Οι 7 καλύτερες οθόνες USB-C που αγοράζουν το 2018

Αναβαθμίστε την οθόνη του υπολογιστή σας με αυτή τη θύρα πρέπει να έχετε

Το USB-C έχει πάρει τον αξεσουάρ κόσμο από καταιγίδα. Και τώρα, ένας αυξανόμενος αριθμός συσκευών υποστηρίζει την τεχνολογία για να εκμεταλλευτεί τα πολλά χαρακτηριστικά της.

Πράγματι, το USB-C είναι μία από τις πιο ευέλικτες επιλογές σύνδεσης στον χώρο της τεχνολογίας. Με τη βοήθεια του USB-C, μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα σε γρήγορες ταχύτητες και να συνδέσετε επιπλέον οθόνες σε όλα, από τα tablet έως τους φορητούς υπολογιστές. Και επειδή το USB-C έχει σχεδιαστεί για μεγάλη κάλυψη ισχύος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να φορτίσετε γρήγορα συσκευές.

Βλέποντας μια ευκαιρία να επωφεληθείτε από την τρέλα USB-C, μια ποικιλία κατασκευαστών οθονών, όπως οι LG, η HP και η Asus, προσφέρουν θύρες USB-C. Όπως και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν USB-C, οι οθόνες προσφέρουν ευελιξία με αυτές τις επιλογές θύρας, επιτρέποντάς σας να φορτίσετε το smartphone σας ή να συνδέσετε επιπλέον οθόνες στην ίδια θύρα. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν υπάρχουν πολλές θύρες USB-C στην ίδια οθόνη, μπορείτε να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα ταυτόχρονα.

Τελικά, οι οθόνες USB-C προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες ευελιξίες και σας προσφέρουν τον πιο δυνατό έλεγχο. Αλλά η εύρεση της σωστής για εσάς μπορεί να είναι δύσκολη, αφού πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος της οθόνης, τον προϋπολογισμό, το σχεδιασμό, τον αριθμό των λιμένων και πολλά άλλα. Για να σας βοηθήσουμε, ερευνήσαμε τις καλύτερες οθόνες USB-C για την αξία των χρημάτων σας, οπότε κάνοντας μια απόφαση θα είναι εύκολη.

Εάν ο προϋπολογισμός δεν προκαλεί ανησυχίες και απλά ψάχνετε για την καλύτερη οθόνη USB που διαθέτει η αγορά στην αγορά, το LG 34UC99-W είναι αυτό που πρέπει να ελέγξετε.

Η οθόνη έρχεται με μια καμπύλη οθόνη που μετρά ένα επιβλητικό 34 ίντσες. Αλλά δεδομένου ότι είναι καμπύλη, να γνωρίζετε ότι είναι ευρύτερο από τα τυποποιημένα μόνιτορ και ως εκ τούτου έχει ευρύτερο λόγο διαστάσεων 21: 9.

Η οθόνη έχει ανάλυση 3840 x 1600 εικονοστοιχεία και διαθέτει μια λειτουργία Screen Split 2.0 που σας επιτρέπει να αλλάζετε δυναμικά τον τρόπο με τον οποίο τα παράθυρα είναι τοποθετημένα στην οθόνη. Με τη βοήθεια της θύρας USB-C, μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο 4K από τη θύρα. Και με μια λειτουργία που ονομάζεται FreeSync, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η γρήγορη ενέργεια από τα βιντεοπαιχνίδια σας θα τρέξει πιο ομαλά, συγχρονίζοντας τον ρυθμό καρέ της κάρτας γραφικών και το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης.

Εάν έχετε ένα μεγάλο έγγραφο που πρέπει να διαβάσετε, αλλά ανησυχείτε για τα μάτια σας, το LG 34UC99-W διαθέτει λειτουργία ανάγνωσης που μειώνει το μπλε φως και τελικά μειώνει την κόπωση των ματιών.

Το LG 34UC99-W έχει κάτι για όλους. Και αν θέλετε την ίδια εμπειρία, αλλά κάτι λίγο μεγαλύτερο, υπάρχει μια επιλογή 38 ιντσών διαθέσιμη. Αλλά είτε ο καθένας, ετοιμαστείτε να περάσετε μεγάλα για να έχετε την καλύτερη συνολική οθόνη USB-C στην αγορά (είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο).

Στον κόσμο των οθονών έτοιμων για USB-C, δεν υπάρχει πραγματικά ένα τέτοιο πράγμα που να είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό οθόνη. Αντ 'αυτού, υπάρχουν εκείνες που έχουν υπερβολικές ετικέτες τιμών και εκείνες που έρχονται με πιο ρεαλιστικές τιμές για τον τυπικό καταναλωτή. Το 34UM69G-B της LG ταιριάζει στην τελευταία κατηγορία.

Η οθόνη της LG διαθέτει οθόνη επίπεδης οθόνης 34 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 21: 9. Η οθόνη έχει ανάλυση 2560 x 1080, η οποία θα πρέπει να επαρκεί για τις περισσότερες χρήσεις. Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό Μείωση Μειωμένης Ανάφλεξης 1ms, έτσι ώστε τα γραφικά γρήγορα να φαίνονται καλά στην οθόνη.

