Κορυφαίες τοποθεσίες για την προβολή της παγκόσμιας δραστηριότητας στο Διαδίκτυο

Πιάσε μια ματιά σε αυτό που κάνουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο online τώρα

Εάν είστε ένας μεγάλος χρήστης κοινωνικών μέσων , τότε πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πόσο διασκεδαστικό και εθιστικό μπορεί να είναι να θέλετε να ελέγχετε συνεχώς όλες τις ροές δεδομένων σας, ώστε να μπορείτε να δείτε όλες τις τελευταίες φωτογραφίες, βίντεο, ειδήσεις, tweets, ενημερώσεις κατάστασης και όλα αλλιώς οι χρήστες του δικτύου σας αποστέλλουν. Ζούμε σε μια ηλικία τώρα που οι ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο στο Διαδίκτυο είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Το να βλέπετε τι συμβαίνει με τους ανθρώπους στο δικό σας δίκτυο καθώς ξετυλίγεται είναι πάντα δροσερό, αλλά τι θα συμβεί αν θέλετε να διευρύνετε την προοπτική σας, ας πούμε, να την παίρνετε παγκόσμια; Πόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ταιριάζουν με το γραφείο πληροφοριών emoji πρόσωπο αυτή τη στιγμή; Ή ποιο είναι το πιο δημοφιλές GIF που μοιράζεται αυτό το λεπτό;

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις ιστοσελίδες παρακολούθησης ιστοτόπων σε πραγματικό χρόνο παρακάτω για να μάθετε.

01 από 09

Στατιστικά ζωντανών στο Διαδίκτυο

Φωτογραφία © John Lund / Getty Images

Θέλετε να δείτε τον αριθμό των χρηστών του Διαδικτύου και των δραστηριοτήτων να αυξάνονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας; Με τα Στατιστικά Διαδικτυακά Ζωντανά, μπορείτε να δείτε τον συνολικό αριθμό των ηλεκτρονικών ιστότοπων στο διαδίκτυο, τον αριθμό των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που στάλθηκαν σήμερα, τον αριθμό των tweets που στάλθηκαν σήμερα, τον αριθμό των αναζητήσεων Google που δημοσιεύθηκαν σήμερα και πολλά άλλα. Εάν αυτό δεν φουσκώσει, ελέγξτε την 1 Δεύτερη καρτέλα. Αυτός ο απίστευτος ιστότοπος είναι μέρος του έργου Στατιστικής Πραγματικού Χρόνου από τα Worldometers και 7 δισεκατομμύρια κόσμους. Περισσότερο "

02 του 09

GIF Hell

Φωτογραφία © Altrendo Images / Getty Images

Ο Giphy είναι πολύ καλός στην ενημέρωση της πρώτης σελίδας του με τα τελευταία μοντέλα GIF, αλλά αν θέλετε να δείτε τα πιο δημοφιλή GIF που μοιράζονται την τρέχουσα στιγμή, τότε GIF Hell είναι αυτό που χρειάζεστε. Αυτός ο ιστότοπος παρακολουθεί το ποσό των μετοχών Twitter ένα GIF παίρνει στο συντομότερο χρονικό διάστημα και τις δημοσιεύει στη δημοφιλή καρτέλα του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα πιο κοινόχρηστα GIF ή να δείτε την καρτέλα firehouse για να δείτε τα tweeted GIF σε πραγματικό χρόνο. Περισσότερο "

03 του 09

Emoji Tracker

Φωτογραφία © Getty Images

Γνωρίζετε πόσο δημοφιλής emoji είναι αυτές τις μέρες, και τώρα υπάρχει ένας ιστότοπος που υπάρχει ειδικά που παρακολουθεί τη χρήση του emoji στο Twitter, καθώς δημοσιεύεται σε πραγματικό χρόνο. Αφού διαβάσετε τη διασκεδαστική "Προειδοποίηση επιληψίας" που αναδύεται πάνω από τον ιστότοπο κατά την πρώτη επίσκεψή σας, θα δείτε ένα πλέγμα εικονιδίων emodi και τον αριθμό των φορών που έχετε tweeted - ενημερώνοντας ζωντανά πριν τα δικά σας μάτια. Περισσότερο "

04 του 09

Ο πειρατικός κινηματογράφος

Φωτογραφία © Sitade / Getty Images

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα μοιάζει με ένα τρελό mashup από όλες τις κορυφαίες ταινίες του κόσμου; Το Pirate Cinema σας δείχνει ακριβώς αυτό, λαμβάνοντας τα κορυφαία 100 βίντεο του Pirate Bay και συνδυάζοντας όλα τα διαφορετικά κλιπ από τα αρχεία BitTorrent που ανταλλάσσονται σε πραγματικό χρόνο. Είναι κάτι δροσερό, αλλά πραγματικά αισθάνεται ακριβώς σαν σούπερ γρήγορο τηλεοπτικό κανάλι σερφάρισμα και δεν κάνει ακριβώς για μια αξιόλογη εμπειρία προβολής μετά από μερικά δευτερόλεπτα παρακολουθούν. Περισσότερο "

