Τρόπος ρύθμισης περιθωρίων και προσανατολισμού για εκτύπωση στο Windows Mail

Χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια από τον Internet Explorer

Είτε για αισθητικούς ή πρακτικούς λόγους- "Όταν εκτυπώνω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λείπει η αρχή κάθε γραμμής!" -Η αλλαγή των περιθωρίων ή του προσανατολισμού της σελίδας που χρησιμοποιείται για εκτύπωση στο Windows Mail μπορεί να είναι ένας επιθυμητός στόχος. Δυστυχώς, ο στόχος αυτός μπορεί να είναι απογοητευτικός και φαινομενικά ανέφικτος: Δεν υπάρχει τρόπος να ορίσετε περιθώρια εκτύπωσης στο Windows Mail.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε τα περιθώρια που θέλετε ή να μεταβείτε από το τοπίο σε πορτραίτο. Απλά πρέπει να κοιτάξετε αλλού για να το κάνετε.

Προσαρμογή περιθωρίων εκτυπωτή και προσανατολισμού για το Windows Mail

Ο Internet Explorer χρησιμοποιεί τις ίδιες ρυθμίσεις εκτύπωσης με το Windows Mail. Για να ορίσετε τα περιθώρια που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Mail:

  1. Εκκινήστε τον Internet Explorer .
  2. Επιλέξτε Αρχείο > Διαμόρφωση σελίδας στο μενού του Internet Explorer. Ίσως χρειαστεί να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Alt για να δείτε το μενού. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση περιθωρίου είναι 0,75 ίντσες.
  3. Προσαρμόστε τα περιθώρια κάτω από τα Περιθώρια και τον προσανατολισμό της σελίδας κάτω από τον προσανατολισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Προσαρμογή μεγέθους εκτύπωσης για το Windows Mail

Χρησιμοποιήστε την ίδια προσέγγιση όταν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος κειμένου ενός μηνύματος αλληλογραφίας των Windows πριν από την εκτύπωση:

  1. Εκκινήστε τον Internet Explorer .
  2. Επιλέξτε Προβολή στο μενού του Internet Explorer. Ίσως χρειαστεί να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Alt για να δείτε το μενού.
  3. Επιλέξτε Μέγεθος κειμένου και κάντε την προσαρμογή μεγέθους.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Τώρα, επιστρέψτε στο Windows Mail. Θα πρέπει να μπορείτε να εκτυπώσετε ένα μήνυμα της αλληλογραφίας των Windows ως συνήθως με τα περιθώρια και το μέγεθος κειμένου που επιλέξατε στον Internet Explorer.