Οι 8 καλύτεροι ενισχυτές κιθάρων για αγορά το 2018

Προτού προχωρήσετε στην επόμενη συνεδρία σας εμπλοκής, πάρτε ένα από αυτά τα κακά αγόρια

Οι ενισχυτές κιθάρας είναι βασικά το yang στο γιν της κιθάρας - οι περισσότεροι παίκτες ξεκινούν επιλέγοντας ένα τσεκούρι που δείχνει δροσερό και σκέφτεστε να τραβήξετε πίσω τα χρήματα όταν επενδύετε σε έναν ενισχυτή. Αλλά μόλις αποφοιτήσετε από αρχάριους σε εμπειρογνώμονες, βρίσκεστε συνεχώς στην αδιευκρίνιστη αναζήτηση τόνου, και σε αυτή την αναζήτηση, θα πρέπει να βρείτε το σωστό ενισχυτή που λειτουργεί για σας. Και αν ψάχνετε για τη ζεστασιά του σωλήνα Fender, το παλιό σχολείο, το χέρι-ενσύρματο Vox sizzle, ή η ευκολία και η ευελιξία ενός ενισχυτή μοντελοποίησης, υπάρχει μια προ-επίπεδο επιλογή για εσάς. Χρειάζεστε λίγη συμβουλή πριν βγάλετε ένα έξω; Παρακάτω θα βρείτε τις επιλογές μας για τους καλύτερους ενισχυτές που θα αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Όταν οι άνθρωποι μιλάνε για τον ήχο του τραπεζιού Fender, ο '65 Twin amp είναι σχεδόν σίγουρα αυτό που μιλάνε. Πολλοί κατασκευαστές ενισχυτών επιχείρησαν να απελευθερώσουν επιλογές εξομοίωσης vintage και πολλοί από αυτούς είναι εντυπωσιακοί, αλλά το Fender δεν είναι ένα από αυτά. Από τα Princetons μέχρι τους ενισχυτές Bassman, σχεδόν όλες οι επαναλήψεις του Fender δεν είναι μόνο επίπονες προσπάθειες αναδημιουργίας του κυκλώματος και του ήχου των πρωτοτύπων, είναι απλά δροσερό. Το Fender Twin '65 Reissue σας δίνει δύο ηχεία Jensen των 12 ιντσών (εξ ου και το όνομα "Twin") και 85 watt ζεστού σωλήνα ζεστασιά παράλληλα με το όμορφο sizzle που παίρνετε μόνο πιέζοντας ένα φτερό λίγο πριν από τη μέση. Υπάρχουν δύο κανάλια επί του σκάφους, τα vibrato που βασίζονται σε σωλήνες, η άριστη εφέ ελατηρίου και τα κλασικά μαύρα καλλυντικά των αιώνων της δεκαετίας του '60. Είναι ένας εξαιρετικός ενισχυτής αν ψάχνετε για συναυλία σε αυτόν τον κλασικό ήχο Fender.

Πιστέψτε το ή όχι, μπορείτε να πάρετε πραγματικά αξιοπρεπή ήχο σωλήνα σε έναν προϋπολογισμό. Πως? Ένας εύκολος τρόπος είναι να στραφείτε στην Blackstar, μια εταιρεία που στοχεύει στο σύνολο rocker της κρεβατοκάμαρας, αλλά θέλει επίσης να προσφέρει καινοτόμο τεχνολογία με βάση σωλήνες για προσιτή τιμολόγηση. Το HT-1R επίσης διπλασιάζεται ως ένας άψογα ανθεκτικός ενισχυτής λόγω του μικρού μεγέθους του. Το ίδιο το κεφάλι προσφέρει 1W δύναμη σωλήνα, οπότε αυτό δεν πρόκειται να φυσήξει κανέναν από την άποψη του όγκου. Υπάρχει ένας προενισχυτής 12AX7 και ένας 12AU7 στην υποδοχή ισχύος. Όπου το Blackstar πραγματικά λάμπει εδώ, είναι το Infinite Shaping Feature, μια επιλογή που σας μετατρέπει μεταξύ διαφορετικών καλωδιώσεων και συστημάτων κυκλωμάτων μέσα στον ενισχυτή για να σας δώσει τα πάντα από αυτόν τον χειροποίητο αμερικανικό ήχο μέχρι τον εντυπωσιακό βρετανικό σωλήνα. Η καμπίνα που έρχεται με αυτό το μικρό εξάρτημα περιλαμβάνει ένα ηχείο 1x12 Blackbird 50 που διαχειρίζεται έως και 50 W συνεχή ισχύ. Αυτό που είναι ενδιαφέρον με αυτό το σύνθετο είναι ότι θα πάρετε άφθονο σώμα και χαμηλό τέλος από το μέγεθος και το χειρισμό της καμπίνας, αλλά ο ενισχυτής 1W δεν είναι υπερβολικά βαρύς (ή υπερβολικά ακριβός) - είναι ο καλύτερος από τους δύο κόσμους στον ήχο και οικονομική προσιτότητα.

