Πώς να παίξετε το Wiki Game στη Wikipedia

Έχετε κάποια διασκέδαση στην αναπαραγωγή παιχνιδιών Wiki όπως το Wiki ταχύτητας και κάντε κλικ στο wiki

Όπως και οι περισσότεροι, πιθανότατα πιστεύατε ότι η Wikipedia είχε να κάνει με τη δημιουργία και διάδοση γνώσεων και πληροφοριών στο διαδίκτυο. Σίγουρα είναι ακριβώς αυτό, αλλά υπάρχει πραγματικά μια άλλη πολύ διασκεδαστική χρήση για την αγαπημένη ελεύθερη πηγή γνώσεων του καθενός - το Wiki Game.

Το Wiki Game είναι ιδανικό για μεγάλες ή μικρές ομάδες και για άτομα όλων των ηλικιών, μικρά ή μεγάλα. Το παιχνίδι αναφέρεται μερικές φορές με άλλα ονόματα όπως το "Speed ​​Wiki" και το "Wiki Racing". Η μόνη απαίτηση είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή

Έχω βάλει μαζί μερικούς βασικούς κανόνες για το Wiki Game, συμπεριλαμβανομένων δύο παραλλαγών: Speed ​​Wiki και Click Wiki. Στην ιδανική περίπτωση, κάθε άτομο θα πρέπει να έχει πρόσβαση στον δικό του υπολογιστή ή κινητή συσκευή ταυτόχρονα, αλλά το Wiki μπορεί να παιχτεί παίρνοντας περιστροφές σε δύσκολες καταστάσεις.

Κανόνες για το παιχνίδι Wiki

Παραλλαγές του παιχνιδιού Wiki

Οι δύο βασικοί τρόποι για να παίξετε το Wiki Game είναι το Wiki Speed, όπου κερδίζει ο πρώτος στο base home και το Wiki Click, όπου κερδίζει ο παίκτης που φτάνει στο σπίτι με το μικρότερο αριθμό κλικ.

Το Speed ​​Wiki είναι πιο κατάλληλο για μεγαλύτερες ομάδες ατόμων που παρακολούθησαν τον αριθμό των κλικ που θα μπορούσε να γίνει πολύ χρονοβόρα. Κάντε κλικ στο Wiki είναι ιδανικό για έναν μικρότερο αριθμό παικτών, όπου ο παίκτης μπορεί να εξετάσει προσεκτικά κάθε κίνηση πριν την πραγματοποιήσει.

Αν αγαπάτε παιχνίδια με λέξεις, παιχνίδια παζλ ή απλά επίλυση προβλημάτων εν γένει, το Wiki Game είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που μπορείτε να δοκιμάσετε με την οικογένεια ή μια ομάδα φίλων ίσως σε μια βροχερή μέρα - ειδικά αν κανείς δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τα smartphones τους. Πείτε σε όλους να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή για κινητά τη Βικιπαίδεια για iOS ή Android και να τους ενθουσιάσουν για να δοκιμάσουν το Wiki Game.

Ποιός ξέρει? Ίσως θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο διασκεδαστικό από το να παίζετε παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια!

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 10 Δημοφιλή Τάσεις εφαρμογών για κινητά παιχνίδια