Ορίστε την κριτική των φίλων σας (παιχνίδια Xbox Indie)

Δεν επανεξετάζω τα παιχνίδια του Xbox Live Indie, αλλά κάθε φορά που συμβαίνει ένα παιχνίδι τόσο μεγάλο, θέλω να φωνάξω από τις στέγες για να πω σε όλους πόσο καλό είναι. Ορίστε τους φίλους σας από τα παιχνίδια Stegersaurus είναι η τελευταία εμμονή μας indie, αλλά δεν είναι χωρίς κάποια διαμάχη. Διαβάστε όλα σχετικά με το καλό και το κακό σε αυτό το QWOP-style αναρρίχηση sim στην πλήρη κριτική μας.

Στοιχεία παιχνιδιού

Το Mount Your Friends είναι διαθέσιμο στην ενότητα Xbox Live Indie Games του Xbox Live Marketplace για μόλις 80 MSP ($ 1). Είναι πιθανότατα πιο αξιοσημείωτο για τα σχέδια χαρακτήρων - είναι όλα τα μεγάλα buff γυμνά bodybuilder dudes που φορούν εσώρουχα τσάντα, και για οποιοδήποτε λόγο τους, er, σκουπίδια, sways πέρα ​​δώθε. Τα μέρη του σώματος ταλαντεύονται και τσαλακώνουν την παραμικρή κίνηση δεν είναι κάτι ιδιαίτερα καινούργιο για τα βιντεοπαιχνίδια - δείτε τα γεράκια στήθος στη στήλη Dead ή Alive, αλλά ένα από τα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσα να καταγράψω - αλλά βλέποντας τους άνδρες αντικειμενικά τον ίδιο τρόπο οι γυναίκες συνήθως είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπετε κάθε μέρα. Βεβαίως, η αισθητική σίγουρα θα ενοχλήσει μερικούς ανθρώπους (που απλώς τσιμεντάζει το διπλό πρότυπο που έχει η βιομηχανία με την ανδρική γυναικεία σεξουαλικότητα και αντικειμενικότητα), αλλά αν μπορείτε να περάσετε από το σοκ της παρουσίασης, θα βρείτε ένα εκπληκτικά διασκεδαστικό παιχνίδι.

Παιχνίδι

Το Mount Friends σας μοιάζει πολύ με το παιχνίδι QWOP (γνωρίζετε, όπου πατάτε τα πλήκτρα QWOP για να εκτελέσετε ένα χαρακτήρα), αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιείτε τα κουμπιά A, B, X, Y του ελεγκτή του Xbox 360 για να μετακινήσετε το χαρακτήρα του χαρακτήρα σας τα άκρα τους και να τους βοηθήσουν να αναρριχηθούν σε πράγματα. Και, σε αντίθεση με το QWOP, δεν υπάρχει κατάσταση αποτυχίας όπου πέφτετε στο πρόσωπό σας. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το παιχνίδι κρατάτε το κουμπί του άκρου που θέλετε να μετακινήσετε και, στη συνέχεια, μετακινήστε το αριστερό αναλογικό ραβδί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε να το μετακινήσετε. Όταν το σκέλος έρχεται σε επαφή με το έδαφος ή με άλλο αντικείμενο, αυτό κολλάει αυτόματα σε αυτό. Στη συνέχεια, μετακινείτε άλλο άκρο. Και ένα άλλο άκρο. Και ούτω καθεξής για να ανεβείτε όσο πιο ψηλά μπορείτε. Παίζετε ως διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε στροφή, οπότε μετά από λίγο καταλήγετε με ένα τεράστιο σωρό κοριτσιών, όλα συνδεδεμένα και στριμμένα, φτάνοντας στον ουρανό. Ακούγεται παράξενο και αρκετά ακαθάριστο, αλλά πραγματικά είναι απλώς αστείο.

Αυτό είναι. Ακούγεται τόσο απλό και τόσο χαζός, αλλά είναι ένα από τα πιο ανόητα διασκεδαστικά παιχνίδια που έχουμε παίξει εδώ και πολύ καιρό. Όταν ο πρώτος στόχος του παιχνιδιού είναι "Ανεβείτε την κατσίκα", ξέρετε ότι είστε για μια καλή στιγμή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους έχετε αγωνιστεί το ρολόι για να στοιβάζετε τα σώματα όσο πιο ψηλά μπορείτε, μια λειτουργία που σας έχει αναρριχηθεί σε μπλοκ με μόνο ένα χαρακτήρα τόσο υψηλό όσο μπορείτε να πάτε μέσα σε ένα χρονικό όριο, ακόμα και μια λειτουργία που ονομάζεται "Mancraft "όπου μπορείτε απλά να ανεβείτε και να οικοδομήσετε (με σώμα, φυσικά) επ 'αόριστον. Μπορείτε να παίξετε multiplayer τόσο τοπικά όσο και online. Υπάρχει ένα εκπληκτικό ποσό για να κάνουμε εδώ, όλα μόνο για ένα δολάριο.

Τοπικό multiplayer ειδικότερα είναι απλά μια απόλυτη έκρηξη. Εν μέρει λόγω της γελοίας προϋπόθεσης του παιχνιδιού, αλλά και επειδή είναι πραγματικά διασκεδαστικό και είδος προκλητικό και μπορεί να γίνει πραγματικά ανταγωνιστικό. Ο καθένας έχει την τάση να ξεχνάει τα πακέτα σε όλο τον κόσμο και απλά επικεντρώνεται στο πόσο διασκεδαστικό είναι να παίξει το παιχνίδι και πόσο αστείο είναι τα πάντα.

Γραφικά & amp; Ήχος

Δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς για την παρουσίαση. Οι χαρακτήρες είναι σίγουρα τα αστέρια εδώ - υπάρχουν τόνοι διαφορετικών σχεδίων και όλοι έχουν ονόματα! Όλα τα άλλα είναι πολύ απλά. Μας αρέσει η παλιά σχολική παρουσίαση των μενού, και η μουσική είναι πολύ φοβερή. Οι περιστασιακές μάχες της προσπάθειας από τους χαρακτήρες σου, καθώς τους κάνεις να ανέβουν σε κάποια απίστευτα περίεργη θέση, είναι επίσης αρκετά αστείο.

Συμπέρασμα

Συνολικά, το Mount Your Friends είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άβολα στην αρχή, αλλά μόλις το αρχίσετε να παίζετε, είναι εκπληκτικά διασκεδαστικό. Αρκετά διασκεδαστική ξεχνάτε ότι οι τύποι των bodybuilder στοιβάζονται όλοι μαζί επάνω ο ένας στον άλλο και απλά εστιάζουν στην αναρρίχηση μόνο λίγο περισσότερο και καθιστώντας πιο δύσκολο για τους φίλους σας να σας νικήσουν. Εάν χρειάζεστε απόδειξη, ελέγξτε μόνο το ρολόι των δύο καλύτερων φίλων Παίξτε το στο Youtube (προειδοποίηση - γλώσσα). Αυτό μοιάζει διασκεδαστικό. Για μόλις $ 1, το Mount Your Friends συνιστάται ιδιαίτερα.

Συγκρίνετε Τιμές