Συμβουλές και κόλπα προσομοιωτή αίγας

Γίνε βασιλιάς όλων των κατσίκων με τη βοήθειά μας. Παρακαλώ!

Το Zany PC Darling Goat Simulator έχει τελικά φτιάξει το δρόμο του στο i OS, και είναι μαρμελάδα γεμάτο τρελό, αιγοπρόβατα και ζυγίζει για να σας διαρκέσει μια ζωή. Αλλά μπορεί να είναι συντριπτική για να πηδήσετε δεξιά, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι πού πρέπει να πάτε ή τι πρέπει να κάνετε. Σας έχουμε καλύψει με αυτές τις συμβουλές και τα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε να μπορείτε να έχετε μία baa-aa-ad time. Φυσικά, αυτό σημαίνει "κακό" όπως στο καλό. Ποτέ δεν θα σας οδηγήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα μπορούσαμε; Όχι, απολύτως όχι.

Γίνε κακός διάβολος

Όχι, διαβάζετε αυτό το δικαίωμα. Πρόκειται να καλέσετε σκοτεινές δυνάμεις και να γίνετε μια κακή γκόμενα. Μπορείτε να το κάνετε ακόμη και όταν τρέχετε μόνο για εξερεύνηση! Βρείτε το κόκκινο αχυρώνα όπου ένα πάρτι συμβαίνει πίσω του. Σταθείτε απέναντι από τον αχυρώνα και το κεφάλι αριστερά μέχρι να δείτε ένα χωματόδρομο μεταξύ ορισμένων βράχων. Θα δείτε λουλούδια και φακούς, καθώς το όραμά σας είναι θολό. Θα βρείτε τελικά ένα πυρετό πενταγράμμου. Βρείτε πέντε ανθρώπους και σύρετε τους στο αστέρι. Τοποθετήστε τα μέσα στο αστέρι και αφήστε τα. Θα μεταμορφωθείτε σε ένα Devil Goat με δαιμονικές δυνάμεις.

Γίνε ο βασιλιάς των κατσίκων

Κοιτάξτε γύρω από έναν πύργο με σπειροειδή σκάλα και δύο πόρτες. Προχωρήστε στην πρώτη πόρτα και ξεπεράστε το πρώτο κατσίκι για να πάρετε το Goat Trophy. Μετά από αυτό, περάστε από την κορυφή πόρτα. Όταν εισέρχεστε, θα επιβραβευτείτε με τους δικούς σας κατόχους και ένα θρόνο μπορείτε να καθίσετε για να ξεκλειδώσετε μια νέα μορφή κατσίκα, "Goats for the Goat", η οποία σας επιτρέπει να καλέσετε "χωρικούς" (νεκρά κατσίκια) ουρανό που θα βρέξει γύρω σας.

Βρείτε το Jet Pack

Υπάρχει ένα κτίριο που είναι υπό κατασκευή που θα συμβεί επάνω - είναι ο μόνος στον κόσμο του παιχνιδιού. Τελικά θα βρείτε ένα Jet Pack. Περπατήστε μέσα σε αυτό για να το εξοπλίσει και στη συνέχεια να πετάξει γύρω από το βλέμμα super εκπληκτικό ως ιπτάμενο κατσίκα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλες φόρμες αίγας για ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Γίνετε δημιουργικοί - μπορείτε ακόμη και να το κάνετε αυτό ως Devil Goat αν προσπαθήσετε αρκετά σκληρά.

Πάρτε μια περιοδεία Hang Κλείστε

Εξερευνώντας τέσσερα πόδια είναι τόσο πέρυσι, ούτως ή άλλως. Ανεβείτε τη σκάλα στο γερανό και φτάσετε στην κορυφή, headbutt το πρόσωπο που θα βρείτε εκεί, και περιμένετε για το αλεξίπτωτο αλεξίπτωτο εκείνο το πρόσωπο περίμενε. Γυρίστε κατευθείαν στο αλεξίπτωτο και στη συνέχεια οδηγήστε στην πόλη που μοιάζει με την πιο φρέσκια κατσίκα που ήταν ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμη να πάρετε μια καλύτερη ματιά στα πράγματα που βρίσκονται στην περιοχή σας χωρίς να χρειάζεται να ανεβείτε σε ένα ψηλό κτίριο.

Αφήστε τους αλλοδαπούς να σας πάνε μακριά

Ναι, υπάρχουν αλλοδαποί στο Goat Simulator. Έχει νόημα, όμως, έτσι; Μπορείτε να κάνετε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. Βρείτε το πεδίο με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο σε αυτό. Υπάρχει ένας φάρος εκεί πάνω σε ένα ραβδί στον κύκλο καλλιέργειας στο πεδίο. αν κοιτάξετε κοντινά, υπάρχει ένα άλλο ραβδί, αλλά δεν υπάρχει φάρος. Βρείτε το γκαράζ από το σπίτι κοντά στο περίβλημα της αίγας σας για να nab το ελλείπον φάρο. Βάλτε το στο ραβδί. Περιμένετε 30 με 45 δευτερόλεπτα και θα απαχθείτε για μια από αυτή την περιπέτεια στον κόσμο!