Αναθεώρηση App για το TextPlus

Το TextPlus (Δωρεάν) είναι μία από τις πολλές εφαρμογές γραφής που είναι διαθέσιμες για το iPod touch . Παρόλο που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το iTouch, το οποίο δεν περιλαμβάνει τηλέφωνο, ακόμη και οι χρήστες του iPhone μπορούν να επωφεληθούν από τα χαρακτηριστικά δωρεάν γραπτών μηνυμάτων.

Το καλό

Το κακό

Texting Με το iPod Touch

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά την εφαρμογή TextPlus, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Μόλις ορίσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε τον αριθμό τηλεφώνου που θα χρησιμοποιήσετε για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου. Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε 1,99 δολάρια ΗΠΑ, μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας κωδικό περιοχής και έναν από τους πέντε αριθμούς τηλεφώνου. Διαφορετικά, λαμβάνετε έναν τυχαίο αριθμό και έναν κωδικό περιοχής.

Μετά από αυτό το βήμα, το TextPlus συγχρονίζεται με τη λίστα επαφών σας, ώστε να μπορείτε να στείλετε ένα αυτόματο μήνυμα σε όλους τους φίλους σας με το νέο σας αριθμό τηλεφώνου (μπορείτε επίσης να παραλείψετε αυτό το βήμα, αν θέλετε). Τότε είστε έτοιμοι να αρχίσετε να γράφετε μηνύματα! Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες iPod touch πρέπει να είναι συνδεδεμένοι σε μια σύνδεση WiFi για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.

Η αποστολή κειμένων είναι πολύ εύκολη και - αν έχετε χρησιμοποιήσει το iPhone - είναι τόσο απλή όσο η ενσωματωμένη δυνατότητα γραπτών μηνυμάτων. Ένα δροσερό πράγμα για το TextPlus είναι ότι μπορείτε να στείλετε ομαδικά κείμενα. Απλώς μετακινηθείτε στη λίστα επαφών σας, προσθέστε τους παραλήπτες που έχετε επιλέξει και πληκτρολογήστε το μήνυμά σας.

Πώς λειτουργεί το TextPlus

Το TextPlus υποστηρίζει επίσης ειδοποιήσεις push, έτσι θα ενημερώνεστε για νέα κείμενα ακόμη και όταν η εφαρμογή δεν είναι ανοιχτή. Ένα ιστορικό συνομιλιών είναι επίσης βολικό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να στέλνω ή να λαμβάνω κείμενα στον αριθμό τηλεφώνου μου στο TextPlus και είναι ωραίο να μην ανησυχείς για την υπέρβαση του ορίου του κειμένου του σχεδίου σου. Οι ειδοποιήσεις ώθησης έφτασαν όπως υποσχέθηκαν, αν και η εφαρμογή φορτώθηκε αργά μερικές φορές όταν πήγα να ανοίξω ένα νέο κείμενο. Όπως και οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων, το TextPlus περιέχει διαφημίσεις αλλά είναι αρκετά διακριτικές. Είμαι πρόθυμος να εξετάσω μερικές διαφημίσεις σε αντάλλαγμα για απεριόριστα δωρεάν κείμενα.

Η κατώτατη γραμμή στο TextPlus

Το TextPlus είναι ένα μεγάλο download για τους χρήστες iPod touch. Όχι μόνο μπορείτε να στείλετε απεριόριστα μηνύματα κειμένου, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε το δικό σας αριθμό τηλεφώνου εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε μερικά χρήματα. Η διασύνδεση είναι εύκολη στη χρήση χωρίς εμφανείς δυσλειτουργίες και η λειτουργικότητα του ομαδικού κειμένου είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ακόμη και οι χρήστες iPhone θα επωφεληθούν από αυτήν την δωρεάν εφαρμογή, ειδικά αν το σχέδιό σας δεν περιλαμβάνει απεριόριστη γραπτή αποστολή μηνυμάτων. Μπορεί να είναι λίγο αργή όταν φορτώνετε ένα νέο κείμενο, αλλά αυτό είναι συγχωρήσιμο. Συνολική βαθμολογία: 4,5 αστέρια από 5.

Τι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το TextPlus

Η εφαρμογή TextPlus είναι συμβατή με τα iPod touch , iPhone και iPad. Απαιτεί iOS 3.1 ή νεότερη έκδοση.