Οι 7 καλύτεροι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό στερεοφωνικοί δέκτες για αγορά στο 2018

Οι στερεοφωνικοί δέκτες μπορούν να είναι υψηλής ποιότητας και προσιτοί σε τιμές κάτω των $ 300 το καθένα

Οι στερεοφωνικοί δέκτες σημερινής ημέρας προσφέρουν περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας σε χαμηλότερα σημεία τιμών από ποτέ. Αλλά η επιλογή του σωστού δέκτη σημαίνει την πλοήγηση προδιαγραφών και βαθμολογήσεων αριθμών που μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση σε όλους, εκτός από τους σκληροπυρηνικούς ομιλητές. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά νέου εξοπλισμού, όπως ο ήχος, οι διαθέσιμες εισόδους και εξόδους, η ισχύς, η συμβατότητα, η βαθμονόμηση και η διασύνδεση. Ενώ κάποιος μπορεί εύκολα να ξοδέψει πάνω από 1.000 δολάρια ΗΠΑ σε ένα δέκτη, υπάρχουν πολλές υπέροχα προσιτές επιλογές για να βρεθεί αν ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα σύστημα προϋπολογισμού . Για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τους επτά καλύτερους στερεοφωνικούς δέκτες / ενισχυτές που μπορείτε να βρείτε για περίπου $ 300 (ή λιγότερο).

Το Hot Release από τον Τύπο, αυτή η νέα έκδοση παίρνει το κορυφαίο σημείο για τους στερεοφωνικούς δέκτες που είναι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό, εν μέρει χάρη στον καθαρό και καθαρό ήχο και το φιλικό προς τον ακροατήριο σχεδιασμό. Διαθέτει ισχυρό ήχο surround 5.1 καναλιών, υψηλή δυναμική εμβέλεια (HDR) και συμβατότητα BT .2020.

Και αν σας αρέσει το μπάσο, θα λατρέψετε τη λειτουργία αναπαραγωγής πλούσιων μπάσων που αυξάνει την έξοδο μπάσου του δέκτη.

Το ίδιο το σχέδιο είναι αρκετά κουραστικό και παραδοσιακό με μια τυποποιημένη σειρά κουμπιών και επιλογών για τον όγκο, τις εισόδους και τις προεπιλογές. Και αναζωογονητικά, το τηλεχειριστήριο είναι απλά σχεδιασμένο και διαισθητικό. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν τέσσερις είσοδοι HDMI και μία έξοδο και, ως αναβάθμιση από το προηγούμενο μοντέλο, το 383 θα αναβαθμίσει το βίντεο σε σχεδόν 4K. Αν και δεν διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, διαθέτει Bluetooth για απλοποίηση της ροής.

Το Yamaha R-S202BL διαθέτει προηγμένο σχεδιασμό κυκλωμάτων, προεπιλεγμένο tuning FM-AM 40 σταθμών, έξοδο 100 καναλιών ανά κανάλι και συμβατότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μουσική από το smartphone ή από άλλη συνδεδεμένη συσκευή. Ο δέκτης σας επιτρέπει να συνδέσετε σε ξεχωριστά σύνολα ηχείων και μπορείτε εύκολα να αλλάζετε μεταξύ δύο εξόδων, χάρη στον εύχρηστο επιλογέα ηχείων, ο οποίος σας επιτρέπει να συντονίζετε ένα σύστημα ηχείων (A ή B) ή και τα δύο (A + B).

Η συσκευή 17-1 / 8 x 5-½ ιντσών ζυγίζει 14,8 λίβρες και όχι μόνο έχει κομψή, μινιμαλιστική σχεδίαση, αλλά η λειτουργία διαχείρισης ενέργειας σας εξασφαλίζει ότι καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια μεταβιβάζοντάς την αυτόματα σε κατάσταση αναμονής, όταν αυτή καταναλώνει μόλις 0,5 W.

Οι αναθεωρητές του Amazon συμφωνούν ότι είναι μεγάλη αξία. Χαιρετίζουν την καλή ισχύ εξόδου και τον ήχο, αλλά παραπονιούνται ότι το τηλεχειριστήριο μπορεί να είναι πεισματάρης και πρέπει να το δείξετε απευθείας στην τηλεόραση.

Το Onkyo A-9010, που κατασκευάζεται άψογα με κομψές γραμμές και πινελιά, προσδίδει στον πελάτη την ποιότητα του. Ο μεγάλος ρυθμιστής έντασης του ήχου στο μπροστινό μέρος κάθεται δίπλα-δίπλα με έναν επιλογέα εισόδου, ισορροπία, μπάσα , ρυθμιστές πρίμων και ένα κουμπί έντασης. Αυτό το κουμπί "έντασης" είναι ιδανικό για αυτές τις συνεδρίες ακρόασης αργά το βράδυ με ζεστό ήχο. Επιπλέον, υπάρχει έξοδος 6,3 mm για ακουστικά και είσοδο 3,5 mm για φορητές συσκευές.

Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν πέντε στερεοφωνικές αναλογικές εισόδους, είσοδο phono, μία ομοαξονική και μία οπτική ψηφιακή είσοδο . Η ισχύς βαθμονομείται στα 44 W ανά κανάλι για ηχεία 8 Ω και 70 W ανά κανάλι για ηχεία 4 Ω. Εσωτερικά, οι διακριτοί ενισχυτές χαμηλής σύνθετης αντίστασης, ο ψύκτης εξωθημένου αλουμινίου και οι πυκνωτές σχεδιάζονται για να υποστηρίζουν υψηλή παροχή ρεύματος με ελάχιστη παραμόρφωση.

Στα 13 x 17 x 5 in και 14,3 lb, το 9010 έχει μέσο μέγεθος για έναν δέκτη AV. Το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται απογοητευτικά δεν προσφέρει άμεση πρόσβαση σε κάθε είσοδο και χωρίς οθόνη, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πού βρίσκεστε μέσα στο μενού επιλογής.

Το Onkyo TX-8020 είναι μια τεράστια αξία. Είναι ένας έντιμος στερεοφωνικός δέκτης HiFi με εξαιρετικά έξυπνη διάταξη κουμπιών και εύκολο στη χρήση πλοήγηση. Αλλά η απόδοση είναι πιθανό να σας ενδιαφέρει περισσότερο για ένα σύστημα αξιών και το 8020 προσφέρει μερικές από τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στο εύρος τιμών του. Το WRAT της Onkyo παράγει ενέργεια 50 + 50 W, η οποία αρκεί για να γεμίσει ένα δωμάτιο μικρού ή μεσαίου μεγέθους με λογικά επίπεδα έντασης. Διαθέτει επίσης διακριτά κυκλώματα σταδίων εξόδου και ένα υψηλής τάσης, χαμηλής-σύνθετης κίνησης για την παροχή σε απαιτητικά φορτία. Ο δέκτης αποδίδει καθαρό, παραμορφωμένο ήχο με γλυκό και φυσικό μεσαίο εύρος. Για συνδέσεις, διαθέτει πέντε αναλογικές είσοδοι ήχου και μία έξοδο, συμπεριλαμβανομένης της εισόδου phono για τη σύνδεση ενός πικάπ. Ένας αναθεωρητής στο Amazon πηγαίνει τόσο μακριά όσο λέει, "Έχει πιθανώς τον καλύτερο ήχο ανά δολάριο οποιουδήποτε δέκτη εκεί έξω σήμερα." Τώρα αυτό είναι αυτό που ονομάζουμε αξία.

Ο δέκτης Home Cinema Audiophile Performance της Harmon Kardon προσφέρει πέντε ενισχυτές 85 Watt ανά κανάλι για ψηφιακή ενέργεια υψηλής απόδοσης. Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν την ποικιλία των επιλογών συνδεσιμότητας και τον εξαιρετικό ήχο. Υπάρχει ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth, βαθμονόμηση EzSet / EQ III και συμβατότητα με το ραδιόφωνο Internet vTuner. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν ροή μουσικής απευθείας από τον υπολογιστή τους ή μέσω κινητών συσκευών μέσω του Spotify και υπάρχει επίσης ένας δέκτης AM-FM με 30 προεπιλογές.

Υπάρχουν πέντε εισόδους HDMI 2.0 έτοιμες για 3D, συμπεριλαμβανομένου ενός συμβατού με MHL - έτσι είναι δυνατή η υποστήριξη για βίντεο 4K. Υπάρχουν δύο αναλογικές είσοδοι AV, δύο αναλογικές στερεοφωνικές εισόδους, μία ομοαξονική και μία οπτική ψηφιακή είσοδος, μια θύρα Ethernet, έξοδος προ-ενισχυτή, έξοδο για πέντε ηχεία και μπροστινή θύρα USB.

Η τεχνολογία Bluetooth Harman TrueStream επιτρέπει την ασύρματη ροή της μουσικής από οποιαδήποτε συσκευή. Το Spotify Connect σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική από το Spotify Premium μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή / φορητού υπολογιστή. Και η βαθμονόμηση EzSet / EQ ρυθμίζει αυτόματα τον ήχο για το περιβάλλον σας.