05 του 09

Οπτικοποιητής τάσεων Google

Φωτογραφία © Oleksiy Maksymenko / Getty Images

Μπορεί να γνωρίζετε ήδη ότι η Google Trends είναι μια δημοφιλής υπηρεσία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να εξερευνήσουν τα τρέχοντα θέματα αναζήτησης της Google, αλλά γνωρίζατε ότι έχει ξεκινήσει ένας οπτικοποιητής που σας επιτρέπει να βλέπετε αναζητήσεις σε πραγματικό χρόνο; Φυσικά, δεν μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί (γιατί αυτό θα ήταν τρέλα), αλλά θα έχετε ένα σύντομο στιγμιότυπο κάποιων από τις πιο καυτές αναζητήσεις, μαζί με την επιλογή να το τρυπήσετε περισσότερο από την περιοχή στο κάτω μέρος της οθόνη. Η Google προσφέρει επίσης αυτό το εργαλείο ως προφύλαξη οθόνης που μπορείτε να κατεβάσετε για τον υπολογιστή σας. Περισσότερο "

06 του 09

Σήμερα

Φωτογραφία © Westend61 / Getty Images

Οι άνθρωποι παίρνουν πολλές αυτοεξυπηρέτηση αυτές τις μέρες, και το Instagram είναι μία από τις σημαντικότερες κοινωνικές πλατφόρμες όπου συνήθως δημοσιεύονται. Το Selfeed είναι ένα έργο ιστότοπου που εξετάζει όλες τις εισερχόμενες αναρτήσεις στο Instagram με την συμπεριληφθείσα ετικέτα hashtag #selfie, και στη συνέχεια εμφανίζει όλες τις αναρτήσεις τους. Καθίστε λοιπόν, χαλαρώστε και παρακολουθήστε τα πρόσωπα τυχαίων ξένων να πετάνε αδιάκοπα στην οθόνη του υπολογιστή σας για όσο διάστημα θέλετε. Περισσότερο "

07 του 09

Tweetping

Φωτογραφία © Zmeel Photography / Getty Images

Το Twitter είναι το απόλυτο κοινωνικό δίκτυο για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, όπου τα παγκόσμια trending θέματα και τα hashtags μπορούν να αναδυθούν από το πουθενά μέσα σε λίγα λεπτά. Για μια προσεκτική ματιά στο πώς ο ολόκληρος κόσμος tweets, υπάρχει Tweetping - ένας οπτικός χάρτης και ένας μετρητής για να δείτε τα παγκόσμια tweets, tweets από τις ηπείρους, το πιο πρόσφατο hashtag tweeted και πολλά άλλα. Παρακολουθήστε καθώς ο παγκόσμιος χάρτης αναβοσβήνει με tweets καθώς είναι tweeted σε πραγματικό χρόνο. Περισσότερο "

08 από 09

Wikipedia Vision

Φωτογραφία © muharrem öner / Getty Images

Η Wikipedia μπορεί να επεξεργαστεί από οποιονδήποτε και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που το κάνει τόσο μεγάλο. Ένα εργαλείο beta που ονομάζεται Wikipedia Vision παρακολουθεί τις επεξεργασίες που άφησαν οι ανώνυμοι χρήστες και τις εμφανίζει σε ένα σωστό χάρτη καθώς συμβαίνουν, μαζί με τη σύνδεσή τους στην αντίστοιχη σελίδα Wikipedia που μόλις επεξεργάστηκε. Μπορείτε επίσης να δείτε κάποιες πληροφορίες χάρτη σχετικά με τις αλλαγές τις τελευταίες 24 ώρες και ένα στιγμιότυπο των πιο πρόσφατων τροποποιήσεων. Περισσότερο "

09 του 09

Instastrm

Φωτογραφία © Carmen Gold / EyeEm / Getty Images

Το ποσό των φωτογραφιών και των βίντεο που δημοσιεύονται στο Instagram κάθε δευτερόλεπτο είναι πάρα πολύ για να τα δείτε ταυτόχρονα, αλλά αν θέλετε ακόμα μια ενδιαφέρουσα εμπειρία Instagram σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει το Instastrm. Αυτό το εργαλείο διαθέτει μια ζωντανή ροή ενημέρωσης των δημοσιεύσεων Instagram με βάση ένα κοινό hashtag. Επομένως, αν θέλετε να βλέπετε όλα τα μηνύματα που έχουν καταχωρηθεί με tag # food, #shoes ή #throwbackthursday , τότε μπορείτε να το κάνετε με το Instastrm. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μόνο την ετικέτα στην εφαρμογή και να την ανανεώσετε για να δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις. Οποιοδήποτε τρόπο λειτουργεί! Περισσότερο "