Τι σημαίνει η φράση «DS»;

Μπορείτε να εκτελέσετε αυτό το ακρωνύμιο σε μηνύματα κειμένου ή σε φόρουμ στο διαδίκτυο

Το DS είναι μέρος του slang διαδικτύου που αναπτύχθηκε για χρήση σε φόρουμ, κοινωνικά δίκτυα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα κειμένου.

Σημασίες του DS

Το DS συνήθως σημαίνει "αγαπητό γιο" ή "αγάπη γιου". Είναι ένας στοργικός όρος που χρησιμοποιείται από τους γονείς όταν επικοινωνούν με άλλους για το γιο τους. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

Το DS έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να σημαίνει "αγαπητή αδερφή" σε διαδικτυακές συνομιλίες, αλλά πολύ λιγότερο συχνά από "αγαπητό γιο". Σε αυτή την περίπτωση, το πλαίσιο και ο αποστολέας μπορεί να υποδηλώνουν τη σωστή έννοια.

Άλλες έννοιες του αρκτικόλεξο

Παρόμοια οικογενειακά ακρωνύμια περιλαμβάνουν:

Άλλα κοινά αρκτικόλεξα σχέσης είναι:

Πότε να χρησιμοποιείτε ακρωνύμια διαδικτύου

Το DS, όπως και άλλα αρχεία διαδικτύου, είναι καλό να χρησιμοποιείται σε προσωπικά κείμενα και σε απλά μηνύματα μεταξύ οικογένειας και φίλων. Μείνετε μακριά από τη χρήση των ακρωνύμων σε επαγγελματικές επικοινωνίες οποιουδήποτε είδους για λόγους σαφήνειας.

Ορισμένα ακρωνύμια διαδικτύου έχουν μεταδοθεί στην ομιλούμενη γλώσσα μας. Μπορεί να ακούσετε έναν έφηβο να αναφέρει το BFF της ή μια μαμά να αναφέρεται στην κόρη της ως DD της σε μια συνομιλία. Αυτά τα αρκτικόλεξα και άλλοι έχουν ενταχθεί στην LOL (γελώντας δυνατά) και στην OMG (oh my god) στην ομιλούμενη γλώσσα. Το DS δεν ακούγεται συχνά στην ομιλούμενη γλώσσα.