Δωρεάν Tutorials ZBrush για να σας βοηθήσουν να ανεβάσετε το επίπεδο

Πάρτε τις ικανότητές σας ZBrush στο επόμενο επίπεδο

Όλοι γνωρίζουμε ότι το να γίνεις καλός στην τέχνη μοιάζει πολύ με το να παίζεις μέσα από ένα πραγματικά εξαντλητικό RPG - αλέθετε και αλέθετε και περιστασιακά κερδίζετε αρκετούς πόντους εμπειρίας για να ανεβάσετε το επίπεδο.

Εδώ είναι είκοσι δωρεάν μαθήματα για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις ικανότητές σας στο ZBrush σε αυτό το επόμενο επίπεδο . Είτε είστε αρχάριος είτε είστε προηγμένος, σκληρός ή οργανικός, θα πρέπει να υπάρχει κάτι σε αυτόν τον κατάλογο, το οποίο σας ενδιαφέρει.

Εμείς θα μείνουμε μακριά από τα ακατέργαστα βίντεο που χρονοτριβούν χωρίς καμία αφήγηση ή διδασκαλία - αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικά να παρακολουθήσουν, αλλά αν είστε άπειροι είναι επίσης ένας πολύ δύσκολος τρόπος για να μάθετε. Όλα τα οποία θα συμπεριλάβουμε εδώ θα είναι ένα πραγματικό εκπαιδευτικό βίντεο.

Σε καμία συγκεκριμένη σειρά:

Η αίθουσα ZClass

Σε αυτό το σημείο, είμαι σίγουρος ότι ανέφερα το ZClassroom σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικά άρθρα, αλλά πραγματικά δεν θα αισθάνεται καλά να το αφήνει εκτός της λίστας. Η επίσημη βιβλιοθήκη κατάρτισης της Pixologic θα πρέπει να είναι η βάση σας, αν ξεκινάτε απλά στο ZBrush. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να μάθετε εδώ - είναι ειλικρινά ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές που παρήγαγαν εκπαιδευτικά αποθετήρια εκεί έξω. Περισσότερο "

ZBrush Stone Γλυπτική - Eat3D

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι από το Eat3D που καλύπτει τη δημιουργία ενός εξαιρετικά λεπτομερούς τεμαχίου πέτρας. Θα χρησιμοποιήσετε τους στόχους morph και τη βούρτσα σφυρί για να τραβήξετε ένα κομμάτι πέτρας και στη συνέχεια να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μια σφραγίδα άλφα για να προσθέσετε ένα περίπλοκο μοτίβο κόμβων στο γλυπτό. Αυτό άνοιξε τα μάτια μου την πρώτη φορά που την παρακολούθησα πριν από μερικά χρόνια, και όλες οι τεχνικές εξακολουθούν να ισχύουν. Περισσότερο "

Υποστήριξη διάσχισης υποβρύχιων επιφανειών - Eat3D

Παρόλο που η Pixologic έχει εισαγάγει την Προεπισκόπηση του κεριού ως έναν ευκολότερο τρόπο για να «υπονομεύσει» τη διασπορά επιφανειών, είναι καλό να γνωρίζουμε και τις δύο μεθόδους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε ανάλογα με το έργο. Εάν κάνετε βιολογικά γλυπτά, αυτά τα πράγματα είναι απαραίτητα! Περισσότερο "

Προσαρμοσμένη δημιουργία βούρτσας - Βούρτσα Crack της Orb

Vincent "Orb" θα σας οδηγήσει μέσα από τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το πλέον διάσημο "Orb Cracks" βούρτσα. Περισσότερο "

Δημιουργία μιας μηχανικής βούρτσας εισαγωγής - JVIikel

Αυτό είναι ένα καλό μικρό εμπόδιο στη δημιουργία μηχανικών bits και bobs για το σχετικά νέο σύστημα Insert Brush του Zbrush. Φανταστικές πληροφορίες αν κάνετε πολλά hard-surface / mech πράγματα. Υπάρχουν πολλές βούρτσες εισαγωγής που μπορείτε να κατεβάσετε, αλλά υπάρχει ένας τόνος ελευθερίας και εξουσίας για να μάθετε πώς να το κάνετε μόνοι σας. Περισσότερο "

Πώς να γλυπτική μια κεφαλή χρησιμοποιώντας Zbrush 4R2 - Duylinh Nguyen

Μόλις πάνω από μιάμιση ώρα, υπάρχει πολύ υλικό εδώ για να περάσει, αλλά είναι όλα σε πραγματικό χρόνο και είναι πολύ αρχάριος φιλικό. Υπάρχουν σίγουρα καλύτερες πορφυρές γλυπτικές διαδηλώσεις εκεί έξω, αλλά οι περισσότεροι είναι από ευρέως αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, πράγμα που σημαίνει ότι κοστίζουν χρήματα. Το ωραίο πράγμα εδώ είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε Duylinh εργασία μέσα από τη διαδικασία της γλυπτικής ένα κεφάλι σε πραγματικό χρόνο, τα λάθη και όλα. Περισσότερο "

Γλυπτική Pumba (βασιλιά λιονταριού) - Ravenslayer2000

Πρόκειται για μια ακόμη εκτεταμένη επίδειξη γλυπτικής σε πραγματικό χρόνο, η οποία περνάει από τη διαδικασία αναδημιουργίας του Pumba από το LionKing της Disney. Τώρα, είναι τέσσερις ώρες, αλλά πριν τρέξετε για τους λόφους, σκεφτείτε αυτό: Το Ravenslayer είναι πολύ, πολύ καλό σε αυτό το είδος γλυπτικής και είναι πραγματικά αρκετά ενδιαφέρον να ακούσετε τα σχόλιά του καθώς εργάζεται στη διαδικασία της μετάφρασης ενός στυλιζαρισμένου 2D χαρακτήρα σε ένα μοντέλο 3D.