Δίπλα στο Fender και ίσως στον Marshall, δεν υπάρχει κανένας εμπορικός τύπος που να διακρίνει τόσο τον σεβασμό στην τεχνολογία των ενισχυτών σωλήνων όσο και η Vox, και το AC30 είναι αυτό που θέλετε, τόσο για την ιστορία όσο και για τον ήχο. Αληθινή διασκέδαση: Το AC30 είναι ο ενισχυτής που χρησιμοποιούσαν οι Beatles όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά τα αγωνιστικά τους χρόνια και συνειδητοποίησαν ότι η τεχνολογία των ενισχυτών της ημέρας δεν ήταν αρκετά δυνατή για να καλύψει την ανάγκη για τη μουσική τους. Αλλά όταν προσπάθησαν, ήταν το AC30 που εμπιστεύτηκαν, και αυτό έχει νόημα, επειδή αυτό το πράγμα συντρίβει απολύτως σε ένα περιβάλλον rock club.

Υπάρχουν τρεις σωλήνες ECC83 στο προενισχυτή και τέσσερις EL84 στην ενότητα ενισχυτή ισχύος, δίνοντάς σας μια απίστευτα punchy ποσότητα κεφαλής όσον αφορά την ισχύ. Και αυτά τα 30 W θα προχωρήσουν πολύ, γιατί τα αντλούν μέσω δύο ομιλητών Celestion G12M των 12 ιντσών. Η Vox έχει τοποθετήσει ακόμη και ταιριάζει Ruby Tubes για να βεβαιωθείτε ότι εκμεταλλευτείτε πλήρως το δυναμικό εύρος. Έχει επίσης την τυπική ρύθμιση δύο καναλιών Top Boost και Normal Vox, ώστε να μπορείτε να αντλούν πραγματικά trebles τρίψιμο μέσω του μίγματος. Και όλα έρχονται σε ένα ντουλάπι με βιζόν σε μια ρετρό κρέμα που καλύπτει για φυσική εξασθένηση υψηλής συχνότητας και μια αρκετά γλυκιά εμφάνιση.

Όταν ψάχνετε για έναν ενισχυτή που ταιριάζει αρκετά για έναν αυθεντικό, ουσιαστικό τόνο τζαζ, θα χρειαστείτε ένα με αρκετό όγκο και ύψος, ώστε να μην πιέζετε πολύ μακριά σε παραμορφωμένο έδαφος όταν φτάσετε στους υψηλότερους όγκους. Η σειρά Fender Bassman προσφέρει στους κιθαρίστες αφθονία καθαρού, ζεστού ήχου για περισσότερο από μισό αιώνα. Η επανάληψη του '59 από το Fender, όπως και οι υπόλοιπες επανακυκλοφορίες, προσφέρει ποιοτική ποιότητα που είναι σχεδόν απαράμιλλη από οποιοδήποτε σύγχρονο ενισχυτή. Προσφέρει 50 W καθαρού σωλήνα που αντλείται από τέσσερα ηχεία 10 ιντσών. Υπάρχουν σωλήνες GT-6L6 που κατασκευάστηκαν από την Αμερική, ενισχυμένοι σωλήνες 12ΑΧ7 και αυθεντικοί σωλήνες spear 5AR4 για να κάνουν αυτό το πράγμα να ακούγεται όσο πιο κοντά στο πρωτότυπο, όσο πιο ανθρώπινο είναι δυνατόν, χωρίς να έχετε αγοράσει μια πραγματική vintage μονάδα. Έρχεται σε ένα ντουλάπι από πεύκο που έχει συνδεθεί με δάχτυλα και έχει λακαρισμένο κάλυμμα από τυρκουάζ που δείχνει και το κομμάτι. Τα χειριστήρια δεν προσθέτουν έναν τόνο κουδουνιών και σφυρίχτρες (με μόνο όγκο, κέρδος, παρουσία και EQ), αλλά επειδή ο στόχος είναι να μιμηθεί το πρωτότυπο, είναι σημαντικό να κρατήσουμε τα πράγματα εστιασμένα.