Η οθόνη διαθέτει ποικίλους ελέγχους που σας βοηθούν να βελτιώσετε την οπτική σας εμπειρία. Το AMD FreeSync, για παράδειγμα, θα διασφαλίσει ότι ο ρυθμός καρέ της κάρτας γραφικών σας ταιριάζει με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Ο συγχρονισμός δυναμικής ενέργειας σημαίνει ότι η οθόνη είναι ιδανική για βιντεοπαιχνίδια και μια επιλογή Black Stabilizer θα κρατήσει τις σκοτεινές σκηνές σας όπως ακριβώς θα έπρεπε.

Εκτός από τη θύρα USB-C, θα βρείτε διάφορες επιλογές εισόδου, συμπεριλαμβανομένων των HDMI 1.4 και DisplayPort. Θα παρατηρήσετε επίσης μερικές ωραίες γραμμές σχεδιασμού, όπως τα σκουπίδια του κόκκινου χρώματος της σειράς V-Line που προσθέτουν στην ευρύτερη οπτική εμφάνιση της οθόνης σας.

Εάν ο προϋπολογισμός δεν προκαλεί ανησυχία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο μια οθόνη φαίνεται στο σπίτι σας είναι, το HP Envy 34 είναι ο τρόπος να πάτε. Το Envy 34 της HP έχει μια καμπύλη οθόνη που μετρά, όπως το όνομά της μπορεί να προτείνει, 34 ίντσες. Η οθόνη έχει αναλογία διαστάσεων 21: 9 και χάρη στην ευρεία της όψη και τις λεπτές στρογγυλές λωρίδες, 34% περισσότερο οθόνη στην αγορά ακινήτων από τις αντίστοιχες επιλογές 16: 9.

Η οθόνη έχει μια ανάλυση 3440 x 1440 pixel και ένα χρόνο απόκρισης 6ms για να σας βοηθήσει να απολαύσετε το γρήγορο περιεχόμενο. Και σε περίπτωση που βλέπετε περιεχόμενο με φίλους στο ίδιο δωμάτιο, η ευρεία γωνία προβολής 178 μοιρών θα πρέπει να σημαίνει ότι η εικόνα του θα παραμείνει ακόμα και αν δεν το βλέπετε κεφαλής.

Η οθόνη τοποθετεί την κεντρική οθόνη της οθόνης και έχει λεπτά στρώματα γύρω από την οθόνη. Στο κάτω μέρος, θα βρείτε μια περιοχή όπου ζουν τα ηχεία Bang & Olufsen της συσκευής, παρέχοντας πλούσιο ήχο για μουσική και ομιλία. Και μόνο σε περίπτωση που ανησυχείτε για τους ανθρώπους που σας κατασκοπεύουν, το HP Envy 34 συνοδεύεται από μια κάμερα απορρήτου που εμφανίζεται μόλις καλείται.

Η θύρα USB-C συνοδεύεται από DisplayPort, HDMI και δύο θύρες USB 3.0.

Το Asus Designo MX27UC έχει να κάνει με την ψυχαγωγία και να εξασφαλίζει ότι έχετε την οπτική και ακουστική ψυχαγωγία σας σε ένα πακέτο.

Η οθόνη διαθέτει ανάλυση 4K με ανάλυση 3840 x 2160 pixel και εξαιρετική γωνία θέασης 178 μοίρες, ώστε εσείς και οι φίλοι σας να απολαμβάνετε περιεχόμενο σε ένα δωμάτιο. Μια τεχνολογία Asus Eye Care είναι ενσωματωμένη για να εξαλείψει την τρεμοπαίζει και να μειώσει την κόπωση των ματιών με ένα φίλτρο με μπλε φως. Και επειδή η οθόνη εμφανίζει τόσο μεγάλη ανάλυση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB-C για τη σύζευξη με συσκευές που διαθέτουν βίντεο 4K.

Για να συμπληρώσει αυτή την οπτική εμπειρία, η Asus έχει συνοδεύσει δύο ηχεία 3W και ενισχυτές στο Designo. Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει μια τεχνολογία βελτιστοποίησης ήχου SonicMaster με ICEpower για να εξασφαλίσει ότι τα ηχεία Bang & Olufsen ακούγονται καλά ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Η Asus ήταν επίσης γρήγορη για το σχεδιασμό του Design, το οποίο συνοδεύεται από λεπτούς φακέλους παντού και από διάφορες θύρες, μεταξύ των οποίων το DisplayPort, το HDMI και το USB 3.1.

Πιστοί στη μορφή, η Dell προσφέρει μία από τις καλύτερες επιλογές οθόνης για χρήση γραφείου με το Dell S2718D.

