Το Registry Cleaner θα επιταχύνει τον υπολογιστή μου;

Είναι ένα Registry Cleaner ένας καλός τρόπος για να φτιάξετε τον υπολογιστή μου γρηγορότερα;

Ο καθαρισμός του μητρώου σας με πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου επιταχύνει τον υπολογιστή σας;

Ένα φουσκωμένο μητρώο των Windows είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε έναν αργό υπολογιστή, σωστά; Ο τακτικός καθαρισμός μητρώου, τότε, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα, δεν νομίζετε;

Η παρακάτω ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στο Registry Cleaner FAQ :

& # 34; Θα τρέξει ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου επιταχύνει τον υπολογιστή μου;

Οχι.

Με άλλα λόγια: απολύτως, θετικά όχι . Αυτός ο μύθος είναι εξίσου ανόητος και μη ρεαλιστικός με την εικόνα της μετοχής αυτής της σελίδας.

Η εκτέλεση λιγότερων προγραμμάτων ταυτόχρονα, η απεγκατάσταση λογισμικού που δεν χρησιμοποιείτε , η ενημέρωση των Windows και / ή η αναβάθμιση βασικών τεμαχίων υλικού , όπως η μνήμη RAM και η CPU , είναι σίγουροι τρόποι για να επιταχύνετε έναν αργό υπολογιστή.

Ωστόσο, ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου δεν θα επιταχύνει τον υπολογιστή σας .

Εάν δεν υπάρχει κανένας τρόπος με τον οποίο ο καθαρισμός μητρώου μπορεί να επιταχύνει τον υπολογιστή σας, γιατί τόσοι πολλοί καθαριστές μητρώου, ειδικά αυτοί που πληρώνετε, κάνουν αυτό το αίτημα σε όλες τις διαφημίσεις και τους ιστοτόπους τους;

Πολύ ειλικρινά, το κάνουν για να πουλήσουν ή να ενθαρρύνουν τη χρήση του λογισμικού τους. Οι χρήστες των υποτονικών, γηρασμένων υπολογιστικών συστημάτων δαπανούν εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για προγράμματα "διορθώστε", ελπίζοντας να λύσουν ένα μερικές φορές πολύπλοκο και ακριβό πρόβλημα με το φτηνό και εύχρηστο λογισμικό.

Μερικοί κατασκευαστές λογισμικού μητρώου καθαρότερο θα πάει λίγο περισσότερο και προσπαθούν να εξηγήσουν αυτή τη μαγική ικανότητα στα προγράμματά τους υποστηρίζοντας ότι ο καθαρισμός του μητρώου θα οδηγήσει σε ένα μικρότερο μητρώο. Ενώ αυτό μπορεί να είναι αλήθεια σε κάποιο βαθμό (περισσότερο σε αυτό λίγο αργότερα), υπονοώντας ότι ένα μικρότερο μητρώο σημαίνει ότι τα γρηγορότερα Microsoft Windows είναι απλά αβάσιμα.

Ενώ υποθέτω ότι μια δραστική μείωση του μεγέθους του μητρώου θα μπορούσε να έχει μικρό αντίκτυπο στο πόσο γρήγορα τα Windows κάνουν ορισμένα πράγματα, ο μικρός αριθμός περιττών δεδομένων που θα καταργήσει ένας καθαριστής μητρώου έχει πολύ μικρό αντίκτυπο στο μέγεθος του μητρώου σας.

Σκέψου τα ακόλουθα

Σε έναν παλαιότερο υπολογιστή με Windows 8 στο σπίτι μου, εξήγαγα ολόκληρο το μητρώο των Windows, το οποίο εισήλθε σε 409.980.298 byte. Περιέχει 468.902 ξεχωριστά κλειδιά μητρώου .

Στη συνέχεια έτρεξα το τμήμα καθαρισμού μητρώου του CCleaner σε αυτόν τον υπολογιστή, ο οποίος ποτέ δεν είχε το ίδιο ή κανένας καθαριστής μητρώου να τρέχει ποτέ σε αυτό πριν από τα 2 χρόνια βαριάς χρήσης του.

Το CCleaner βρήκε και αφαιρέθηκε 329 μη απαραίτητα κλειδιά μητρώου, συνολικού μεγέθους 82 byte.

Τα μαθηματικά είναι αρκετά σαφή: η CCleaner διαπίστωσε ότι μόνο το 0,07% των κλειδιών στο μητρώο ήταν περιττό και η κατάργησή τους συρρίκνωσε το μέγεθος του μητρώου των Windows κατά μόλις 0.00002%.

Η έλλειψη εξουσίας καθαρισμού μητρώου για να επιταχύνει τον υπολογιστή σας δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε όταν επιλέγετε να μην εκτελέσετε ένα. Υπάρχουν μόνο λίγοι καλοί λόγοι για να μην υπάρχουν καθόλου.

Δείτε τι τύποι προβλημάτων υπολογιστών Καθορίζουν τα προγράμματα καθαρισμού μητρώου; και πόσο συχνά πρέπει να εκτελέσω ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου; για περισσότερα σχετικά με αυτό.