Πώς να ανακαλέσετε ένα μήνυμα γρήγορα στο Outlook

Θυμάστε τη διαγραφή αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Πάρτε το πίσω γρήγορα

Συμβαίνει συνεχώς: Οι άνθρωποι κάνουν κλικ στο Del στο Outlook Email και το μήνυμα έχει φύγει. Στο ίδιο nanosecond, εντοπίζουν κάτι στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προκαλεί το ενδιαφέρον τους. Πολύ αργά.

Πολύ αργά? Όχι, επειδή είναι πραγματικά εύκολο να ανακτήσετε ένα μήνυμα του Outlook που μόλις διαγράψατε. Λειτουργεί ακριβώς όπως την αναίρεση κάτι στο Word ή πολλά άλλα προγράμματα.

Ξεμπλοκάρετε γρήγορα ένα μήνυμα στο Outlook

Για να διαγράψετε γρήγορα ένα μήνυμα από το πληκτρολόγιο στο Outlook:

Αναίρεση διαγραφής των μηνυμάτων που έχουν διαγραφεί στο Outlook

Τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook βρίσκονται συνήθως στο φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία" στο Outlook. Εάν διαγράψετε εσφαλμένα ένα μήνυμα και δεν χρησιμοποιήσετε το Ctrl-Z για να το ανακτήσετε αμέσως, μπορείτε να το μετακινήσετε από το φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία" σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο για να τον επαναφέρετε. Στους λογαριασμούς του Exchange και του Office 365, τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταφέρονται σε στοιχεία που μπορούν να επανακτηθούν.

Εάν έχει παρέλθει ο χρόνος, ίσως εξακολουθείτε να μπορείτε να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook , αλλά η διαδικασία είναι περισσότερο εμπλεκόμενη και δεν είναι γρήγορη. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαγράφονται από το φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία" ή Ανακτήσιμα στοιχεία ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP που έχουν επισημανθεί για διαγραφή είναι πιο δύσκολα ανακτήσιμα. Αν κάνετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας, ένα αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να είναι ο πιο γρήγορος δρόμος προς την αποκατάσταση.