Επιλέξτε ένα στερεοφωνικό σύστημα που σας ταιριάζει

Βρείτε το σωστό εξοπλισμό στη σωστή τιμή

Τα στερεοφωνικά συστήματα διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χαρακτηριστικών και τιμών, αλλά όλα έχουν τρία κοινά σημεία: Ηχεία (δύο για στερεοφωνικό ήχο, περισσότερα για surround ή home theater), δέκτη (συνδυασμός ενισχυτή με AM / Tuner FM) και μια πηγή (συσκευή αναπαραγωγής CD ή DVD, περιστρεφόμενο δίσκο ή άλλη πηγή μουσικής). Μπορείτε να αγοράσετε κάθε στοιχείο ξεχωριστά ή σε ένα προσυσκευασμένο σύστημα. Όταν αγοράζετε σε ένα σύστημα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα τα εξαρτήματα είναι καλά εναρμονισμένα και θα λειτουργούν μαζί. όταν αγοράζετε ξεχωριστά, μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε τις λειτουργίες απόδοσης και ευκολίας που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας.

Επιλογή στερεοφωνικού συστήματος:

Προσδιορίστε τις ανάγκες σας

Εξετάστε πόσο συχνά θα χρησιμοποιείτε ένα σύστημα. Αν πρόκειται για μουσική υπόκρουση ή εύκολη ακρόαση, σκεφτείτε ένα προσυσκευασμένο σύστημα. Εάν η μουσική είναι το πάθος σας, επιλέξτε ξεχωριστά εξαρτήματα. Και οι δύο προσφέρουν εξαιρετική αξία, αλλά ξεχωριστά εξαρτήματα προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ήχου. Πριν ψωνίσετε, κάντε μια λίστα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας:

Πόσο συχνά θα ακούσετε;

Είναι για μουσική υπόκρουση ή κριτική ακρόαση;

Θα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος στην οικογένειά σας και πώς;

Ποιο είναι το πιο σημαντικό - να τηρείτε τον προϋπολογισμό σας ή την καλύτερη ποιότητα ήχου;

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το σύστημα; Μουσική, τηλεοπτικός ήχος, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια κ.λπ .;

Δημιουργία προϋπολογισμού

Για να ορίσετε έναν προϋπολογισμό, εξετάστε πόσο σημαντικό είναι για εσάς και την οικογένειά σας και, στη συνέχεια, καθορίστε ένα εύρος προϋπολογισμού. Αν απολαύσετε τη συγκίνηση των ταινιών, της μουσικής και των παιχνιδιών, σκεφτείτε ξεχωριστά εξαρτήματα ήχου. Είναι μια καλή επένδυση που θα φέρει πολλές ώρες απόλαυσης και δικαιολογεί μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Εάν είναι λιγότερο σημαντικό για εσάς, σκεφτείτε ένα πιο μετρημένο σύστημα all-in-one. Με τον προσεκτικό σχεδιασμό, μπορεί να είναι εύκολο να χτιστεί ένα στερεοφωνικό σύστημα οικίας με έναν σφιχτό προϋπολογισμό . Τα συστήματα συχνά ξεκινούν από περίπου 499 δολάρια, ενώ τα ξεχωριστά στοιχεία συνήθως κοστίζουν περισσότερο, έως όσα θέλετε να περάσετε. Όποια και αν είναι η απόφασή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει ένα σύστημα που θα ικανοποιεί τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Επιλέξτε Πού να αγοράσετε ένα σύστημα

Υπάρχουν πολλά καταστήματα για αγορές, συμπεριλαμβανομένων των λιανοπωλητών μεγάλων κουτιών, των ειδικών του ήχου και των ειδικών εγκατάστασης. Συγκρίνετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τιμές μεταξύ τριών καταστημάτων πριν αγοράσετε. Εάν χρειάζεστε έναν σύμβουλο ήχου, σκεφτείτε έναν ειδικό ή έναν εξειδικευμένο εγκαταστάτη. Γενικά, αυτοί οι έμποροι πωλούν τα καλύτερα εμπορικά σήματα, προσφέρουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις επίδειξης, έχουν το πιο καταρτισμένο προσωπικό και προσφέρουν εγκατάσταση. Οι εταιρείες λιανικής πώλησης Big-Box προσφέρουν την ευρύτερη επιλογή προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε έναν έμπειρο πωλητή. Πολλοί προσφέρουν επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης.

