Το BDT-101ci της OPPO Digital εστιάζει στους προσαρμοσμένους εγκαταστάτες

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το εμπορικό σήμα OPPO Digital, έχουν μια άξια φήμη για τη δημιουργία άριστων Blu-ray Disc players, τα οποία κατασκευάζονται επίσης σαν δεξαμενή. Επίσης, έχουν πρόσφατα αποτολμήσει σε κατηγορίες προϊόντων ακουστικών υψηλής ευκρίνειας και ακουστικά DAC / ενισχυτή (High Performance Personal Audio) και αρχίζουν να κάνουν το σήμα τους και εκεί.

Εισαγωγή στο BDT-101ci

Ως μέρος της παράδοσης του Blu-ray Disc Player, η OPPO έχει προσθέσει τη μεταφορά BDT-101c Blu-ray Disc στη γραμμή παραγωγής της. Το BDT-101c έχει σχεδιαστεί για να έχει άριστες επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής και να το βελτιστοποιεί για την κορυφαία αγορά καταναλωτικών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Το BDT-101ci είναι διαφορετικό από τους άλλους τρέχοντες παίκτες της OPPO, επειδή είναι χτισμένο σε μια αρθρωτή πλατφόρμα, που επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή του σε συγκεκριμένες ανάγκες εγκατάστασης στο home theater.

Οι BDT-101ci είναι συμβατές με δίσκους Blu-ray 2D και 3D, DVD, CD , HDCD , SACD και DVD-Audio δίσκους και η μεταφορά παρέχει επίσης έξοδο bitstream για Dolby Atmos / DTS: X , και έξοδο δυαδικών ψηφίων και ικανότητα αποκωδικοποίησης για Dolby TrueHD , Dolby Digital Plus και DTS-HD Master Audio .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το BDT-101c δεν είναι φορέας Blu-ray Disc Format Ultra HD και δεν είναι συμβατό με δίσκους Ultra HD Blu-ray Disc . Ωστόσο, παρέχει αναβάθμιση 4K για τυπικούς δίσκους Blu-ray και DVD .

Συνδεσιμότητα

Στο BDT-101ci, η "BDT-101ci" διαθέτει μία έξοδο HDMI για audio / video, καθώς και ψηφιακές οπτικές / ομοαξονικές και δύο καναλικές εξόδους ήχου για επιλογές εξόδου μόνο για ήχο. Ωστόσο, αν θέλετε μια δεύτερη έξοδο HDMI ή θέλετε να προσθέσετε δυνατότητα αναλογικού ήχου πολλαπλών καναλιών 5.1 / 7.1 , οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν και να έχουν εγκατεστημένο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, πρόσθετες μονάδες plug-in για να προσθέσουν αυτές τις δυνατότητες.

Από την άλλη πλευρά, παρέχονται ήδη τρεις θύρες USB για την αναπαραγωγή συμβατών αρχείων πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα σε συμβατές συσκευές USB, όπως οι μονάδες Flash.

Μια θύρα Ethernet / LAN παρέχεται για πρόσβαση στο περιεχόμενο BD-Live που σχετίζεται με επιλεγμένους τίτλους Blu-ray Disc καθώς και για πρόσβαση σε ενημερώσεις υλικολογισμικού με δυνατότητα λήψης και συμβατό περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένο σε τοπικό δίκτυο (υπολογιστές, διακομιστές πολυμέσων). Ωστόσο, το BDT-101ci δεν παρέχει ενσωματωμένη δυνατότητα Wifi , αλλά το OPPO προσφέρει ένα προαιρετικό προσαρμογέα Wifi USB.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι άλλες δυνατότητες που δεν περιλαμβάνονται στο BDT-101ci και οι οποίες βρίσκονται συνήθως στην υπόλοιπη γραμμή αναπαραγωγής Blu-ray Disc του OPPO, είναι streaming μέσω Internet (δηλαδή Netflix, YouTube, CinemaNow ή άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες) , και δεν υπάρχει είσοδος HDMI / MHL . Επίσης, σε αντίθεση με τα BDP103D και 105D του OPPO, η Darbee Visual Presence δεν περιλαμβάνεται.

Ελεγχος

Από την άλλη πλευρά, το BDT-101ci ενσωματώνει προσαρμοσμένες επιλογές ελέγχου που οι εγκαταστάτες οικιακού κινηματογράφου επιθυμούν για ρυθμίσεις οικιακού κινηματογράφου υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένων των RS232 και IP ελέγχου (Crestron Compatible), Εναλλασσόμενος οπίσθιος αισθητήρας IR για ευέλικτη εγκατάσταση blaster / προεπιλογές προσαρμογής εικόνας και επεξεργασία βίντεο VRS ClearView. Επίσης, εκτός από το τηλεχειριστήριο που παρέχεται, το BDT-101ci διαθέτει μεγάλα κουμπιά μπροστά από το δάχτυλο.

Για πρόσθετη ευελιξία, μπορεί να εγκατασταθεί μια προαιρετική μονάδα που παρέχει δυνατότητα HDBaseT, όταν οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν καταστάσεις που απαιτούν σύνδεση HDMI μεγάλης απόστασης . Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμο ένα προαιρετικό κιτ συναρμολόγησης rack.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OPPO BDT-101ci, ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα προϊόντος, στο φύλλο προδιαγραφών για τους εγκαταστάτες , στο εγχειρίδιο χρήσης και στο εγχειρίδιο του τεχνικού εγκατάστασης (Περιλαμβάνει οδηγίες εγκατάστασης για τις μονάδες optonal) .

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο σύγκρισης των χαρακτηριστικών του BDT-101ci με δύο άλλους παίκτες OPPO Blu-ray Disc στην ίδια σειρά προϊόντων γενιάς, ανατρέξτε στις αναθεωρήσεις των μοντέλων BDP-103 και BDP-103D Darbee Edition.

UPDATE 06/15/2016: Μεταφορές δίσκων Blu-ray Opto BDT-101ci που χρησιμοποιούνται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca 2016