνει στο μέλλον ή ίσως ένας συν-εργαζόμενος χρειάζεται πληροφορίες που έχουν νόημα μόνο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα - αλλά δουλεύετε τώρα και δεν θέλετε να χάσετε τη σκέψη ή κερδίσατε δεν θα είναι διαθέσιμο αργότερα για να γράψετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όποια και αν είναι η κατάσταση, το Outlook 2016 σας καλύπτει.

Προγραμματίστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε αργότερα στο Outlook 2016

Το Outlook 2016 σάς επιτρέπει να καθορίζετε ακριβώς πότε θέλετε να σταλεί το email σας. Δείτε πώς:

  1. Αφού γράψετε το μήνυμά σας, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές .
  2. Επιλέξτε Παράδοση καθυστέρησης κάτω από περισσότερες επιλογές .
  3. Ελέγξτε το πλαίσιο Μην παραδώσετε πριν από την επιλογή Επιλογές παράδοσης .
  4. Επιλέξτε πότε θέλετε να αποσταλεί το μήνυμα.

Αυτό τοποθετεί το μήνυμά σας στο φάκελο "Εξερχόμενα" μέχρι να φτάσει ο χρόνος που καθορίσατε και στη συνέχεια αποστέλλεται.

Αν αλλάξεις γνώμη

Αν αποφασίσετε να στείλετε το μήνυμά σας πριν από την ώρα που έχετε προγραμματίσει, το Outlook κάνει εύκολη την εναλλαγή των γραναζιών. Απλά επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα, αλλά καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Μην παραδώσετε πρίν . Κλείστε το μήνυμά σας και στείλτε το.

Προγραμματίστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε αργότερα στο Office 365 του Outlook

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 365, πρέπει να έχετε τη συνδρομή Business Premium ή Enterprise για να λειτουργήσει αυτή η δυνατότητα. Εάν το κάνετε, η διαδικασία είναι:

  1. Γράψτε το email σας και εισάγετε το όνομα τουλάχιστον ενός παραλήπτη στο πεδίο Προς .
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Μήνυμα και επιλέξτε το εικονίδιο Αποστολή στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Επιλέξτε Αποστολή αργότερα .
  4. Καταχωρίστε μια ώρα και μια ημερομηνία για την αποστολή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  5. Επιλέξτε Αποστολή . Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκεται στο φάκελο "Πρόχειρα" μέχρι να φτάσει ο χρόνος που εισάγετε. Στη συνέχεια, αποστέλλεται το μήνυμά σας εάν έχετε ανοίξει το Outlook στον υπολογιστή σας ή όχι.

Ακύρωση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Office 365 του Outlook

Οποιαδήποτε στιγμή πριν αποσταλεί το μήνυμα, μπορείτε να την ακυρώσετε ανοίγοντας το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο Πρόχειρα και επιλέγοντας Ακύρωση αποστολής . Επιλέξτε Ναι για να επιβεβαιώσετε την ακύρωση καθυστέρησης. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει ανοιχτό για να μπορείτε να το στείλετε αμέσως ή να το καθυστερήσετε σε άλλη χρονική στιγμή.