Πώς να αναδιοργανώσετε τη σειρά αναπαραγωγής των τραγουδιών

Γιατί τα τραγούδια μου δεν παίζουν στην σωστή σειρά;

Μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πώς διαμορφώνετε το MP3 player ή άλλο φορητό media player, απλά αρνείται να αναπαράγει τραγούδια και άλμπουμ με αλφαβητική σειρά. Ορισμένα φορητά, συμπεριλαμβανομένων των στερεοφωνικών συστημάτων αυτοκινήτου, αναπαράγουν κομμάτια με τη σειρά με την οποία είναι αποθηκευμένα στη συσκευή.

Αν θέλετε να αναπαράγετε τα άλμπουμ και τα τραγούδια σας με αλφαβητική σειρά, μπορεί να είναι η απάντηση χρησιμοποιώντας ένα βοηθητικό πρόγραμμα όπως το mp3DirSorter.

Πώς να αναδιατάξετε μια λίστα τραγουδιών

  1. Αν χρησιμοποιείτε Windows, κατεβάστε και ανοίξτε το mp3DirSorter.
    1. Δεδομένου ότι είναι φορητό και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας flash . Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα σας ενημερώνει ότι προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε μη εσωτερικές μονάδες όπως κάρτες SD και συσκευές USB.
  2. Βεβαιωθείτε ότι τα Windows μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία της συσκευής αποθήκευσης εισάγοντάς τα στο πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών ή συνδέοντας τη συσκευή σε μια θύρα USB . Μόλις βρεθεί, τα Windows θα το εμφανίσουν στο File / Windows Explorer με τους άλλους τοπικούς σκληρούς δίσκους .
  3. Σύρετε το φάκελο που περιέχει τα αρχεία ήχου απευθείας στο παράθυρο του προγράμματος mp3DirSorter για να τα διαλέξετε αμέσως αλφαβητικά.
    1. Για να ταξινομήσετε τα περιεχόμενα ολόκληρων μονάδων δίσκου, μεταφέρετε ολόκληρο το πράγμα (κάντε κλικ και σύρετε το γράμμα της μονάδας δίσκου) στο πρόγραμμα, όπως θα κάνατε με ένα φάκελο.
  4. Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές για αυτό το πρόγραμμα. Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν έλεγχο δίπλα σε μία ή και στις δύο ρυθμίσεις, ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε: Ταξινόμηση φακέλων με αλφαβητική σειρά και Ταξινόμηση αρχείων αλφαβητικά .

Για να ελέγξετε ότι τα άλμπουμ και τα τραγούδια σας είναι στη σωστή σειρά, αναπαράγετε ξανά το περιεχόμενο της συσκευής. Θα πρέπει τώρα να διαπιστώσετε ότι όλα παίζονται με αλφαβητική σειρά.

Μια δεύτερη λύση

Εάν το mp3DirSorter δεν ανακατατάξει σωστά τα τραγούδια, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στη μη αυτόματη διαδρομή μετονομαζόμενος όλα τα αρχεία που θα απαριθμηθούν με αριθμητική σειρά.

Για να το κάνετε αυτό, απλά μετονομάστε το πρώτο τραγούδι που θέλετε να εμφανίζεται να έχει 01 στην αρχή, και στη συνέχεια επαναλάβετε αυτό με κάθε επόμενο τραγούδι, συνεχίζοντας έτσι με 02 , 03 , κλπ.

Για παράδειγμα, το πρώτο τραγούδι μπορεί να διαβάσει 01 - MyFavoriteSong.mp3 , το δεύτερο 02 - RunnerUp.mp3 , και ούτω καθεξής.