Χαρακτηριστικά που λείπουν στο Watch της Apple

Το Apple Watch δεν είναι το πρώτο smartwatch που έπληξε την αγορά, αλλά σίγουρα η συσκευή πιστεύει ότι θα μετατρέψει μια εξειδικευμένη αγορά. Η συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου, με πραγματική ημερομηνία αποστολής της 24ης Απριλίου, αλλά η Apple Watch θα φωτίσει πραγματικά μια πυρκαγιά κάτω από "φορητή τεχνολογία"; Ή θα είναι πιο παρόμοια με την Apple TV , η οποία πωλεί καλά, αλλά δεν έχει την ίδια μαζική δημοτικότητα με τα άλλα προϊόντα της Apple;

Δεν είναι αδιάβροχο

Το Apple Watch είναι "ανθεκτικό στο νερό", που σημαίνει ότι μπορείτε να πλύνετε τα χέρια σας ενώ το φοράτε ή να το βγάλετε στη βροχή, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε μια βουτιά στην πισίνα με το τυλιγμένο γύρω από τον καρπό σας. Ενώ αυτό δεν μπορεί να είναι μια μεγάλη υπόθεση για ένα smartphone ή ένα tablet, μια συσκευή σχεδιαστεί γύρω από την ικανότητα θα πρέπει να είναι σε θέση να μετρήσει τις θερμίδες σας ενώ κάνετε γύρους στην πισίνα.

Δεν υπάρχει κάμερα

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του Apple Watch είναι η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων. Αλλά αν θέλεις να βάλεις ένα πρόσωπο στη φωνή, φαντάζεσαι από τύχη. Το Apple Watch δεν περιλαμβάνει κάμερα, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει FaceTime. Ενώ η έλλειψη τηλεδιάσκεψης δεν είναι πιθανό να αποθαρρύνει τον καθένα από την αγορά του smartwatch, θα κάνει σίγουρα ένα δροσερό χαρακτηριστικό.

Διασκέδαση iPad Αξεσουάρ

Δεν υπάρχει προηγμένη παρακολούθηση της υγείας

Το αρχικό σχέδιο για το Apple Watch περιλάμβανε την ικανότητα παρακολούθησης της πίεσης του αίματος και των επιπέδων πίεσης του χρήστη. Ενώ η παρακολούθηση καρδιάς είναι μεγάλη, αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά θα είναι πιθανό να έρθουν στη 2η γενιά του Watch της Apple. Για εκείνους που προσβλέπουν στις πτυχές της Apple Watch για την υγεία και την καταλληλότητα, αυτό θα σημαίνει πιθανή αναβάθμιση μόνο ένα χρόνο μετά την αγορά του ρολογιού.

Δεν υπάρχει Συνδεσιμότητα Δεδομένων

Το Apple Watch υποστηρίζει Bluetooth και Wi-Fi, το οποίο θα του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση δεδομένων του iPhone σας, αλλά δεν έχει πρόσβαση μόνο στο 4G. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να λάβετε ενημερώσεις κατάστασης κοινωνικών μέσων, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα κειμένου ή άλλα μέσα σύνδεσης με τον κόσμο γενικά, θα χρειαστείτε ακόμα το iPhone σας στην τσέπη σας.

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad σας

Δεν υπάρχει Ανεξαρτησία

Η έλλειψη συνδεσιμότητας δεδομένων μας οδηγεί σε ένα μεγαλύτερο πρόβλημα με το Apple Watch: έλλειψη ανεξαρτησίας. Παρόλο που θα γίνει χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές smartwatch, στην ουσία, είναι πραγματικά ένα εξάρτημα για το iPhone. Η ανάγκη να γλιστρήσετε στο iPhone για να συνδεθείτε στο Internet ή να δείτε "ματιές" των εφαρμογών του iPhone σημαίνει ότι το ρολόι δεν θα είναι τόσο χρήσιμο χωρίς αυτό το iPhone στην τσέπη σας. Αυτό που κάνει το Apple Watch περισσότερο σαν μια δεύτερη οθόνη και ένα τηλεχειριστήριο παρά μια πραγματικά "έξυπνη" συσκευή.

Δεν υπάρχει εφαρμογή Killer

Παρά την έλλειψη ανεξαρτησίας, υπάρχουν πολλά πραγματικά δροσερά πράγματα για το Apple Watch. Μπορεί να είναι ένα εξάρτημα για το iPhone, αλλά είναι πολύ φοβερό. Όποιος έχει πάρει ποτέ μια βρώμικη εμφάνιση από έναν σύζυγο, επειδή έβγαλε το iPhone για να διαβάσει ένα εισερχόμενο μήνυμα ή να ελέγξει ένα σκορ σπορ θα αγνοούσε χωρίς αμφιβολία μια οθόνη που συνδέεται με τον καρπό τους. Και, προφανώς, είναι εξαιρετικό για τους λάτρεις της υγείας.

Αλλά ποια είναι η ευρύτερη έκκληση; Η έλλειψη μιας εφαρμογής δολοφόνων ή ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που υπερβαίνει τη χρησιμότητα του smartphone μπορεί να κρατήσει το Smart Watch να φτάσει σε ένα ευρύτερο κοινό.

Φυσικά, αυτό είναι σχεδόν ακριβώς αυτό που λέγεται για το iPad. Και συνέχισε να ορίζει έναν νέο τομέα πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα για το Watch της Apple