Συνομιλία μέσω βίντεο έγινε εύκολη με το MeBeam

MeBeam Video Chat και τις δυνατότητές του

Το MeBeam Video Chat ήταν ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για εσάς και τους φίλους σας να συναντηθείτε για μια συνομιλία μέσω βίντεο. Η υπηρεσία είναι πλέον αδρανή. Έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει αίθουσες τηλεδιάσκεψης για έως και 16 άτομα. Το MeBeam δεν απαιτεί εγγραφή, σύνδεση ή λήψη λογισμικού.

Ακολουθεί μια επισκόπηση της υπηρεσίας όταν ήταν ακόμα ενεργή.

Όταν θέλατε να κάνετε συνομιλία μέσω βίντεο χρησιμοποιώντας MeBeam, μπορείτε απλά να πάτε εκεί και να αρχίσετε να μιλάτε. Δεν υπήρχε τίποτα να κατεβάσετε για να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία μέσω MeBeam. Απλώς πηγαίνετε στο MeBeam και ξεκινήστε τη συνομιλία μέσω βίντεο.

Πριν από τη συνομιλία μέσω βίντεο

Πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία μέσω βίντεο MeBeam, θα πρέπει να συνδέσετε την κάμερα web στον υπολογιστή σας και να πραγματοποιήσετε λήψη κάθε λογισμικού που συνοδεύει την κάμερα web. Στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι η κάμερα λειτούργησε στον υπολογιστή σας. Όσο η κάμερά σας λειτουργεί στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο MeBeam για συνομιλία μέσω βίντεο.

Δύο τρόποι για συνομιλία μέσω βίντεο

Υπήρχαν 2 τρόποι για συνομιλία μέσω βίντεο με το MeBeam. Θα μπορούσατε να εισέλθετε σε ανοικτές αίθουσες συνομιλίας και να συνομιλήσετε με όσους ήταν ήδη συνδεδεμένοι χρησιμοποιώντας τη συνομιλία μέσω βίντεο MeBeam. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε την ανταλλαγή βίντεο με άλλα μέλη του MeBeam είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί "Επόμενο δωμάτιο". Υπήρχαν πολλές διαφορετικές ανοικτές αίθουσες συζητήσεων στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε τη συνομιλία σας βίντεο αμέσως με οποιονδήποτε μοιάζει με το MeBeam τότε.

Ο άλλος τρόπος για συνομιλία μέσω βίντεο στο MeBeam ήταν να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιωτικό chat room. Αυτό ήταν εξίσου απλό με τη συμμετοχή σε μια ανοιχτή αίθουσα συνομιλίας. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε το δικό σας video chatroom ήταν να δημιουργήσετε ένα όνομα για το chatroom σας. Στη συνέχεια, στείλτε email στους φίλους σας και πείτε τους να σας συναντήσουν εκεί για μια συνομιλία μέσω βίντεο.

Οι φίλοι σας θα μπορούσαν τώρα να πάνε σε συνομιλία μέσω MeBeam, να πληκτρολογήσουν το όνομα της αίθουσας συνομιλίας σας και να συμμετάσχουν στην ιδιωτική συνομιλία μέσω βίντεο. Θα μπορούσαν να υπάρχουν έως και 16 άτομα σε μια αίθουσα συζήτησης κάθε φορά, συμπεριλαμβανομένου και εσείς.

Κείμενο και φωνητική συνομιλία

Στο κάτω μέρος της οθόνης βίντεο συνομιλίας βρισκόταν εκεί που κάνεις τη συνομιλία σου. Εισαγάγετε ό, τι θέλετε να πείτε στο κουτί και συζητήστε. Εάν εσείς και οι φίλοι σας είχατε όλους τους ήχους και ηχεία στους υπολογιστές σας, θα μπορούσατε επίσης να μιλήσετε μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τη συνομιλία μέσω MeBeam.