Ελέγξτε την Κατάσταση υπηρεσίας του Outlook.com

Είναι το Outlook.com (Live.com) Κάτω; Εδώ είναι πώς να ελέγξετε

Γνωρίζει η Microsoft ότι το Outlook.com έχει μειωθεί για ώρες; Εργάζονται σε μια λύση; Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Outlook.com ή νομίζετε ότι μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Microsoft για να βεβαιωθείτε για το πού βρίσκεται το πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας τη σελίδα κατάστασης υπηρεσίας της Microsoft που συνδέεται παρακάτω, μπορείτε να μάθετε εάν η Microsoft αντιμετωπίζει προβλήματα με το Outlook.com, οπότε δεν είναι το πρόβλημά σας ή αν δεν υπάρχει τίποτα λάθος από την πλευρά της, οπότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Το ζήτημα εξαρτάται από το δικό σας δίκτυο, πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή ISP .

Πώς να εντοπίσετε εάν το Outlook.com είναι χαμηλό

Επισκεφθείτε τη σελίδα Κατάσταση υπηρεσίας του Office 365 για να δείτε την υπηρεσία του Outlook.com. Αν στη σελίδα αυτή, στη στήλη Τρέχουσα κατάσταση , εμφανίζεται ένα πράσινο σημάδι ελέγχου δίπλα στο Outlook.com , σημαίνει ότι από την οπτική της Microsoft δεν υπάρχει τίποτα ανώμαλο με την υπηρεσία Outlook.com.

Ένας άλλος τρόπος να διαπιστώσετε εάν ο ιστότοπος του Outlook.com είναι εκτός λειτουργίας είναι να χρησιμοποιήσετε μια άλλη υπηρεσία ιστού όπως Down For Everyone ή Just Me ή Down Detector. Εάν αυτές οι ιστοσελίδες δείχνουν ότι το Outlook.com είναι μειωμένο, οι πιθανότητες είναι ότι δεν ισχύει για όλους ή για τη μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών, οπότε πρέπει απλώς να περιμένετε να το διορθώσει η Microsoft.

Με τον ανιχνευτή κάτω, μπορείτε ακόμη να δείτε πόσα χρήστες αναφέρουν ζητήματα τις τελευταίες 24 ώρες (ή περισσότερο). Αυτό είναι μεγάλο αν το Outlook.com αντιμετωπίζει σποραδικά προβλήματα - μερικές φορές δουλεύει αλλά δεν φορτώνει άλλες ώρες.

Πώς να καθορίσετε τα θέματα του Outlook.com

Εάν το Outlook.com λειτουργεί σωστά από την πλευρά της Microsoft, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης σε αυτήν από την πλευρά σας , η οποία μπορεί να οφείλεται στον δικό σας υπολογιστή, δίκτυο ή παροχέα υπηρεσιών.

Εάν δείτε ένα πράσινο σημάδι επιλογής στη σελίδα κατάστασης υπηρεσίας, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αλληλογραφία σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε για να επαναφέρετε το Outlook.com:

Εάν μετά την εκτέλεση αυτών των βημάτων με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, τον υπολογιστή και το δίκτυο, το Outlook.com εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας, η μόνη άλλη υπόθεση που μπορεί να γίνει είναι ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο. Αυτό, ή οι ίδιοι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Outlook.com.

Καλέστε τον ISP σας για να ελέγξετε εάν οι άλλοι συνδρομητές του έχουν παρόμοια προβλήματα.