Πώς να φτιάξετε ένα Apple Genius Bar Ραντεβού για Τεχνική Υποστήριξη

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την ύπαρξη πελάτη της Apple είναι να μπορείτε να μεταβείτε στο πλησιέστερο κατάστημα της Apple Store για υποστήριξη και κατάρτιση one-on-one από το Genius Bar.

Το Genius Bar είναι το σημείο όπου οι χρήστες που έχουν προβλήματα με τα iPod , iPhones , iTunes ή άλλα προϊόντα της Apple μπορούν να λάβουν τεχνολογία υποστήριξης από έναν εξειδικευμένο ειδικό. (Το Genius Bar είναι μόνο για τεχνική υποστήριξη.Αν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα, η Apple έχει άλλες επιλογές στο κατάστημα.) Αλλά επειδή τα Apple Stores είναι πάντα τόσο απασχολημένα, πρέπει να κάνετε μια συνάντηση εκ των προτέρων αν θέλετε ζήτα βοήθεια. (Παρεμπιπτόντως, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό .)

Πολλά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν από τους χρήστες με δικές τους οδηγίες. Αλλά αν χρειάζεστε προσωπική βοήθεια, η διαδικασία λήψης βοήθειας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και απογοήτευση. Αυτό το άρθρο διευκολύνει.

Πώς να φτιάξετε ένα Apple Genius Bar Ραντεβού

πιστωτική εικόνα: Artur Debat / Moment Mobile ED / Getty Images

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε κράτηση χρόνου στη γραμμή Genius για υποστήριξη.

  1. Αρχίστε με τη μετάβαση στην τοποθεσία υποστήριξης της Apple στο http://www.apple.com/support/.
  2. Μετακινηθείτε μέχρι την ενότητα Επικοινωνία με την Υποστήριξη της Apple .
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη υποστήριξης .
  4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο προϊόν με το οποίο θέλετε να λάβετε βοήθεια στη γραμμή Genius.

Περιγράψτε το πρόβλημά σας

Βήμα 2: Κάνοντας μια διοργάνωση Genius Bar.

Μόλις επιλέξετε το προϊόν που χρειάζεστε βοήθεια για:

  1. Θα εμφανιστεί ένα σύνολο κοινών θεμάτων βοήθειας. Για παράδειγμα, για το iPhone, θα δείτε την επιλογή να λάβετε βοήθεια σχετικά με προβλήματα μπαταρίας , προβλήματα με το iTunes , θέματα με εφαρμογές κ.λπ. Επιλέξτε την κατηγορία που ταιριάζει περισσότερο με τη βοήθεια που χρειάζεστε.
  2. Θα εμφανιστούν ορισμένα θέματα εντός αυτής της κατηγορίας. Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με την ανάγκη σας (εάν δεν υπάρχει αντιστοιχία, κάντε κλικ στην επιλογή Το θέμα δεν εμφανίζεται).
  3. Ανάλογα με την κατηγορία και το πρόβλημα που έχετε επιλέξει, ενδέχεται να εμφανιστούν ορισμένες προτάσεις παρακολούθησης . Θα σας ζητηθούν οι πιθανοί τρόποι επίλυσης του προβλήματός σας χωρίς να μεταβείτε στο Genius Bar. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε αν θέλετε. Μπορούν να λειτουργήσουν και να σας εξοικονομήσουν ένα ταξίδι.
  4. Εάν προτιμάτε να πάτε κατευθείαν στο ραντεβού, επιλέξτε πάντα Όχι όταν ερωτάτε αν η πρόταση βοήθησε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να επιλέξετε Όχι ευχαριστώ. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια, όταν ο ιστότοπος προσφέρει σε εσάς επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υποστήριξης κειμένου.

Επιλέξτε ένα ραντεβού Genius Bar

Αφού κάνετε κλικ σε όλες τις προτεινόμενες επιλογές υποστήριξης από την Apple:

  1. Θα ερωτηθείτε πώς θα θέλατε να λάβετε βοήθεια. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά αυτές που θέλετε είναι είτε Επισκεφτείτε τη Γραμμή Genius είτε Φέρτε για Υπηρεσία / Επισκευή (παρουσιάζονται διάφορες επιλογές ανάλογα με το είδος του προβλήματος που επιλέξατε στην αρχή).
  2. Εάν δεν βλέπετε αυτές τις επιλογές, ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε μερικά βήματα και να επιλέξετε ένα άλλο θέμα υποστήριξης που τελειώνει με αυτές τις επιλογές.
  3. Μόλις το κάνετε, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το Apple ID σας . Να το κάνεις.

Επιλέξτε το κατάστημα της Apple, την ημερομηνία και την ώρα για το διορισμό του Genius Bar

  1. Αν επιλέξετε Επισκεφτείτε τη Γραμμή Genius , πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό κώδικα (ή αφήστε το πρόγραμμα περιήγησης να έχει πρόσβαση στην τρέχουσα τοποθεσία σας) και να πάρετε μια λίστα με κοντινά καταστήματα Apple.
  2. Αν επιλέξετε Φέρτε για υπηρεσία και χρειάζεστε βοήθεια με ένα iPhone, κάντε το ίδιο και συμπεριλάβετε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας iPhone για μια λίστα με τα κοντινά καταστήματα της Apple και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
  3. Ο χάρτης εμφανίζει μια λίστα με τα κοντινά καταστήματα Apple .
  4. Κάντε κλικ σε κάθε κατάστημα για να το δείτε σε έναν χάρτη, πόσο μακριά είναι από εσάς και για να δείτε τις ημέρες και τις ώρες που είναι διαθέσιμες για τα ραντεβού του Genius Bar.
  5. Όταν βρείτε το κατάστημα που θέλετε, επιλέξτε την ημέρα που θέλετε και κάντε κλικ σε μια ώρα που είναι διαθέσιμη για το ραντεβού σας.

Επιλογές επιβεβαίωσης και ακύρωσης συνάντησης

Το ραντεβού σας στο Genius Bar έχει γίνει για το κατάστημα, την ημερομηνία και τον χρόνο που επιλέξατε.

Θα δείτε μια επιβεβαίωση του ραντεβού σας. Οι λεπτομέρειες του ραντεβού παρατίθενται εκεί. Η επιβεβαίωση θα σας αποσταλεί επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν χρειαστεί να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτηση, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαχειριστείτε τις κρατήσεις μου στο email επιβεβαίωσης και μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε στην τοποθεσία της Apple.