Ο δέκτης Home Cinema Audiophile Performance της Harmon Kardon είναι πιστοποιημένος για τη διασφάλιση της βέλτιστης συμβατότητας με άλλους εξοπλισμούς με δυνατότητα δικτύου. Είναι ελαφρύ, αποδοτικό και οικολογικό, χάρη στην τεχνολογία ενισχυτή GreenEdge της Harman Kardon, η οποία χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια ενώ παράγει λιγότερη θερμότητα.

Δεν υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό - έχετε πολύ καλή ποιότητα ήχου για το buck σας με το Denon AVR-S510BT. Αυτός ο δέκτης AV 5.2 καναλιών διαθέτει 70 W ανά κανάλι, ήχο surround, απόδοση δύο καναλιών για εξαιρετική στερεοφωνική μουσική, ασύρματη ροή από κινητές συσκευές, αυτόματη ρύθμιση, EQ δωματίου και τέσσερα κουμπιά "Quick Select Plus" που επιτρέπουν στους χρήστες άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα πηγές εισόδου.

Θα λάβετε 4K Ultra HD σε πλήρη μετάδοση 60 Hz, με τις τρεις καθορισμένες εισόδους HDMI και την υποστήριξη HDCP 2.2. Υπάρχουν συνολικά πέντε εισόδους HDMI. Υπάρχουν δύο αναλογικές εισόδους, τρεις ψηφιακές εισόδους και δύο έξοδοι υπογούφερ. Υπάρχει επίσης μια θύρα USB στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Δεν υπάρχει θύρα Ethernet ή ενσωματωμένο WiFi, αλλά το Denon AVR-S510BT περιλαμβάνει το Bluetooth με μνήμη για έως και οκτώ συσκευές.

Πολλά από τα χειριστήρια του δέκτη Denon AVR-S510BT είναι επίσης διαθέσιμα μέσω μιας εφαρμογής για iOS και Android. Θα αποκτήσετε τον κύριο ήχο Dolby TrueHD και DTS-HD, εξασφαλίζοντας έναν υψηλής ποιότητας ήχο (υπάρχει ακόμα και ενσωματωμένη βαθμονόμηση για βέλτιστη απόδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον).

Το Denon AVR-S510BT προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες σε ολόκληρο το φάσμα, ώστε να μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η εμπειρία ακρόασης είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Μέσα από μια έκρηξη, μπορείτε να ακούσετε το τζάμι να σπάει με κρυστάλλινη σαφήνεια και η φωτιά ακούγεται σαν να καίγεται στο δωμάτιο. Και ο ήχος είναι ισορροπημένος, έτσι ώστε τα όργανα ή τα εφέ ποτέ δεν πνίγουν φωνές.

Αν ψάχνετε για ένα απλό σύστημα, το Pioneer VSX-531 είναι ένα φανταστικό μέρος για να ξεκινήσετε. Είναι πολύ προσιτό και προσφέρει μια σταθερή βάση για όσους είναι νέοι στη δημιουργία ηχητικών συστημάτων ή οικιακών κινηματογράφων. Πρόκειται για δέκτες 5.1 καναλιών δέκτη 140 W ανά κανάλι, κρυστάλλινη αναπαραγωγή ήχου, Ultra HD, Pass-through με HDCP 2.2, Dolby True HD, master master DTS-HD και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth με υποστήριξη aptX για ποιότητα ήχου CD "(με συμβατές συσκευές Bluetooth). Το στοιχείο aptX ελαχιστοποιεί επίσης τα ζητήματα συγχρονισμού και την καθυστέρηση.

Το Pioneer VSX-531 θα σας επιτρέψει να συνδέσετε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray, καλωδιακών κιβωτίων και κονσολών παιχνιδιών. Τέσσερις είσοδοι HDMI υποστηρίζουν 4K Ultra HD και υπάρχει μια είσοδος USB στον μπροστινό πίνακα. Η ενσωματωμένη τεχνολογία ελέγχου φάσεων εξαλείφει την καθυστέρηση και βελτιώνει τον πολυκάναλο ήχο χωρίς επιπλέον βαθμονόμηση, διασφαλίζοντας ότι ο ήχος είναι καθαρός και συνεπής.

Το Advanced Sound Retriever επιτρέπει την ακρόαση δύο καναλιών σε βελτιωμένο συμπιεσμένο ήχο, ανακατασκευάζοντας μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να χαθούν στη διαδικασία συμπίεσης.

Αν αγοράζετε τον πρώτο σας δέκτη και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, το Pioneer VSX-531 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ενώ μπορεί να μην προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, θα απολαύσετε μια πληθώρα δυνατοτήτων (μερικές που μπορείτε να βρείτε σε μοντέλα που κοστίζουν περισσότερα από $ 100), καλή δύναμη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα Bluetooth.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .