Από Γκουάτσα σε Gadgets: Ψώνια Για τον Animator στη λίστα δώρων διακοπών σας

01 από 10

Εισαγωγή

Είτε πρόκειται για ένα άτομο που βρίσκεται στη λίστα των διακοπών σας, είναι ένας εμπεριστατωμένος εμψυχωτής ή ένας ενθουσιώδης ψυχαγωγός για διασκέδαση, τα δώρα που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους είναι σίγουρα ένα μεγάλο χτύπημα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Ίσως θα θέλατε να τους πάρετε κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν: αυτό το gadget που πάντα ήθελαν, μια ώθηση στα λογισμικά συστήματα τους, ή ίσως απλώς κάτι διασκεδαστικό και αξέχαστο σε σχέση με το αγαπημένο τους animation θέμα - Θα κάνουν τα πρόσωπά τους να ανάψουν με αυτόν τον τρόπο που ελπίζατε.

Εάν αγωνίζεστε να διαλέξετε ένα δώρο, αυτός ο μικρός οδηγός μπορεί να σας δώσει ένα χέρι για να περιορίσετε τις επιλογές σας. Και αν κάποια από την οικογένειά μου ή τους φίλους μου διαβάζουν αυτό ... απλά σκεφτείτε αυτό το μου Χριστουγεννιάτικο ευχές λίστα (και μια όχι-τόσο-λεπτή υπαινιγμός).

02 από 10

2D Λογισμικό

Εάν ψωνίζετε έναν εμψυχωτή ηλεκτρονικού υπολογιστή και θέλετε να τους πάρετε κάτι πραγματικά πολύτιμο, το λογισμικό είναι ο τρόπος να πάτε. Τα πακέτα λογισμικού κινουμένων σχεδίων μπορούν να πάρουν λίγο pricy, έτσι gifting κάποιος με ένα από τα μεγάλα πακέτα επωνυμίας θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους δείξουμε ότι τους εκτιμούμε στο σημείο όπου τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε τις επιχειρήσεις τους σε ανεξάρτητη κινούμενη εικόνα.

Εάν ο εμψυχωτής σας είναι σε 2D, τότε το Flash της Adobe θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή των λιστών σας Χριστουγέννων. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε και να επεκτείνετε, το Creative Suite συνδυάζει τα πολυάριθμα αναγνωρισμένα προϊόντα της Adobe για animation, design και web production.

Για το 2D παραδοσιακό, υπάρχουν το Toon Boom Studio, το Toon Boom Solo και το Toon Boom Harmony, προγράμματα που υιοθετούν μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση στη διαδικασία της μηχανογράφησης animation cel με μερικά μεγάλα αποτελέσματα.

03 από 10

Λογισμικό 3D

Στον κόσμο του 3D, υπάρχουν, βεβαίως, πολλά προγράμματα για να διαλέξετε - αλλά τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ονόματα στον κλάδο είναι η Maya και το Max Studio Max. Για τον αρχιτεκτονικό και σχεδιαστή animator, υπάρχει και το AutoCAD.

Ποια θα πρέπει να πάρετε; Γνωρίστε τον πιθανό σας παραλήπτη. Ρωτήστε ύπουλες ερωτήσεις. μπορεί να έχετε ακόμη και τυχεροί και να τους πείτε ακριβώς ότι έχουν θέλει να πάρουν ένα συγκεκριμένο πακέτο λογισμικού.

Αν αυτά δεν είναι εντός του προϋπολογισμού σας, ελέγξτε το CNET's Download.com, το οποίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη λίστα καταλόγων προγραμμάτων που μπορείτε να κατεβάσετε σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων 2D και 3D animation σε προσιτές τιμές. Μπορείτε να ψωνίσετε τις λίστες και να συγκρίνετε τις λειτουργίες για να βρείτε το πακέτο που έχει ακριβώς αυτό που θέλετε να πάρετε για τον παραλήπτη δώρων σας, χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

04 από 10

Σκεύη, εξαρτήματα

Ένα πρόβλημα με το λογισμικό κινούμενων σχεδίων υψηλής τεχνολογίας είναι ότι είναι λίγο απαιτητικό στον τομέα των απαιτήσεων του συστήματος και χωρίς τη δύναμη να το τρέχει, μερικές φορές δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Ίσως ο εμψυχωτής που ψωνίζετε να έχει όλο το λογισμικό που χρειάζονται, αλλά ο υπολογιστής του δυσκολεύεται να το χειριστεί. ενώ θα μπορούσατε πάντα να πάτε τόσο μακριά όσο να τους αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή, η αγορά αναβαθμίσεων μπορεί να είναι πολύ πιο αποδοτική από πλευράς κόστους.

Λίγα επιπλέον μπαστούνια μνήμης RAM μπορούν να σας δώσουν το δώρο των διαθέσιμων πόρων του συστήματος. ένας επιπλέον σκληρός δίσκος θα διευκολύνει το μυαλό του animator-turned-packrat που δεν μπορεί να σταθεί για να διαγράψει μια μόνο επανάληψη ενός έργου.

Οι κάρτες βίντεο κάνουν ένα ωραίο δώρο επίσης. οι περισσότεροι συνδεδεμένοι κάρτες βίντεο με βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού, αλλά οι προγραμματιστές πίσω από το κινούμενο σχέδιο σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται αυτά τα βελτιωμένα γραφικά εξίσου πολύ.

Αγοράζοντας αναβαθμίσεις υλικού για κάποιον άλλο υπολογιστή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, όμως. Αν μπορείτε, τουλάχιστον να μάθετε τη μάρκα και το μοντέλο του υπολογιστή τους, και να διερευνήσετε τις προδιαγραφές για να δείτε τι είδους διαθέσιμο χώρο αναβάθμισης έχει.

05 από 10

Περιφερειακά

Το πιο προφανές περιφερειακό υπολογιστή που χρειάζεται ένας εμψυχωτής είναι ένα tablet γραφικών.

Ορισμένες δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός tablet είναι τιμή, ευαισθησία πίεσης και περιοχή εργασίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα Adesso CyberTablet 12000 με μια τεράστια επιφάνεια εργασίας 12 "x9", αλλά θυσιάζετε την ευαισθησία και την ποιότητα πίεσης - καθώς ενώ το CyberTablet είναι ένα αρκετά καλό tablet και είναι καλό για καθημερινή χρήση, εξακολουθεί να υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ αυτού και ένα Intuos ή Graphire υψηλότερης ποιότητας. Και τα δύο δισκία έχουν μικρότερες περιοχές εργασίας και υψηλότερη τιμή - αλλά και μεγαλύτερη ευαισθησία στην πίεση και ομαλότερη αλληλεπίδραση μεταξύ του στυλό και της επιφάνειας του δισκίου.

06 από 10

Προμήθειες τέχνης

Ένα πράγμα που δεν μπορείτε ποτέ να δώσετε αρκετά είναι τα είδη τέχνης. Οι 2D εμψυχωτές περνούν από μολύβια χωρίς φώτο-μπλε σαν τρελό. Εάν ο εμψυχωτής σας έχει μια καλλιτεχνική κλίση πέρα ​​από την κινούμενη εικόνα, τότε μπορείτε επίσης να πάρετε μερικές μαρκαδόρους, βούρτσες, μολύβια, παστέλ, βιβλία σκίτσων, μαρκαδόροι, χρωματιστά μολύβια και χρώματα (ακουαρέλες και έλαια είναι όλα δημοφιλή).

07 από 10

αξεσουάρ

Τα είδη τέχνης είναι ένα μεγάλο δώρο αν εργάζεστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. αν και είναι φθηνά και γρήγορα εξαντλημένα, δεν μπορείτε να τα πάρετε πάρα πολλά και είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Αλλά τα αξεσουάρ πλευρά μπορούν να κάνουν καλά δώρα, επίσης. Τα φωτεινά τραπέζια είναι απαραίτητα για το ζωγραφισμένο 2D κινούμενο σχέδιο και τα πράγματα όπως τα γρανάζια μπορούν να πάρουν αυτή τη διαδικασία κινήσεων μακριά από τον άβολο, περιορισμένο περιορισμό του γραφείου ή του πίνακα τέχνης.