Η Fishman διαθέτει μια κλειδαριά στη βιομηχανία ακουστικής ενίσχυσης, τόσο με τους ακουστικούς ενισχυτές όσο και με τους ακουστικούς κιθάρες. Η εταιρία συνεχώς βγαίνει με νέες επαναλήψεις στη σειρά Loudbox (βλ.: Επιλογή μπαταρίας 2018 Loudbox), αλλά αν ψάχνετε για κορυφαία ακουστική ενίσχυση, το Loudbox 120-watt Mahogany Ο ενισχυτής περιορισμένης έκδοσης είναι περίπου τόσο επαγγελματικός όσο μπορείτε να πάρετε. Το 120 δεν επεκτείνεται στους μικρότερους ενισχυτές στις εισόδους (υπάρχουν ακόμα μόνο δύο), αλλά επεκτείνεται σε ισχύ και ισχύ, καθώς και ευελιξία.

Τα δύο κανάλια σας επιτρέπουν να συνδέσετε μια κιθάρα / πληκτρολόγιο ή έναν φωνητικό μικρόφωνο, που σημαίνει ότι πρόκειται για μια μεγάλη εξέδρα για έναν τραγουδιστή / τραγουδοποιό. Προσφέρει 120W που ωθείται μέσω ηχείου οκτώ ιντσών και ένα εκπληκτικό μεμονωμένο ηχείο χαμηλού θόλου, δίνοντάς σας άφθονη λάμψη και αφήνοντας το πλήρες φάσμα λάμψης. Κάθε κανάλι προσφέρει ξεχωριστά ελεγχόμενα EQ και ανατροφοδότηση, ενώ υπάρχει μια ξεχωριστή μηχανή εφέ για να προσθέσετε λίγο χρώμα στον ήχο σας με reverb, chorus, flanger και καθυστέρηση. Όλα συνδυάζονται σε μια ισορροπημένη έξοδο για να τα στείλετε σε ένα μεγαλύτερο setup stage (το οποίο κάνει αυτό το υπέροχο και λίγο αφιερωμένο μόνιτορ). Συνολικά, είναι περίπου τόσο πλήρης, όπως μπορείτε να περιμένετε από έναν ενισχυτή με ακουστική μόνο.

Αν μιλάτε για συμπαγείς ενισχυτές, πιθανότατα μιλάτε για ένα κεφάλι και θεωρώντας ότι οι περισσότεροι παίκτες θα αντλήσουν τον ήχο τους μέσω του συστήματος των συλλόγων σε μια συναυλία ούτως ή άλλως, γιατί να σπαταλήσετε την ενέργειά σας να σφυρηλατήσετε έναν υπερ-βαρύ vintage ενισχυτή κιθάρας ; Η σειρά Tiny Terror της Orange είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ψάχνουν για κάτι λίγο μεταφερόμενο, αλλά ακόμα όλο το σωλήνα. Η εγκατάσταση σωλήνα προσφέρει δύο EL84, τρία 12AX7 και ένα 12AT7, τα οποία σας δίνουν ένα μοναδικό σκεύασμα ήχου σωλήνα.

Υπάρχει ένας προενισχυτής τεσσάρων καναλιών που σας προσφέρει ένα ωραίο, μοναδικό έλεγχο στους ήχους υψηλής απόδοσης και με 15W ισχύ εξόδου, θα χτυπήσετε εκείνη την υψηλή απόδοση αρκετά εύκολα. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης εξασθένησης που σας επιτρέπει να χτυπήσετε αυτό το κουτάβι πίσω σε 7W, εάν κάνετε κάποια εμπλοκή στο υπνοδωμάτιο. Συνολικά, είναι ένας απλός ενισχυτής χωρίς έναν τόνο κουδουνιών και σφυρίχτρες, αλλά αυτό είναι εντάξει για έναν ενισχυτή που πιθανώς ψάχνετε να κάθονται γύρω από ένα κομμάτι. Και λόγω αυτής της χαρτογράφησης, η Orange θα ρίξει ακόμη και μια τσάντα gig γι 'αυτό.

