Τα καλύτερα δέκα καλύτερα παιχνίδια του Xbox 360

Το Xbox 360 έχει πάνω από 1000 παιχνίδια σε αυτό το σημείο, και να πάρει τα καλύτερα που πρέπει να κατέχουν οι τίτλοι είναι δύσκολο. Έχουμε επιλέξει τα δέκα αγαπημένα μας και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι αν δεν έχετε ήδη κάποιο από αυτά, αξίζει να τα παραλάβετε.

01 από 10

BioShock

Παιχνίδια 2K / Take-Two Interactive
Παρά το γεγονός ότι δύο συνεχίσεις της σειράς έρχονται τα τελευταία 5 χρόνια, το αρχικό BioShock εξακολουθεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι στο franchise, αλλά και η επιλογή μας για το καλύτερο παιχνίδι του Xbox 360 συνολικά. Την πρώτη φορά που κατεβαίνετε στην υποβρύχια πόλη Rapture είναι μία από τις πιο εκπληκτικές στιγμές παιχνιδιού ποτέ και το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο και πιο ενδιαφέρον από εκεί. Είναι απολύτως νύχια την ατμόσφαιρα και την ένταση μιας τρεμούλας, διαρροή υποβρύχια πόλη γεμάτη με ανατριχιαστικές εχθρούς και είναι μια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες τυχερού παιχνιδιού έχει δει ακόμα. Περισσότερο "

02 από 10

Mass Effect 2

ΕΑ

Αυτό το σημείο θα μπορούσε αναμφίβολα να ανήκει σε ολόκληρη τη σειρά Mass Effect - πραγματικά, θα έπρεπε να παίξετε και τα τρία - αλλά το καλύτερο από τα τρία παιχνίδια είναι σίγουρα Mass Effect 2 . Διαθέτει ένα μεγάλο cast από συμπαθητικούς χαρακτήρες, λέει μια μεγάλη ιστορία και έχει πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι τρίτου προσώπου-σκοπευτή που βρίσκεται σε ένα θαυμάσιο επιστημονικό σύμπαν. Το Mass Effect 2 είναι απλά εξαίρετο. Περισσότερο "

03 από 10

Red Dead Εξαγορά

Ροκ σταρ

Χωρίς αμφιβολία, το Red Dead Redemption είναι το καλύτερο παιχνίδι με θέμα τη Δύση. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν παίρνει το σκηνικό και τον τόνο της παλιάς Δύσης ως τελείως τέλεια όπως το κάνει το RDR. Το RDR λέει μια υπέροχη ιστορία, με ένα μεγάλο τέλος, αλλά το καλύτερο μέρος της εμπειρίας είναι η ελευθερία που πρέπει να κάνεις ό, τι θέλεις. Έχετε έναν τεράστιο κόσμο για να εξερευνήσετε αυτό που κυμαίνεται από χιονισμένα βουνά μέχρι κυματισμούς πεδιάδες σε ερήμους και υπάρχει ένας τόνος πράγματα να κάνουμε. Το Red Dead Redemption προσφέρει επίσης μερικά από τα καλύτερα γραφικά και μουσική που θα βρείτε σε οποιοδήποτε παιχνίδι σήμερα. Οι φίλοι της παλιάς Δύσης θα το αγαπήσουν. Περισσότερο "

04 από 10

Halo: Προσέγγιση

Microsoft

Halo: Reach είναι το καλύτερο παιχνίδι Halo. Εκεί, το είπα. Το Halo 4 το χτυπά στα γραφικά (αρκετά εύκολα) αλλά το Halo: Reach έχει την καλύτερη ιστορία, το πιο ενδιαφέρον περιβάλλον και το πιο ποικίλο gameplay σε ολόκληρη τη σειρά. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι Halo του προγραμματιστή Bungie, και πραγματικά αισθάνεται σαν πολύ αγάπη και προσοχή πήγε να κάνει το καλύτερο που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι. Περισσότερο "

05 από 10

Fallout 3

Bethesda

Το Fallout 3 είναι ένα RPG δράσης το οποίο λαμβάνει χώρα στην έρημο γύρω από την Ουάσιγκτον, μετά από πυρηνικό πόλεμο στο μέλλον. Η έρημη είναι γεμάτη με τέρατα, ζόμπι και ανθρώπους του εχθρού που απλώς προσπαθούν να επιβιώσουν - πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν όλοι θέλουν να σας σκοτώσουν. Ο τόνος του παιχνιδιού είναι σαν σεισμός sci-fi της δεκαετίας του 1950, οπότε είναι καμπύλη και ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε οτιδήποτε και οπουδήποτε θέλετε και μερικά από τα πιο ωραία πράγματα στο παιχνίδι είναι κρυμμένα μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι και πραγματικά πρέπει να εργαστείτε για να το βρείτε. Προσωπικά, αγαπώ τα πάντα για το Fallout 3 και είναι μακράν το πιο δημοφιλές παιχνίδι του Xbox 360. Η συνέχεια, Fallout: New Vegas , είναι επίσης πολύ καλή (και έχει καλύτερο gameplay), αλλά η ρύθμιση στο Fallout 3 είναι πολύ ανώτερη, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή. Περισσότερο "

06 από 10

Forza Motorsport 4

Microsoft
Ο καλύτερος οδηγός προσομοίωσης της γενιάς PS3 / Xbox 360 είναι η Forza Motorsport 4. Προσφέροντας εξαιρετικά γραφικά, τον καλύτερο ήχο στην επιχείρηση, τον τόνο των αυτοκινήτων και των κομματιών και την καλύτερη οπτική προσαρμογή, η Forza 4 είναι απλά απίστευτη. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας sim δρομέας, είναι επίσης εκπληκτικά προσπελάσιμο και προσφέρει έναν τόνο δύσκολων ρυθμίσεων και βοηθημάτων οδήγησης για να βοηθήσει τους πιο casual παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι. Υπάρχουν εκατοντάδες εκδηλώσεις για να ολοκληρωθούν επίσης, που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για μήνες. Περισσότερο "

07 από 10

Τα εργαλεία του πολέμου 3

Microsoft

Η σειρά Gears of War είναι τέσσερα παιχνίδια ισχυρά, αποκλειστικά στο Xbox 360, και το καλύτερο της δέσμης (όλοι είναι καλά, όμως) είναι το Gears of War 3 . Με μια εξαιρετική καμπάνια, πολλοί τρόποι παιχνιδιού για πολλούς παίκτες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε bots αν δεν θέλετε να παίξετε online, μαζί με μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια co-op κάνουν το Gears 3 να πρέπει να παίξετε για τους οπαδούς των σκοπευτών.

08 από 10

Παραμύθια της Vesperia

Namco Bandai
Το καλύτερο JRPG της γενιάς PS3 / Xbox 360 είναι, χωρίς αμφιβολία, Ιστορίες του Vesperia. Λέει μια φανταστική ιστορία. Το cast είναι υπέροχο. Και ο αγώνας δράσης-RPG είναι απίστευτα διασκεδαστικός και εκπληκτικά ποικίλλει ανάλογα με το χαρακτήρα που παίζετε. Η παρουσίαση είναι επίσης μεγάλη με εξαιρετικά γραφικά και μερικές από τις απόλυτες καλύτερες μουσικές από οποιοδήποτε παιχνίδι στο Xbox 360. Περισσότερα »

09 από 10

Πύλη 2

Βαλβίδα
Η πύλη 2 είναι ένα από τα πιο έξυπνα και αστεία και απλά ενδιαφέροντα παιχνίδια που παίζεται ποτέ. Το παιχνίδι που επιλύει το γρίφο, το οποίο παίζεται σε προοπτική πρώτου προσώπου, θα δοκιμάσει πραγματικά την ικανότητά σας να σκέφτεστε και όταν λύετε ένα δύσκολο παζλ είναι γελοία ικανοποιητικό. Η ιστορία είναι αστεία, όπως και το heck, με πολλά τρελά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά είναι πάντα στο κέντρο του συναρπαστικού μηχανισμού πύλης παιχνιδιών. Είναι απλά ένα απίστευτα καλοσυνδεδεμένο παιχνίδι γύρω από όλα. Έχει ακόμη μια μεγάλη καμπάνια co-op ξεχωριστή από την ιστορία που αξίζει να παίξει επίσης. Περισσότερο "

10 από 10

Viva Pinata: Τα προβλήματα στον παράδεισο

Microsoft

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά και μοναδικά παιχνίδια στο Xbox 360, ή οποιοδήποτε σύστημα, είναι πραγματικά η σειρά Viva Pinata. Αυτά τα παιχνίδια σας έχουν οικοδομήσει έναν κήπο για να προσελκύσετε pinata εκδόσεις των ζώων, και η στρατηγική της προσέλκυσης συγκεκριμένων ειδών και αργότερα προσπαθώντας να τους ειδύλλιο να παράγουν περισσότερα, είναι μερικά από τα βαθύτερα και πιο ενδιαφέροντα gameplay γύρω. Θα το παραδεχτώ, φαίνεται περίεργο και κάπως χαζός, αλλά όταν το παίζεις πραγματικά είναι εκπληκτικά εθιστικό και υπέροχο. Τα γραφικά είναι επίσης απολύτως απίστευτα και γεμάτα με φωτεινά χρώματα, τα οποία πάντα βοηθούν. Το πρωτότυπο Viva Pinata είναι καλό, αλλά η συνέχεια, Viva Pinata: Trouble in Paradise, το αμαρτάνει σχεδόν σε κάθε περίπτωση.