Προηγμένο πρόγραμμα κατάργησης εγκατάστασης PRO v12.21

Μια πλήρης αναθεώρηση του Advanced Uninstaller PRO, ενός Εργαλείου απεγκατάστασης για το Ελεύθερο Λογισμικό

Παρά το όνομά του, το Advanced Uninstaller PRO είναι μια δωρεάν σειρά προγραμμάτων που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία, ένα από τα οποία χρησιμεύει ως λογισμικό απεγκατάστασης λογισμικού.

Το Advanced Uninstaller PRO είναι διαφορετικό από τα περισσότερα προγράμματα απεγκατάστασης προγραμμάτων , καθώς μπορεί να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο εγκαθίσταται ένα πρόγραμμα για να διασφαλίσει ότι έχει καταργηθεί πλήρως . Μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας ενός προγράμματος ώστε να μπορεί να αποκατασταθεί ακόμα και μετά την απεγκατάσταση του.

Κάντε λήψη του Advanced Uninstaller PRO
[ Advanceduninstaller.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του Advanced Uninstaller PRO έκδοση 12.21. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερα για το Πρόγραμμα Προχωρημένων Εφαρμογών Uninstaller PRO

Η υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows και ένα tracker εγκατάστασης είναι δύο μεγάλα πλεονεκτήματα με το Advanced Uninstaller PRO:

Προηγμένη τεχνολογία Uninstaller PRO Pros & amp; Μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά που σας αρέσει στο Advanced Uninstaller PRO:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Παρακολούθηση Εγκαταστάσεων

Για να παρακολουθήσετε μια εγκατάσταση πρέπει να έχετε το Advanced Uninstaller PRO να καταγράψει κάθε ενέργεια μιας ρουτίνας ρύθμισης προγράμματος, έτσι ώστε η κατάργηση του προγράμματος αργότερα να είναι πολύ πιο γρήγορη και αποτελεσματική από μια κανονική απεγκατάσταση. Λειτουργεί καταγράφοντας όλα τα αρχεία, τους φακέλους και τα στοιχεία μητρώου που τροποποιήθηκαν κατά την εγκατάσταση.

Αυτό το εργαλείο βρίσκεται στο Γενικά Εργαλεία> Παρακολούθηση Εγκαταστάσεων . Κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη της εγκατάστασης παρακολούθησης για να ξεκινήσετε Το Advanced Uninstaller PRO θα ελαχιστοποιηθεί και θα εμφανιστεί ένα νέο εικονίδιο στο κέντρο ειδοποιήσεων. Κάντε δεξί κλικ στο νέο εικονίδιο κοντά στο ρολόι και επιλέξτε Παρακολούθηση εγκατάστασης . Στη νέα προτροπή, επιλέξτε το κουμπί Ναι και αναζητήστε το αρχείο εγκατάστασης.

Το Advanced Uninstaller PRO θα πάρει ένα στιγμιότυπο του μητρώου προτού γίνουν οιεσδήποτε αλλαγές, ώστε να το συγκρίνει με ένα στιγμιότυπο μετά την εγκατάσταση για να καταλάβει τις αλλαγές που έγιναν. Το χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση του στιγμιότυπου εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον αριθμό των προγραμμάτων που έχετε ήδη εγκαταστήσει και πόσο γρήγορα είναι ο υπολογιστής σας.

Σημαντικό: Πριν συνεχίσετε, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι δεν θα κάνετε άλλες αλλαγές στον υπολογιστή σας κατά την εγκατάσταση του προγράμματος. Αν γίνουν και άλλες αλλαγές, είναι πιθανό το Advanced Uninstaller PRO να τις ερμηνεύσει εσφαλμένα ως αλλαγές που έγιναν από το πρόγραμμα εγκατάστασης και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα κατά την απεγκατάσταση του προγράμματος.

Εγκαταστήστε κανονικά το πρόγραμμα, κάντε επανεκκίνηση εάν είναι απαραίτητο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο πλήκτρο Ολοκλήρωση παρακολούθησης, αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής εγκατάστασης . Πληκτρολογήστε το όνομα του προγράμματος που εγκαταστήσατε, ώστε να είναι εύκολο να το διαχειριστείτε αργότερα.

Σε αυτό το σημείο, το Advanced Uninstaller PRO θα λάβει ένα άλλο στιγμιότυπο μητρώου. Όταν σας λέει ότι έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να διακόψετε την εγκατάσταση της εγκατάστασης εξάγοντας το εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων.

Μόλις παρακολουθήσει μια εφαρμογή, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτήν, όπως την πλήρη κατάργησή της, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του προγράμματος ή τη διαγραφή συγκεκριμένων τμημάτων της εγκατάστασης.

Από τα εργαλεία Γενικά> Παρακολούθηση εγκαταστάσεων , επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης παρακολουθούμενης εφαρμογής και επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα από τη λίστα.

Επιλέξτε να εκτελέσετε μια αυτόματη, πλήρη εγκατάσταση για να καταργήσετε εντελώς το πρόγραμμα ή επιλέξτε Προσαρμοσμένη κατάργηση εγκατάστασης για να προβάλετε κάθε αρχείο, φάκελο και στοιχείο μητρώου που σχετίζεται με αυτό. Αν επιλεγεί η τελευταία επιλογή, μπορείτε να διαγράψετε κάθε συγκεκριμένη καταχώριση που θέλετε.

Με την επιλογή κατάργησης εγκατάστασης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εκτελέσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του προγράμματος ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε ξανά σε μεταγενέστερη ημερομηνία χωρίς να χρειάζεται να εκτελέσετε ξανά το αρχείο εγκατάστασης. Ένα αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να αποκατασταθεί από το κουμπί Επαναφορά παρακολούθησης εφαρμογής , μετά από το οποίο όλα τα στοιχεία του μητρώου και του συστήματος αρχείων θα αποκατασταθούν στην αρχική τους θέση.

Η επαναφορά μιας εφαρμογής λειτουργεί ακόμα και αν εγκαταστήσετε άλλα προγράμματα μετά την κατάργησή της. Για παράδειγμα, αν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για το Google Chrome, αφαιρέστε το και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το Microsoft Office, μπορείτε να επαναφέρετε το Google Chrome χωρίς να επηρεάσετε την εγκατάσταση του Microsoft Office.

Οι σκέψεις μου για το Advanced Uninstaller PRO

Η παρακολούθηση εφαρμογών χαρακτηριστικό είναι σίγουρα το αγαπημένο μου στο Advanced Uninstaller PRO. Είναι πολύ ωραίο να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ενός προγράμματος, συμπληρώνοντας τις καταχωρήσεις μητρώου και κάθε αρχείο που είναι απαραίτητο για να το εκτελέσετε.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα μπορεί να απομακρύνει από τη δυνατότητα απεγκατάστασης. Τα άλλα εργαλεία είναι χρήσιμα για σίγουρα, αλλά γρήγορα θα βρείτε λίγο ενοχλητικό να πρέπει να ελιχτείτε γύρω από τα άλλα εργαλεία για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Δεν είναι τόσο απλό και απλό όσο κάποιοι άλλοι προγραμματιστές απενεργοποίησης.

Κάντε λήψη του Advanced Uninstaller PRO
[ Advanceduninstaller.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]