Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης κνήμης

Χρησιμοποιήστε αυτό το διακομιστή μεσολάβησης ειδικού σκοπού για να παρακάμψετε τους περιορισμούς διαμόρφωσης δικτύου

Το Tibia είναι ένα δημοφιλές online παιχνίδι για πολλούς παίκτες που φιλοξενείται σε διακομιστές Internet. Για την αναπαραγωγή της Κνήμης απαιτείται η δημιουργία σύνδεσης δικτύου στη θύρα TCP 7171 στο διακομιστή. Ανάλογα με τη ρύθμιση του δικτύου σας και τον παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP) , η άμεση σύνδεσή σας με το διακομιστή Tibia και η δυνατότητα αναπαραγωγής του παιχνιδιού ενδέχεται να αποκλειστούν από ένα τείχος προστασίας δικτύου ή διακομιστή μεσολάβησης δικτύου .

Η εγκατάσταση ενός διακομιστή μεσολάβησης Tibia αποφεύγει αυτό το κοινό πρόβλημα σύνδεσης. Ένας διακομιστής μεσολάβησης Tibia είναι ένας ειδικός διακομιστής Διαδικτύου (ξεχωριστός από το διακομιστή παιχνιδιών) που δεν απαιτεί σύνδεση θύρας 7171. Αντίθετα, ο διακομιστής μεσολάβησης Tibia δέχεται αιτήματα σε εναλλακτικές θύρες δικτύου (όπως η θύρα 80), οι οποίες κατά κανόνα δεν θα περιορίζονται από τείχη προστασίας / πληρεξούσια. Ο πληρεξούσιος Tibia, με τη σειρά του, κάνει τη δική του απευθείας σύνδεση με το διακομιστή παιχνιδιών (στη θύρα 7171) και μεταφράζει μηνύματα μεταξύ του διακομιστή Tibia και του πελάτη σας σε πραγματικό χρόνο για να επιτρέψει το παιχνίδι.

Πώς να ρυθμίσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης

Για να ρυθμίσετε ένα διακομιστή μεσολάβησης Tibia, απλώς λάβετε μια λίστα με τους διακομιστές μεσολάβησης Open Tibia και τις διευθύνσεις IP τους από φόρουμ τυχερών παιχνιδιών και ρυθμίστε τις παραμέτρους του πελάτη σας για να τις χρησιμοποιήσετε. Ο κατάλογος των ενεργών πληρεξουσίων και διευθύνσεων Tibia αλλάζει τακτικά. Προσέξτε κατά την επιλογή ενός καλού πληρεξούσιου Tibia, καθώς μερικοί ενδέχεται να υποφέρουν από αργή απόδοση του δικτύου ή να λειτουργούν από αμφισβητούμενα μέρη που επιδιώκουν να κλέψουν πληροφορίες λογαριασμού.