Πρέπει να έχουν Drupal Modules για την οικοδόμηση μιας ιστοσελίδας

Δημιουργία Προσαρμοσμένων Σελίδων Άλλα CMSs μπορούν μόνο να ονειρεύονται

Έτσι, έχετε δημιουργήσει έναν νέο ιστότοπο του Drupal και έχετε εγκαταστήσει τα modules Drupal που πρέπει να έχετε για έναν νέο ιστότοπο. Τώρα θέλετε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Εδώ είναι οι βασικές ενότητες που θα χρειαστείτε.

Όλες αυτές οι ενότητες είναι διαθέσιμες για το Drupal 7.

Τύποι περιεχομένου

Το Drupal ήταν ένα από τα πρώτα σημαντικά προγράμματα CMS που προσφέρουν εύκολους τύπους περιεχομένου . Όταν ένας τίτλος και ένα σώμα δεν είναι αρκετά, μπορείτε να σχεδιάσετε έναν νέο τύπο περιεχομένου με προσαρμοσμένα "πεδία".

Για παράδειγμα, ένας τύπος περιεχομένου "Άλμπουμ" μπορεί να περιλαμβάνει πεδία όπως Artist , Year , Label και Genre . Με το Drupal, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα τύπους περιεχομένου στις σελίδες διαχειριστή - δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Πού είναι λοιπόν η μονάδα για λήψη; Στην πραγματικότητα, από το Drupal 7, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα. Οι τύποι περιεχομένου μετακινήθηκαν στον πυρήνα . Αλλά ήταν μια ενότητα και θέλω να σιγουρευτώ ότι γνωρίζετε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Προβολές

Οι προβολές εξακολουθούν να είναι μια ενότητα (μέχρι το Drupal 8). Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο του Drupal , όχι μόνο να πυροδοτείτε και να προσθέτετε περιεχόμενο, υπάρχει μια πιθανότητα 98,4% που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις προβολές.

Οι προβολές σάς επιτρέπουν να καταγράφετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε το περιεχόμενό σας σχεδόν σε κάθε τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε. Σύνθετες καταχωρίσεις που θα πάρουν δεσμίδες PHP arcana με άλλο CMS (βήχας, WordPress) μπορούν να κάνουν κλικ στη θέση τους με τις προβολές του Drupal.

Κουτιά

Πιθανότατα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μπλοκ. Μπορώ να προτείνω αντ 'αυτού την ενότητα " Κουτιά" ; Τα κουτιά είναι παρόμοια με τα τετράγωνα, αλλά προσφέρουν αρκετά βασικά πλεονεκτήματα .

Συμφραζόμενα

Μιλώντας για τα μπλοκ, η προεπιλεγμένη σελίδα διαχείρισης μπλοκ Drupal αφήνει πολλά να είναι επιθυμητή. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να εμφανίσετε ορισμένα μπλοκ μόνο σε ορισμένες σελίδες. Η σελίδα διαχείρισης μπλοκ μπορεί (το είδος) να το κάνει αυτό. Μπορείτε να διαμορφώσετε κάθε μπλοκ ξεχωριστά. Με τις προηγμένες τεχνικές μνήμης, μπορεί να μπορείτε να δείτε τη μακρά λίστα μπλοκ στη σελίδα διαχειριστή και να απεικονίσετε ποιο μπλοκ εμφανίζεται εκεί. Μπορεί.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να εμφανίσετε ορισμένα μπλοκ για συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου , κατά μήκος ορισμένων διαδρομών , για χρήστες με συγκεκριμένα δικαιώματα ; Η σελίδα διαχείρισης μπλοκ πηγαίνει στη θέση του εμβρύου και χαμογελά μαλακά.

Μπορείτε, με σύνεση, να εγκαταστήσετε τη μονάδα περιβάλλοντος .

(Για μια ριζικά διαφορετική - και αμοιβαία αποκλειστική - προσέγγιση της τοποθέτησης του ιστότοπού σας, ανατρέξτε στην ενότητα Πάνελ .)

CTools

Αν εγκαταστήσετε πλαίσια, πλαίσια ή πίνακες, θα εγκαταστήσετε επίσης τα εργαλεία , τη σουίτα εργαλείων Chaos. Πιθανώς δεν θα κάνετε τίποτα με τα ctools άμεσα, αλλά αυτά τα άλλα στοιχεία απαιτούν. Το αναφέρω εδώ, ώστε να μην αναρωτιέστε από πού προέρχεται αυτή η μυστηριώδης ενότητα (ειδικά όταν χρειάζεται αναβάθμιση ασφαλείας).

Αυτές οι λίγες ενότητες σας προσφέρουν μια τεράστια ώθηση στην εξουσία και την ευελιξία καθώς δημιουργείτε τον ιστότοπό σας στο Drupal. Κύριε τους, και θα είστε σε θέση να χτίσετε εκπληκτικές, σύνθετες σελίδες χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα .