Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη του Outlook.com

Μπορείτε να λάβετε βοήθεια με τα προβλήματα του Outlook.com από ενημερωμένους χρήστες και την ομάδα του Outlook.com της Microsoft σε ένα φόρουμ υποστήριξης.

Μπερδεμένος? Ερεθισμένος? Ωργισμένος?

Όταν το Outlook.com κάνει πράγματα που δεν περιμένατε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στο πρόγραμμα περιήγησής σας. όταν οι επαφές σας ή -πληθώς! - τα μηνύματά σας δεν εμφανίζονται εκεί που πρέπει, όταν εμφανίζονται μηνύματα σφάλματος υψηλά και χαμηλά. όταν ένα φαινομενικά απλό πράγμα φαίνεται αδύνατο. όταν είστε κολλημένοι, η βοήθεια είναι καλύτερο κοντά - ακριβώς γύρω από τη γωνία και την καρτέλα του προγράμματος περιήγησης.

Outlook.com: Υποστήριξη από το φόρουμ

Με το Outlook.com, μπορεί να μην είστε σίγουροι, δωρεάν και άμεση πρόσβαση σε έναν επαγγελματία υποστήριξης. μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους υπαλλήλους της Microsoft, όμως, και πολλοί έμπειροι χρήστες που θα σας βοηθήσουν - σε ένα δημόσιο φόρουμ όπου η ερώτησή σας έχει ήδη απαντηθεί.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Outlook.com

Για να έρθετε σε επαφή με την τεχνική υποστήριξη της Microsoft για το Outlook.com ή να λαμβάνετε βοήθεια από άλλους χρήστες:

  1. Ελέγξτε την κατάσταση του Outlook.com για γνωστά ζητήματα .
    • Μπορείτε επίσης να αναφέρετε νέα προβλήματα αποστολής και λήψης αλληλογραφίας ή απευθείας σύνδεσης.
      1. Μη ζητάτε βοήθεια και μην περιμένετε απάντηση εάν αναφέρετε κάποιο πρόβλημα εκεί. περιμένετε από τη Microsoft να εργαστεί για την επίλυση των ζητημάτων αμέσως, όμως.
  2. Ανοίξτε το φόρουμ φόρουμ Microsoft Account, Outlook.com, SkyDrive στην Κοινότητα της Microsoft.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση κοντά στην επάνω δεξιά γωνία, αν είναι διαθέσιμη (δεν είστε συνδεδεμένοι στην Κοινότητα της Microsoft).
  4. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Outlook.com:
    1. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com μέσω someone@example.com στο λογαριασμό Microsoft .
    2. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Outlook.com μέσω του Password .
    3. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .
  5. Βεβαιωθείτε ότι η Αναζήτηση της Κοινότητας έχει επιλεγεί για το πεδίο αναζήτησης - επίσης κοντά στην επάνω δεξιά γωνία.
  6. Εισαγάγετε μια περίληψη του προβλήματός σας στο πεδίο αναζήτησης.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλικ για να βρείτε απαντήσεις (που δείχνουν ένα μεγεθυντικό φακό).
  8. Δείτε εάν έχει ήδη ζητηθεί η ερώτησή σας για υποστήριξη.
    • Εάν έχει, ελέγξτε τις λύσεις και τις απαντήσεις ή κάντε κλικ στο κουμπί Πάρα πολύ κάτω. Είχε την ερώτηση εάν οι ερωτήσεις δεν έχουν ακόμη απαντηθεί ικανοποιητικά.
  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία στο πλαίσιο Δημιουργήστε τη δική σας ερώτηση ή συζήτηση (κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας).
  2. Πληκτρολογήστε την επικεφαλίδα για την αίτησή σας υποστήριξης στον Τίτλο .
    • Στην ιδανική περίπτωση, ο τίτλος θα είναι μια συνοπτική περίληψη και θα προσφέρει αρκετές λεπτομέρειες για να αντιληφθεί το πεδίο και το θέμα της ερώτησής σας.
    • Η Κοινότητα της Microsoft θα έχει προτείνει το ερώτημά σας για τον τίτλο. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν ταιριάζει, φυσικά.
  3. Εισαγάγετε το πρόβλημα, την ερώτηση και το αίτημά σας υποστήριξης στο πλαίσιο Λεπτομέρειες .
    • Περιλάβετε πολλές λεπτομέρειες εδώ.
      1. Εάν κάτι συνέπεσε με ένα νέο πρόβλημα, προηγήθηκε λίγο ή συνέβη λίγο αργότερα, για παράδειγμα, το κατατάξουμε. Μια αλλαγή στον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου σας - για παράδειγμα, ένας νέος διαφανής διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να σχετίζεται με το πρόβλημα ή την υπόθεσή σας σε ένα διαφορετικό υποκείμενο ζήτημα (το οποίο προκαλεί και τα δύο προβλήματα).
      2. Οτιδήποτε έχετε ήδη προσπαθήσει να επιλύσετε ένα πρόβλημα και ποια αποτελέσματα έχετε από τις προσπάθειές σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.
      3. Μην δημοσιεύετε προσωπικές και μυστικές λεπτομέρειες, όπως τον κωδικό σας Outlook.com, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν το όνομα χρήστη σας, για παράδειγμα, είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ένας συντονιστής φόρουμ ή ένα άτομο υποστήριξης θα σας ζητήσει να τα στείλετε σε ένα προσωπικό μήνυμα που θα είναι ορατό μόνο σε εσάς και εσάς. Δείτε παρακάτω για την αναγνώριση των συντονιστών και των μηχανικών υποστήριξης.
  1. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός Microsoft, Outlook.com, SkyDrive έχει επιλεγεί στην κατηγορία:.
  2. Τώρα βεβαιωθείτε ότι το Outlook.com είναι επιλεγμένο κάτω από το προϊόν .
  3. Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία η ερώτησή σας ταιριάζει καλύτερα στο Θέμα .
  4. Συνήθως, βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η ερώτηση Post a question .
  5. Συνήθως, βεβαιωθείτε επίσης ότι ειδοποιείστε όταν κάποιος ανταποκρίνεται σε αυτήν την ανάρτηση ελέγχεται, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες απαντήσεις.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή .

Προσδιορισμός των εργαζομένων της Microsoft και των πιο χρήσιμων χρηστών στην Κοινότητα της Microsoft

Στις απαντήσεις, μπορείτε να προσδιορίσετε τις απαντήσεις από υπαλλήλους της Microsoft ή έμπειρους χρήστες αναζητώντας τις ακόλουθες ετικέτες κάτω από το όνομα χρήστη σε μια ανάρτηση:

(Ενημερωμένο Αύγουστος 2013