Η γραμμή Katama του Boss είναι ένα όμορφο παράδειγμα ακριβώς ποια ενισχυτικά στερεάς κατάστασης μπορούν να κάνουν όταν τα συνδυάσετε με ποιοτική ψηφιακή επεξεργασία σημάτων. Πολλοί ενισχυτές στερεάς κατάστασης υποφέρουν από ξηρό, αποστειρωμένο ήχο που δεν ανταποκρίνεται καλά στο παιχνίδι. Η Katana αντιμετωπίζει ότι με το σχεδιασμό τους Tube Logic προσπαθεί να αναδημιουργήσει την αίσθηση των ενισχυτών σωλήνων - αναμφισβήτητα η πιο σημαντική άυλη ποιότητα κατά την αγορά για ένα. Αλλά η ποιότητα του ήχου εδώ είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς προσφέρουν 58 προσαρμόσιμα εφέ Boss και ένα συμπεριλαμβανόμενο editor Boss Tone Studio για να καλέσετε σε υπερ-συγκεκριμένες προδιαγραφές τόνος, ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις σας.

Τροφοδοτεί όλα σε 100 Watt σε ένα προσαρμοσμένο ηχείο Waza 12 ιντσών για έναν εντελώς giggable ενισχυτή Combo με αναμφισβήτητα δεν υπάρχει ανάγκη για εξωτερικά ποδόπληκτρα κιθάρας. Αυτό που είναι καλό εδώ είναι ότι μπορείτε να καλέσετε και τους εξομοιωτές ενισχυτή και καμπίνας για να κάνετε αυτούς τους ήχους με αλλοιωμένους αποτέλεσμα σε κάθε ενισχυτή που θέλετε. Και μπορείτε να επιδιορθώσετε και να τα αποθηκεύσετε όλα μαζί έτσι ώστε όταν είστε σε στάδιο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το έμπλαστρο με ένα stomp πόδι και να καλείται εντελώς in. Είναι ένας μεγάλος ενισχυτής αν ψάχνετε για ένα one-stop-shop για τα εφέ .

Μόλις πέρυσι, η Line 6 έριξε έναν ενδιαφέρον ενισχυτή στην αγορά - ένας που απευθυνόταν σε ανθρώπους που θέλουν μια εμφάνιση ηχείων Bluetooth και ένα σύνολο χαρακτηριστικών ενισχυτών κιθάρας. Σε κάποιο επίπεδο, αυτό δεν ήταν μια τεράστια έκπληξη επειδή ένας τόνος ηχείων από τη Vox στο Marshall άρχισε να προσφέρει ένα είδος επιλογής ομιλητή Bluetooth, αναγνωρίζοντας ότι η αγορά ήχου των καταναλωτών ήταν πιθανότατα πιο κερδοφόρα από ό, τι τα ακουστικά μόνο για κιθάρα. Αυτός ο ενισχυτής κιθάρας 150W προσφέρει μια στερεοφωνική ρύθμιση ηχείων πέντε κατευθύνσεων που θα γεμίσει το δωμάτιο με ήχο και θα σας δώσει ένα μεγάλο σώμα για να ακούτε τα πλήρη μίγματα. Υπάρχουν κάποιες επιλογές ψηφιακής μοντελοποίησης με 200 ενισχυτές και εφέ που μπορείτε να διαλέξετε, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλετε να συνδέσετε την κιθάρα σας, αυτός ο ενισχυτής δεν είναι προφανώς αδύνατος.

Υπάρχουν τέσσερις προκαθορισμένες επιλογές που σας επιτρέπουν να καλέσετε ξανά τις ρυθμίσεις σας μια στιγμή, αλλά υπάρχει επίσης σύνδεση Bluetooth και USB, η οποία είναι ιδανική για να ακούτε μουσική για χαρά και να δοκιμάσετε ένα μείγμα για να παίξετε μαζί με την κιθάρα σας. Αλλά το πιο σημαντικό, η Γραμμή 6 έβαλε έναν τόνο έρευνας και εξέλιξης για το πώς φαίνεται αυτό το πράγμα, επειδή σήμαιναν ότι αυτό το προϊόν θα ήταν ένας πραγματικός ενισχυτής κιθάρας και ένα δροσερό ηχείο Bluetooth. Είναι μια πραγματική επιλογή all-in-one για τον κιθαρίστα και τον εραστή της μουσικής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .