Πρέπει να αναβαθμίσετε το iPhone 4 στο iOS 7;

Εάν διαθέτετε ένα παλαιότερο iPhone, δημιουργείται μια ερώτηση όταν η Apple κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του iOS: Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση; Όλοι θέλουν να αποκτήσουν τα τελευταία και μεγαλύτερα χαρακτηριστικά ενός νέου λειτουργικού συστήματος, αλλά εάν έχετε ένα παλαιότερο τηλέφωνο, τα νέα χαρακτηριστικά χρειάζονται μερικές φορές περισσότερη ισχύ για να λειτουργούν καλύτερα από ό, τι προσφέρει το τηλέφωνό σας.

Αυτό είναι το σενάριο που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες του iPhone 4. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το iOS 7 ; Για να σας βοηθήσω να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση, έχω συντάξει τους λόγους για και ενάντια στην αναβάθμιση ενός iPhone 4 σε iOS 7.

Λόγοι για την αναβάθμιση του iPhone 4 σε iOS 7

Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους υπέρ της αναβάθμισης στο iOS 7:

Λόγοι για να μην αναβαθμίσετε το iPhone 4 σε iOS 7

Τα επιχειρήματα κατά της αναβάθμισης περιλαμβάνουν:

Η κατώτατη γραμμή: Πρέπει να αναβαθμίσετε;

Είτε αναβαθμίζετε το iPhone 4 στο iOS 7 εξαρτάται από εσάς, φυσικά, αλλά θα ήμουν προσεκτικός. Αν αναβαθμίσετε, θα τοποθετήσετε το τελευταίο λειτουργικό σύστημα, το οποίο απαιτεί πολλή ιπποδύναμη και μνήμη επεξεργασίας, σε μια συσκευή που πλησιάζει στο τέλος της χρήσιμης ζωής του. Ο συνδυασμός θα λειτουργήσει, αλλά μπορεί να είναι πιο αργός ή πιο προβληματικός από ό, τι θέλετε.

Εάν είστε πρόθυμοι να ζήσετε με κάποια σφάλματα ή βραδύτητα και απλά πρέπει να έχετε το τελευταίο λειτουργικό σύστημα, πηγαίνετε για αυτό. Διαφορετικά, είχα κρατήσει μακριά.

Μια καλύτερη αναβάθμιση: ένα νέο τηλέφωνο

Το iPhone 4 κυκλοφόρησε πολύ πίσω το 2011. Από την άποψη της σύγχρονης τεχνολογίας των καταναλωτών, αυτό είναι αρχαίο. Τα νέα τηλέφωνα είναι πολύ ταχύτερα, έχουν μεγαλύτερες οθόνες, μπορούν να αποθηκεύουν πολύ περισσότερα δεδομένα και έχουν καλύτερες κάμερες. Εκτός από το κόστος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα iPhone 4 σε αυτό το σημείο.

Εξετάστε την αναβάθμιση σε ένα νέο iPhone αντί. Αυτό σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων: θα έχετε ένα φρέσκο ​​και γρήγορο νέο τηλέφωνο με όλες τις τελευταίες δυνατότητες υλικού και την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS . Θα προτιμούσα πολύ να πληρώσω για αυτά τα καινούργια πράγματα από το να έχουν μια κακή εμπειρία σε ένα παλιό τηλέφωνο.

Τα τελευταία μοντέλα, το iPhone 8 και το iPhone X, έχουν πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αν ψάχνετε να δαπανήσετε λιγότερα χρήματα, το iPhone 7 ( διαβάστε την αναθεώρηση ) εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για χαμηλότερες τιμές. Πάντα προτείνω να αγοράσετε το νεότερο και καλύτερο τηλέφωνο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, δεδομένου ότι θα διαρκέσει το μακρύτερο. Παρ 'όλα αυτά, οποιοδήποτε μοντέλο θα αναβαθμίσετε από το iPhone 4 θα είναι μια σημαντική βελτίωση.