Τι κάνει το Registry Cleaner;

Μήπως ένα Registry Cleaner στην πραγματικότητα καθαρίζει κάτι στο μητρώο των Windows;

Τι ακριβώς είναι ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου ; Τι ακριβώς κάνει;

Είναι πιθανόν προφανές ότι ένας καθαριστής μητρώου κάνει κάτι στο μητρώο των Windows αλλά τι είδους καθαρισμός γίνεται;

Το μητρώο είναι "βρώμικο" ή γεμάτο με κάποιο τρόπο;

Η παρακάτω ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στο Registry Cleaner FAQ :

& # 34; Τι ακριβώς είναι ένα καθαρότερο μητρώου και τι κάνει στο μητρώο των Windows; & # 34;

Ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που σαρώνει το μητρώο των Windows για καταχωρήσεις που κάποτε είχαν σκοπό, αλλά για έναν τουλάχιστον λόγο δεν χρειάζεται πλέον να υπάρχει.

Μόλις εντοπιστεί, ο καθαριστής μητρώου παρουσιάζει αυτές τις καταχωρήσεις σε εσάς στην οθόνη, μερικές φορές θα τις κατατάσσει ανάλογα με τη σημασία και, στη συνέχεια, προτείνετε να επιτρέψετε στο πρόγραμμα να καταργήσει αυτόματα κάποια ή όλα αυτά από το μητρώο.

Παρόλο που όλα αυτά μπορεί να ακούγονται αρκετά απλά και υποθέτω, αυτό που κάνει ένα καθαρότερο μητρώο διαφορετικό από το άλλο είναι πόσο καλά το πρόγραμμα κάνει αυτό το καθήκον, καθώς και ποιες καταχωρήσεις, που ονομάζονται κλειδιά μητρώου , ένα πρόγραμμα που έχει προκαθοριστεί είναι κακή ή περιττή .

Ωστόσο, γνωρίζετε ότι μόνο επειδή υπάρχουν προγράμματα καθαρισμού μητρώου και κάνουν κάτι στο μητρώο, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι χρήστες υπολογιστών παντού.

Όχι, το μητρώο των Windows δεν παίρνει "βρώμικο" και έτσι χρειάζεται καθαρισμό. Οι καθαριστές του μητρώου, ωστόσο, κάνουν μεγάλη δουλειά στον καθορισμό ορισμένων ειδών προβλημάτων.

Εάν αυτή είναι η πρώτη θέση που μαθαίνετε σχετικά με τα καθαριστικά μητρώου και τι είναι, σας συνιστώ να διαβάσετε τις υπόλοιπες συχνές ερωτήσεις μου .

Αν βιάζεστε, τουλάχιστον διαβάστε αυτά τα τέσσερα κομμάτια:

Υπάρχουν πολλές παραπληροφορίες για την αξία και την αναγκαιότητα του καθαρισμού μητρώου ότι αυτά τα κομμάτια πρέπει να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε για εσάς.