Αν αυτοί είναι οι τύποι χαρακτήρων που σας ενδιαφέρει πιθανότατα αξίζει τον κόπο σας να τον παρακολουθήσετε - δεν λέω ότι πρέπει να καθίσετε για τέσσερις ώρες και να παρακολουθήσετε τη διαδικασία κατευθείαν, αλλά σίγουρα προσέχετε αρκετά για να πάρετε ένα καλό να αισθάνεσαι για τον τρόπο που παίρνει τις αποφάσεις και χρησιμοποιεί τα εργαλεία του. Περισσότερο "

Γλύψιμο του Face - Ανατομία & Φόρμα με τον Ryan Kingslien

Αυτή είναι μια διάλεξη ανατομίας μιας ώρας και είκοσι λεπτών από τον Ryan Kingslien, ο οποίος γνωρίζει πραγματικά τα πράγματα του. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τον Ryan ως εκπαιδευτή είναι ότι είναι απλά μια ευχαρίστηση να το ακούσει - όχι μόνο επειδή γνωρίζει πολύ καλά την ανατομία, αλλά και γιατί η μοναδική φιλοσοφία του για την τέχνη και τη δημιουργική διαδικασία πάντα έρχεται μέσα από τα βίντεό του. Περισσότερο "

Ράιαν Κίνγκσλιεν

Μιλώντας για τον Ryan, παρόλο που προσφέρει ως επί το πλείστον premium περιεχόμενο στα ZbrushWorkshops και Visualarium, είναι πολύ καλή ιδέα να εγγραφείτε στη ροή του YouTube και στις επαγγελματικές του λίστες αλληλογραφίας. Όταν ο Zbrush αναβαθμίζει με νέες λειτουργίες, είναι πολύ συχνά ο πρώτος που έχει δημοσιεύσει ένα walk-through και ένα φροντιστήριο που εξηγεί τους - σχεδόν σαν ένας πρώτος αποκριτής. Περισσότερο "

Μοντελοποίηση Low-Poly σε Zbrush 4R4 - Michael Hernandez

Δεν μπορώ πραγματικά να το προτείνω αρκετά για κάποιον που έρχεται στο Zbrush από ένα τυποποιημένο πακέτο γενικευμένων όπως το Maya ή το Max. Εάν είστε συνηθισμένοι σε μια τυπική ροή εργασίας μοντελοποίησης κουτιού, ο Zbrush μπορεί να πάρει μερικούς να συνηθίσει, επειδή δεν έχει πραγματικά κανένα παραδοσιακό εργαλείο μοντελοποίησης. Αν και δεν θα συνιστούσατε απαραίτητα αυτή τη ροή εργασίας στις παραγωγικές εργασίες, αυτές οι τεχνικές είναι πολύ χρήσιμες σε ένα τσίμπημα αν χρειαστεί να μοντελοποιήσετε ένα (καθαρό) δευτερεύον περιουσιακό στοιχείο και δεν αισθάνεστε σαν να πηδήσετε πίσω στη Maya, Modo, Max κ.λπ. για να επεξεργαστείτε ένα βασικό πλέγμα. Ο Zbrush εξακολουθεί να είναι αρκετά αδέξιος για μοντέλα χαμηλού πολυ, αλλά μερικές φορές απλά δεν αισθάνεστε σαν να γελάτε από το πρόγραμμα στο πρόγραμμα. Περισσότερο "

Μοντελοποίηση σε ZBrush με τον Scott Spencer - ImagineFX

Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά κατάρτισης που αναπτύχθηκε από τους Scott Spencer και ImagineFX. Εξάπλωση σε έξι βίντεο, Scott περνά τη διαδικασία δημιουργίας χαρακτήρα και προσφέρει πάνω από τέσσερις ώρες εκπαίδευσης. Περισσότερο "

Η δημιουργία συλλογής - Alex Alvarez

Ο Αλέξ είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός εκπαιδευτής και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει κάνει αρκετά απίστευτα πράγματα για την κοινότητα των CG. Αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα διάρκειας δυόμισι ωρών περνά όλη τη διαδικασία δημιουργίας πίσω από μία από τις πρόσφατες εικονογραφήσεις του Alex - δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στον Zbrush, αλλά υπάρχει αρκετό υλικό αφιερωμένο στη διαδικασία γλυπτικής. Περισσότερο "

Bad King Tutorials

Απλώς σκόνταψα στο BadKing περίπου πριν από μια εβδομάδα και μισή, και έχει πραγματικά ξεκινήσει αρκετά ένα site. Υπάρχει μια χούφτα tutorials, συμπεριλαμβανομένων μερικών σπουδαίων στοιχείων για μοντελοποίηση σκληρών επιφανειών, και μια εκτεταμένη λίστα με αλφάδες και βούρτσες διαθέσιμες για λήψη. Ελέγξτε τον έξω! Περισσότερο "