Χρησιμοποίησε το Διαδίκτυο

Το Διαδίκτυο είναι ένα καλό μέρος για την έρευνα των προϊόντων και των χαρακτηριστικών και σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει μια αγορά. Ορισμένες ιστοσελίδες προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές λόγω χαμηλότερων γενικών εξόδων. Ωστόσο, με μια μεγάλη αγορά ίσως προτιμάτε να βλέπετε, να αγγίζετε και να ακούτε πρώτα το προϊόν. Οι ανταλλαγές ή αναβαθμίσεις μπορεί να είναι πιο δύσκολες εάν αγοράζετε ηλεκτρονικά. Η αγορά online θα πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν είστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε τι θέλετε και χρειάζεστε. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί σχετικά με την αγορά στο διαδίκτυο - ορισμένοι κατασκευαστές ακυρώνουν την εγγύησή σας εάν αγοράζετε τα προϊόντα τους από μη εξουσιοδοτημένους ιστότοπους, ενώ άλλοι επιτρέπουν άμεσες αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα.

Συγκρίνετε και επιλέξτε στοιχεία

Εκτός αν αγοράζετε ένα προσυσκευασμένο σύστημα, η επιλογή ξεχωριστών εξαρτημάτων πρέπει να ξεκινά με τα ηχεία. Τα ηχεία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την ποιότητα του ήχου και καθορίζουν την ποσότητα ισχύος που θα χρειαστείτε. Συγκρίνετε και επιλέξτε ηχεία με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις ακρόασης, λαμβάνοντας με σας μερικούς γνωστούς δίσκους μουσικής. Ακούστε και συγκρίνετε τις ποιότητες ήχου κάθε ηχείου. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πολλά για τους ομιλητές για να μάθετε τι σας αρέσει. Οι περισσότερες τυπωμένες προδιαγραφές σημαίνουν ελάχιστα όταν συγκρίνουμε τα ηχεία.

Ρωτήστε τις πιο σημαντικές ερωτήσεις

Ένας έμπειρος πωλητής θα πρέπει να θέτει αυτές τις ερωτήσεις και άλλους και να προτείνει λύσεις με βάση τις απαντήσεις σας. Αν όχι, ψωνίστε αλλού.

Τι είδους μουσική απολαμβάνετε;

Πόσο μεγάλο είναι το δωμάτιό σας και πού θα τοποθετήσετε τα ηχεία και το σύστημα;

Θα ακούσετε χαμηλά ή μέτρια επίπεδα ή σας αρέσει πολύ δυνατά;

Τα ηχεία πρέπει να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δωματίου;

Είναι αυτό το πρώτο σας σύστημα ή αναβαθμίζετε ένα σύστημα;

Έχετε μια προτίμηση μάρκας;

Κάντε την απόφαση για την αγορά

Ξέρετε τι θέλετε και χρειάζεστε, έχετε κάνει κάποια έρευνα και έχετε ψωνίσει, έτσι τι έχει απομείνει; Πραγματοποίηση αγοράς. Εδώ είναι τρεις ερωτήσεις που ρωτώ τον εαυτό μου κατά τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης αγοράς: Μου αρέσει το προϊόν αρκετά για να δικαιολογήσει την τιμή αγοράς; Έλαβα καλή εξυπηρέτηση από τον έμπορο και τους πωλητές; Πόσο εύκολο (ή δύσκολο) θα είναι να το επιστρέψω ή να το ανταλλάξω αν δεν μου αρέσει; Απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα και η επιλογή σας πρέπει να είναι απλή.