Πώς να απενεργοποιήσετε το JavaScript στο Safari για το iPhone και το iPod Touch

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Safari Web σε συσκευές iPhone και iPod touch.

Οι χρήστες iPhone και iPod touch που επιθυμούν να απενεργοποιήσουν το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής τους, είτε για λόγους ασφαλείας είτε για λόγους ανάπτυξης, μπορούν να το κάνουν με λίγα μόνο βήματα. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς έχει γίνει.

Πώς να απενεργοποιήσετε το JavaScript

Πρώτα επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις , που βρίσκεται συνήθως στην κορυφή της αρχικής οθόνης iOS.

Θα εμφανιστεί τώρα το μενού Ρυθμίσεις iOS. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την επιλογή που φέρει την ένδειξη " Safari" και να την πατήσετε μία φορά. Θα εμφανιστεί τώρα η οθόνη Ρυθμίσεων του Safari. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και επιλέξτε Σύνθετη . Στην οθόνη "Για προχωρημένους" υπάρχει μια επιλογή με την ονομασία JavaScript , ενεργοποιημένη από προεπιλογή και εμφανιζόμενη στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Για να την απενεργοποιήσετε, επιλέξτε το συνοδευτικό κουμπί, ώστε το χρώμα του να αλλάζει από πράσινο σε λευκό. Για να ενεργοποιήσετε το JavaScript αργότερα, απλά επιλέξτε ξανά το κουμπί μέχρι να γίνει πράσινο.

Πολλοί ιστότοποι δεν θα προβάλλονται ή δεν λειτουργούν όπως αναμένεται, ενώ η JavaScript είναι απενεργοποιημένη.