Πώς να πάρετε δωρεάν κάρτες δώρων Xbox (MS Points)

Τα Xbox Live Rewards και οι ανταμοιβές Bing καθιστούν εύκολη

Το 2013, η Microsoft άλλαξε σε πραγματικό νόμισμα αντί για Microsoft Points . Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσατε να αγοράσετε κάρτες δώρων της Microsoft στις ονομασίες χρήματος που θέλετε, αντί να υπολογίσετε πόσα σημεία είναι κάτι. Ωστόσο, τα σημεία δεν έφυγαν εντελώς. Συγκεντρώσαμε συμβουλές για να συγκεντρώσετε πόντους σε δύο διαφορετικά προγράμματα βραβείων της Microsoft.

Δεν μιλάμε για να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ελεύθερες στιγμές που αναδύονται από καιρό. Ξέρετε, το είδος που μόλις σας ζητάει να εγγραφείτε και στη συνέχεια σας στέλνουν μήνυμα με κωδικό για 100 MSP, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κερδίσετε έναν τόνο ελεύθερων πόντων. Αυτό είναι κάπως σκιερό και όχι αυτό που ακολουθούμε.

Αυτό που μιλάμε είναι η χρήση των Xbox Live Rewards και Bing Rewards - δύο επίσημα προγράμματα της Microsoft που σας προσφέρουν δωρεάν σημεία για πολύ λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας.

Τι είναι οι Microsoft Points / Xbox Gift Cards;

Οι κάρτες δώρων της Microsoft λειτουργούν σε Xbox 360 και Xbox One , και δεδομένου ότι το Xbox Live Profile και το Gamertag είναι το ίδιο και για τα δύο, τα χρήματα στο λογαριασμό σας ισχύουν και για τα δύο συστήματα.

Τα Microsoft Points είναι το νόμισμα που τροφοδοτεί το Xbox Live. Σας συνιστούμε να αγοράσετε κάρτες σημείων στα καταστήματα αντί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο Xbox σας, καθώς θα σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα αν συμβεί να πάρετε FIFA Hacked ή έχετε άλλα ζητήματα ασφάλειας.

Υπάρχουν άλλοι (νόμιμοι) τρόποι να κερδίζετε δωρεάν πόντους MS, ωστόσο, αν είστε υπομονετικοί, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα αρκετά εύκολα.

Xbox Live ανταμοιβές

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε το Gamertag σας με το Xbox Live Rewards. Θα συνδεθείτε με το ίδιο όνομα και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για το Xbox.com ή το Xbox Live και θα κερδίζετε πόντους για την ανανέωση των συνδρομών του Xbox Live Gold και άλλα πράγματα.

Οι νέοι χρήστες επιβραβεύονται επίσης, όταν κάνετε την πρώτη σας αγορά στο Xbox Live Marketplace ή αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Netflix . Ανάλογα με το Gamerscore (75k και άνω), μπορείτε επίσης να κερδίσετε έως και 10% πίσω σε κάθε αγορά που κάνετε. Χαμηλότερα Gamerscores πάρει ένα χαμηλότερο ποσοστό.

Bing Rewards

Το Bing Rewards είναι ένα πρόγραμμα όπου κερδίζετε ανταμοιβές χρησιμοποιώντας αναζήτηση Bing . Μπορείτε να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα Bing Rewards. Μόλις ένα μέλος, θα κερδίσετε πιστώσεις Bing για να κάνετε αναζητήσεις χρησιμοποιώντας το Bing ή κάνοντας κλικ σε ειδικά σημειωμένους Rewards links.

Σε γενικές γραμμές, θα κερδίζετε μόνο περίπου 13 μονάδες την ημέρα, αλλά υπάρχουν επιπλέον μπόνους από καιρό που σας επιτρέπουν να πάρετε περισσότερα. Ένας κώδικας 100 σημείων Microsoft Point κοστίζει 125 Credits Bing. Έτσι, σε περίπου 10 ημέρες θα κερδίσετε 100 MSP.

Και πάλι, όπως το Xbox Live Rewards, αυτό δεν ακούγεται σαν πολλά, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε οποιαδήποτε προσπάθεια σε αυτό. Απλώς αναζητάτε όπως θα κάνατε κανονικά, και κερδίστε δωρεάν πράγματα - δεν υπάρχει πραγματικά μειονέκτημα εδώ.

Την εποχή που έκανα Bing Rewards, έχω κερδίσει περίπου 2000 Microsoft Points. 2000 επιπλέον MSP για να μην κάνει τίποτα διαφορετικά από ό, τι θα ήθελα.

Απαιτεί τη χρήση του Bing αντί της Google .

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις πιστώσεις Bing Rewards για άλλα πράγματα όπως συνδρομές Xbox Live, κάρτες δώρων για το Amazon και άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης και πολλά άλλα.

Εισαγάγετε τους διαγωνισμούς πίνακα ελέγχου του Xbox 360

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν τα πράγματα είναι να εισάγετε πραγματικά τους διαγωνισμούς και τις προσφορές που εμφανίζονται συνεχώς στον πίνακα ελέγχου του Xbox. Ξέρεις για τι μιλάω - τις προσφορές για αυτοκίνητα, τσιπ Doritos, Wendy's, Taco Bell, και οτιδήποτε άλλο, όπου πρέπει απλά να κατεβάσεις δωρεάν gamerpic για να μπείτε. Κάνετε αυτά!

Μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε και, πάλι, δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Ξοδεύετε μια δεύτερη λήψη ενός μικροσκοπικού gamerpic και μπαίνετε σε διαγωνισμό. Δεδομένου ότι πρόκειται για διαγωνισμούς και είναι τυχαίο, δεν μπορείτε να κερδίσετε τίποτα, αλλά χωρίς προσπάθεια σίγουρα μπορείτε να κερδίσετε κάτι και αυτό είναι καλύτερο από το τίποτα.

Πάνω από πολλά χρόνια, έχω κερδίσει δύο φορές - μία δωδεκάμηνη συνδρομή Xbox Live από ένα promo Grand Theft Auto IV και 400 MSP σε ένα promo του Wendy, ειλικρινά δεν θυμάμαι καν την είσοδο.

Τα ελεύθερα πράγματα για να μην κάνεις τίποτα είναι φοβερό.