Η οθόνη, η οποία συνοδεύεται από οθόνη LED 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 pixel και αναλογία διαστάσεων 16: 9, έχει σχεδίαση σχεδόν χωρίς περιθώρια, που δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε θύρα. Έτσι, η Dell συνένωσε όλες τις θύρες στη βάση της οθόνης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συνδέσετε συσκευές που βασίζονται σε θύρες USB-C, HDMI και άλλες θύρες.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το σχέδιο της Dell προσφέρεται σε έναν πιο φορητό συνειδητό πελάτη. Σε αντίθεση με πολλές άλλες οθόνες που μπορούν να ζυγίσουν 10 ή ακόμα και 20 λίβρες, το S2718D της Dell ζυγίζει μόλις 6,5 κιλά, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση από το ένα μέρος στο άλλο.

Για την παροχή γραφικών υψηλής ποιότητας, η Dell έχει ομαδοποιήσει υψηλής δυναμικής εμβέλειας ή HDR υποστήριξη στην οθόνη της. Η εταιρεία ήταν επίσης γρήγορη να σημειωθεί ότι η οθόνη της έχει υψηλό λόγο αντίθεσης για να ενισχύσει την οπτική της έκκληση.

Το Dell S2718D διαθέτει καλώδιο USB-C για την τροφοδοσία της οθόνης. Η θύρα USB-C της συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διπλή λειτουργία, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε έναν φορητό υπολογιστή για να φορτίσετε όχι μόνο το φορητό υπολογιστή μέσω της οθόνης σας αλλά και να προβάλλετε γραφικά διπλής οθόνης.

Το H277HU της Acer σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να τοποθετήσουν δύο οθόνες το ένα δίπλα στο άλλο για μια πραγματικά ευρεία και οπτική εκπληκτική εμπειρία.

Το H277HU μετράει 27 ίντσες και έχει ανάλυση 2560 x 1440 pixel. Ο λόγος αντίθεσης των 100 εκατομμυρίων προς το ένα της οθόνης σημαίνει ότι η ποιότητα της εικόνας σας πρέπει να είναι αρκετά καλή. Η οθόνη έρχεται με χρόνο απόκρισης 4ms για να χειρίζεται γρήγορα περιεχόμενο και σας δίνει την επιλογή σας HDMI ή DisplayPort παράλληλα με τη θύρα USB-C.

Μιλώντας για αυτή τη θύρα USB-C, η Acer δήλωσε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας κινητών συσκευών όπως φορητούς υπολογιστές ή smartphones, μεταφορά δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο ή παροχή βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι όμως ο σχεδιασμός του. Η οθόνη έρχεται με αυτό που ονομάζει Acer ένα σχέδιο ZeroFrame, έτσι μπορείτε να το τοποθετήσετε δίπλα σε ένα άλλο 277HU και η οπτική εμπειρία θα αισθανθεί απρόσκοπτη. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή εξαιρετικά λεπτού πλαισίου και από τις δύο πλευρές που, ακόμα και όταν ταιριάζει με ένα άλλο 277HU, δεν είναι αρκετά χοντρό ώστε να μειώνει το ό, τι βλέπετε στην οθόνη.

Το 277HU της Acer έχει επίσης μια λειτουργία κλίσης που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη γωνία θέασης από -5 μοίρες σε 15 μοίρες, πράγμα που θα σήμαινε για μια πιο άνετη εμπειρία προβολής.

Μερικές φορές, η κατοχή μίας οθόνης που είναι συνδεδεμένη στον τοίχο δεν έχει νόημα. Και σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου το AOC i1601fwux μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή που θεωρείτε.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες οθόνες, η δυνατότητα AOC είναι φορητή και έρχεται με ένα είδος βάσης, ώστε να μπορείτε να την υποστηρίξετε αν βρίσκεστε στο γραφείο, στο σπίτι ή σε αεροπλάνο. Η οθόνη μετρά 16 ίντσες και έρχεται με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels. Ο λόγος αντίθεσης δεν είναι απαραίτητα ο καλύτερος σε 700: 1, αλλά για την απώλεια της οπτικής πιστότητας, έχετε την ευκαιρία να μεταφέρετε την οθόνη μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Το καλύτερο από όλα, το AOC δεν απαιτεί πραγματικά καλώδιο τροφοδοσίας. Αντ 'αυτού, απλά συνδέστε ένα καλώδιο USB-C από οποιαδήποτε συσκευή θέλετε και η οθόνη θα ενεργοποιήσει και θα εμφανίσει τα γραφικά σας. Και μπορείτε ακόμη και να περιστρέψετε την οθόνη για να προβάλετε περιεχόμενο σε λειτουργία είτε σε οριζόντιο είτε σε πορτραίτο.

Δεδομένου ότι η οθόνη AOC έχει σχεδιαστεί για φορητότητα, δεν είναι ίσως καμία έκπληξη ότι σε .33 ίντσες, είναι εξαιρετικά λεπτό. Και δεδομένου ότι ζυγίζει μόνο 1,8 λίβρες, μπορείτε να το ρίξετε σε μια τσάντα και να προχωρήσετε χωρίς να βάζετε υπερβολική επιβάρυνση στην πλάτη σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .