Τα καλύτερα δωρεάν online παιχνίδια Pinball

Pinball Wizardry Χωρίς τα Τρίμηνα

Ποτέ δεν θα είναι αρκετά όπως τα παλιά μηχανήματα φλίπερ arcade με ψηφία κυλίνδρων, αλλά οι σε απευθείας σύνδεση προσομοιώσεις φλίπερ είναι απίστευτα ρεαλιστικές και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε θέμα και η καλύτερη υπόθεση είναι ότι απαιτούν μηδενικά τρίμηνα.

Το δωρεάν φλίπερ έχει γίνει ένας τρόπος για τις εταιρείες να προωθήσουν το εμπορικό σήμα τους και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες τους. Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια χρησιμοποιούν Flash και δεν είναι τόσο απόκριτα ή ακριβή όσο τα αυτόνομα παιχνίδια φλίπερ, είναι βολικά και δωρεάν.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια χρησιμοποιούν τα πλήκτρα αριστερά, κάτω και δεξιά για να παίξουν, αλλά διαβάστε τις οδηγίες για κάθε παιχνίδι αν αυτά δεν λειτουργούν.

01 από 05

Rat'N'Roll Pinball

Disney

Η Disney κάνει αρκετά καλά δωρεάν παιχνίδια φλίπερ ως τρόπο προβολής των ταινιών τους. Ο πίνακας Rat'N'Roll είναι θέμα στο Ratatouille.

Με διασκεδαστικά κινούμενα σχέδια και θορύβους, ωραία δράση με μπάλα, γερά παπούτσια και μερικές τακτικές ράμπες για να πυροβολήσουν, το Rat'N'Roll θα σας προσφέρει έναν πολύ καλό χρόνο ενώ σας υπενθυμίζει την αστεία ταινία στην οποία βασίζεται. Περισσότερο "

02 του 05

Power Pinball

Το Power Pinball είναι διαφορετικό από το παραδοσιακό παιχνίδι φλίπερ. Διαθέτει ένα πραγματικά μεγάλο τραπέζι που κυλά σε διαφορετικές σκηνές που χρησιμοποιούν όλοι την ίδια μπάλα.

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν σε αυτό το παιχνίδι, με όλα τα είδη φρούτων και λαχανικών που στοχεύουν, καθώς και τη δυνατότητα απελευθέρωσης πολλαπλών μπάλες.

Power Pinball έχει μια τακτοποιημένη διάταξη, αλλά λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν παντόφλες παντού, μπορεί να είναι δύσκολο να προβλεφθεί πότε θα τους χτυπήσει. Επίσης, τείνουν να κολλήσουν και μερικές φορές να αισθάνονται πολύ μαλακά ακόμα και όταν δουλεύουν. Περισσότερα »

03 του 05

RapidMotion Pinball

Αυτή η ασυνήθιστη προσαρμογή του φλίπερ είναι μια εκτροπή υψηλής ταχύτητας από πιο παραδοσιακά παιχνίδια που χρησιμοποιεί ένα μικρό στρογγυλό τραπέζι που δημιουργεί μια ποικιλία στόχων καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται.

Αληθινή στο όνομά του, η δράση στο RapidMotion είναι αστραπιαία και μπορεί να υπάρχουν πολλές μπάλες σε δράση ταυτόχρονα.

Πατήστε το Space για να ξεκινήσετε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να ελέγξετε τα πτερύγια. Περισσότερο "

04 του 05

Full Pinball

Καυτές ρόδες

Αυτοί οι πίνακες 2D στον επίσημο ιστότοπο Hot Wheels είναι όμορφοι και ποικίλλουν ανάλογα με το αυτοκίνητο που επιλέγετε στην αρχή του παιχνιδιού.

Εάν κουραστείτε από ένα τραπέζι, ξεκινήστε με ένα διαφορετικό αυτοκίνητο και θα έχετε ένα νέο σύνολο στόχων και ράμπες.

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα Z και M για να χρησιμοποιήσετε τα πτερύγια και το βέλος κάτω για να ξεκινήσει η μπάλα. Περισσότερο "

05 του 05

Spiderman Pinball

Παίξτε έναν χαρακτήρα Spiderman ή Batman σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι φλίπερ. Μπορείτε να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας πριν ξεκινήσει το παιχνίδι για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό τραπέζι φλίπερ με θέμα το καθένα.

Αυτό είναι ένα σούπερ κάθετο τραπέζι φλίπερ, που σημαίνει ότι η μπάλα μπορεί να πυροβοληθεί πολύ ψηλά. Έχετε παντελόνια μέχρι το παιχνίδι για να χτυπήσετε εκείνες τις υψηλές μπάλες.

Το κάτω βέλος θα πετάξει τη μπάλα πάνω στο τραπέζι και τα αριστερά και τα δεξιά κατευθυντικά πλήκτρα ελέγχουν τα πτερύγια. Περισσότερο "