08 από 10

Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Οι αποδόσεις είναι ο εμψυχωτής σας είναι είτε ένας άπληστος γελοιογράφος και ανεμιστήρας ταινιών, ένας άπληστος παίκτης, ένας άπληστος καλλιτέχνης ή οποιοσδήποτε συνδυασμός των τριών. Με αυτό κατά νου, γιατί να μην πάρει κάποια μέσα από το αγαπημένο τους είδος;

Πριν αγοράσετε ένα παιχνίδι, βεβαιωθείτε όμως ότι υποστηρίζεται από την πλατφόρμα που υπάρχει ή ότι μπορεί να καταλήξετε να αγοράσετε μια κονσόλα παιχνιδιών για να το χρησιμοποιήσετε.

Επίσης στο μέτωπο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μπορείτε πάντα να δίνετε βιβλία - βιβλία τέχνης, βιβλία οδηγιών ή βιβλία σχετικά με οποιαδήποτε άλλη κινούμενη εικόνα και θέμα σχετικό με την τέχνη κάτω από τον ήλιο. Και για το δώρο που συνεχίζει να δίνει όλο το χρόνο, δοκιμάστε μια συνδρομή περιοδικών ή δύο.

09 από 10

Επιπλα

Αυτό είναι σωστό, οι εμψυχωτές χρειάζονται τα δικά τους έπιπλα. Σχεδιάζοντας τραπέζια, σκαμνιά - το ονομάζετε, το θέλουμε. Και κανένα από αυτά τα σκληρά, οδυνηρά ξύλινα σκαμνιά, ούτε. Εάν πρόκειται να περάσω ώρες να κλίνει πάνω από ένα τραπέζι ή να στραγγίξει σε μια οθόνη του υπολογιστή, θέλω κάτι άνετα κάτω από το κάτω μέρος μου, έτσι δεν καταλήγω με το ισοδύναμο του animator ισοπεδώσεις.

Καθισμένες καρέκλες και σκαμπό μπορεί να είναι ένα ωραίο δώρο αν το πρόσωπο που ψωνίζετε ξοδεύει πολύ χρόνο στο τραπέζι τέχνης. Για τον παραλήπτη με νευρώσεις του υπολογιστή, ωστόσο, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε κάτι λίγο περισσότερο. δερμάτινες καρέκλες γραφείου γραφείου είναι μια άνετη τακτοποίηση, και ένα ωραίο βήμα από την κανονική καρέκλα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Και ας μην ξεχνάμε τα ίδια τα τραπέζια. τα τραπέζια / τα γραφικά τέχνης έρχονται σε μια ποικιλία μεγεθών και στυλ, από το στιλ foldaway μέχρι το παραδοσιακά καρφωμένο καβαλέτο. Μπορείτε να τα αγοράσετε ακόμη και σε ολόκληρες σειρές που περιλαμβάνουν φωτισμό και καρέκλες.

10 από 10

Αναμνηστικά

Έχει το ενθουσιασμένο με το animation giftee σας γιέν για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, σειρά ή κινούμενη ταινία; Μήπως αγαπούν τα συλλεκτικά αντικείμενα από αυτό - ενδυμασία, γεμιστά παιχνίδια, ή οποιοδήποτε είδος αναμνηστικών; Στη συνέχεια, δοκιμάστε να ψωνίσετε στα καταστήματα της εταιρείας. Το Κατάστημα Disney μεταφέρει εμπορεύματα από οποιεσδήποτε εκατοντάδες επιτυχημένες κινούμενες εικόνες και ταινίες, όπως και το κατάστημα της Warner Brothers. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε πρωτότυπα cels από τις ταινίες, μερικές φορές υπογεγραμμένοι από τους ίδιους τους εμψυχωτές.

Το δικό μου αγαπημένο είναι η AnimeNation. Η Nintendo πωλεί παιχνίδια, μπλουζάκια κλπ. όπως και η Sony, η Blizzard και πολλά άλλα στούντιο κινούμενων σχεδίων και παιχνιδιών. Η απομάκρυνση σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα τους μπορεί να είναι σαν να αφήνετε ένα παιδί να τρέχει άγρια ​​σε ένα κατάστημα καραμελών. υπάρχουν τόσα πολλά για να αγοράσετε και ίσως θελήσετε να πάρετε κάτι για τον εαυτό σας.

Με αυτές τις ιδέες στο μυαλό, θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα picking ένα δώρο για το animation aficionado στη λίστα των αγορών διακοπών σας. Το μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι να πάρει μόνο ένα.