Βίντεο YouTube για παιδιά

Παρακολουθήστε δωρεάν online ταινίες με παιδιά

Η εύρεση βίντεο YouTube που είναι κατάλληλα για τα μικρά παιδιά σας μπορεί να νευρικά wracking. Δεν μπορείτε να ξέρετε ότι το βίντεο είναι ασφαλές έως ότου το παρακολουθήσετε και ακόμη και φιλτραρισμένες εφαρμογές όπως το YouTube Kids δεν είναι 100% τέλεια. Αυτή είναι μια λίστα με τα αγαπημένα παιδιά και τα φιλικά προς το παιδί βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς να ανησυχείτε. Φροντίστε να διαβάσετε τις συμβουλές για την παρακολούθηση βίντεο YouTube με παιδιά για να μάθετε πώς να έχετε μια ασφαλή και θετική εμπειρία προβολής. Αν και όλα τα βίντεο θα πρέπει να είναι τέλεια για όλα τα παιδιά, πολλοί θα έχουν διαφημίσεις στην αρχή που μπορεί να θέλετε να σίγαση.

01 από 10

Harry Belafonte και το Drum Animal Drum

Luca Sage / Ψηφιακό Όραμα / Getty Images

Πριν ενεργοποιήσετε αυτό το ένα, δώστε στα παιδιά σας ένα ζευγάρι drumsticks και κάτι για να τραγουδήσουν επειδή πρόκειται να θέλουν να ενταχθούν μέσα. Αυτό το κόσμημα ζευγάρια Harry Belafonte και το ζώο σε μια μάχη τυμπάνου / ντουέτο. Είναι εξίσου ανόητο όπως θα περίμενε κανείς και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα μικρά σας θα τυλίγουν τα πράγματα για το υπόλοιπο της ημέρας. Περισσότερο "

02 από 10

Πράσινα αυγά και ζαμπόν

Οι περισσότεροι από εμάς είναι εξοικειωμένοι με τα "πράσινα αυγά και το ζαμπόν" του Dr. Seuss. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε μια κινούμενη έκδοση αυτής της ιστορίας του επίμονου Sam I Am και του αγαπημένου του γεύματος. Να είστε προειδοποιημένοι ότι αυτό το βίντεο έχει μια ξεκάθαρη ατμόσφαιρα του '70! Περισσότερο "

03 από 10

Τσίκα Τσίκα Boom Boom

Η Chicka Boom Boom Boom είναι μια ρυθμική ιστορία για τα γράμματα του αλφαβήτου. Γράφτηκε από τους Bill Martin Jr. και John Archambault, είναι ένα παιδί αγαπημένο. Αυτό το βίντεο στο YouTube καταγράφει την κινούμενη έκδοση Scholastic. Το τραγούδι είναι πιασάρικο και οι εικόνες παραμένουν αληθινές στο αρχικό στιλ του Lois Ehlert. Μπορεί να καταλήξετε να βλέπετε αυτό ξανά και ξανά. Περισσότερο "

04 από 10

Δεν υπάρχουν περισσότεροι πίθηκοι

Το "No More Monkeys" είναι το τραγούδι υπογραφής από το CD Putumayo Kids Animal Playground. Αυτό το βίντεο προώθησης διαθέτει τον καλλιτέχνη, Asheba, στο Τρινιντάντ. Τα παιδιά αγαπούν την ιστορία των "5 Little Monkeys Jumping on the Bed" και αυτή η ζωντανή, εμπνευσμένη από την Καραϊβική μελωδία είναι εξίσου διασκεδαστική. Περισσότερο "

05 από 10

Πώς να αναδιπλώσετε ένα γερανό Origami

Τραβήξτε ένα κομμάτι τετράγωνου χαρτιού και ενταχθείτε στην αναδίπλωση ενός γερανού origami. Τα βήματα σε αυτό το βίντεο δεν είναι ακριβώς το πώς ένας μάγισσας θα πλησίαζε τις πτυχές, αλλά είναι πιθανότατα πιο εύκολο να ακολουθηθεί για έναν αρχάριο. Να είστε προειδοποιημένοι ότι πραγματικά μικρά δεν θα έχουν ακόμη τις λεπτές κινητικές δεξιότητες για να το τραβήξουν. Ακόμα, μπορεί να απολαύσει τη μαγεία του να βλέπεις να δημιουργείς κάτι από ένα φύλλο χαρτιού. Περισσότερο "

06 από 10

Laurie Berkner - Είμαστε οι δεινόσαυροι

Το Laurie Berkner είναι απίστευτα δημοφιλές με το σετ προσχολικής ηλικίας. Αυτό το βίντεο καταγράφεται από Noggin και συλλαμβάνει Laurie εκτελώντας "Είμαστε οι δεινόσαυροι." Να είστε προετοιμασμένοι για πολλούς stomping και γρυλίσματα αφού παρακολουθήσετε αυτό. Περισσότερο "

07 από 10

Η σύνδεση Rainbow με το Kermit the Frog

Το "Rainbow Connection" έχει δημιουργηθεί σε δεκάδες εκδόσεις, αλλά δεν υπάρχουν καθόλου όπως η παράδοση του Kermit the Frog κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ταινίας The Muppet . Απολαμβάνω! Περισσότερο "

08 από 10

Raffi - Μήλα και Μπανάνες

Αυτό το βίντεο είναι σίγουρα παλιό σχολείο, αλλά τα μικρά παιδιά δεν θα νοιάζονται. Ο Raffi τραγουδάει το τραγούδι "Μήλα και Μπανάνες" του δημοφιλούς παιδιού, το οποίο διδάσκει τα παιδιά σχετικά με τους ήχους των φωνηέντων με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο.

09 από 10

Το Disneyland είναι μια μικρή παγκόσμια διαδρομή

"Είναι ένας μικρός κόσμος" είναι μια από τις παλαιότερες βόλτες στη Disneyland. Παραμένει μια αγαπημένη οικογένεια, παρά τα μακροχρόνια αστεία για το πόσο δύσκολο είναι να βγεις το τραγούδι από το κεφάλι σου! Αυτό το βίντεο καταγράφει ολόκληρη τη βόλτα από την εισαγωγή του ρολογιού κούκων μέχρι την υπενθύμιση για να "πάρει μικρά παιδιά από το χέρι". Είναι το μεγαλύτερο από αυτά τα βίντεο, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να θυμάστε μια αγαπημένη οικογενειακές διακοπές ή για να προετοιμαστείτε για ένα επερχόμενο ταξίδι. Και, είναι αλήθεια. Το τραγούδι κολλάει στο κεφάλι σου! Περισσότερο "

10 από 10

Ο κύκλος ζωής του βασιλιά των λιονταριών στα βραβεία Tony

Εάν δεν έχετε δει την έκδοση Broadway του The Lion King, θα πρέπει πραγματικά. Είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός φανταστικής μουσικής, πανέμορφες φορεσιές και μια όμορφη ιστορία. Αν φαντάζεστε γεμισμένους χαρακτήρες που τρέχουν γύρω από τη σκηνή, σκεφτείτε ξανά. Αυτό το βίντεο δείχνει τον αριθμό ανοίγματος όπως παρουσιάστηκε στα βραβεία Tony 2008. Περισσότερο "