Τι σημαίνει KTFO;

Αυτό το ακρωνύμιο είναι πιο χυδαίο από όσο νομίζετε

Δεν είναι απλά όλα τα αρκτικόλεξα απλά να ερμηνευτούν με την πρώτη ματιά, και το KTFO είναι ένα από αυτά. Εάν συναντήσετε αυτό το αρκτικόλεξο online ή σε ένα κείμενο, εδώ θα πρέπει να ξέρετε για το πώς να καταλάβετε καλύτερα το μήνυμά του.

Το KTFO σημαίνει:

Κτύπησε το F *** Out

Μπορείτε να συμπληρώσετε τους αστερίσκους αυτής της τρίτης λέξης με ακριβώς αυτό που πιθανώς πιστεύετε ότι είναι η λέξη F. Για το λόγο αυτό, το KTFO δεν είναι ένα ακρωνύμιο που θα θέλετε να στείλετε σε κανέναν!

Η έννοια του KTFO

Το KTFO είναι βασικά μια πολύ πιο χυδαία έκδοση της απλούστερης έκφρασης, "χτυπημένη έξω". Η λέξη F απλώς υπερβάλλει και την ενισχύει.

Το KTFO χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει το αποτέλεσμα των σωματικών επιπτώσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος από το να πάρει διάτρητο, κλωτσιές, να ελέγξει το σώμα, να χτυπήσει ή να κακοποιηθεί με κάποιο άλλο σοβαρό τρόπο από άλλο πρόσωπο, αντικείμενο ή εμπειρία. Όταν κάποιος περιγράφει τον εαυτό του ή κάποιο άλλο άτομο ως KTFO, λένε ότι αυτοί ή εκείνο το άλλο άτομο είτε έχει γίνει ασυνείδητο είτε έχει βλάψει σωματικά (ή ίσως και οι δύο ταυτόχρονα).

Πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το KTFO

Το KTFO χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει την κατάσταση των αθλητών ή των σωματικά ενεργών ανθρώπων μετά από πρόσκρουση, καθώς ο αθλητισμός τείνει να είναι τόσο σωματικά απαιτητικός (και μερικές φορές επικίνδυνος). Από την άλλη πλευρά, ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει το KTFO για να περιγράψει την ασυνείδητη κατάσταση που ένα άτομο μπορεί να πέσει από άλλες εμπειρίες όπως η έλλειψη ύπνου ή ασθένειας.

Παραδείγματα χρήσης KTFO

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Γεια σου έκανες u πιάσει το τέλος του παιχνιδιού χθες το βράδυ;"

Φίλος # 2: " Ναι συντονισμένη σε λίγο χρόνο για να δει Johnson να πάρει KTFO από το bodycheck από τον Bernard !!!"

Στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, ο Φίλος # 2 χρησιμοποιεί το KTFO για να περιγράψει τη σωματική / διανοητική κατάσταση ενός αθλητή που εξετάστηκε στο σώμα.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Λάβατε το κείμενο μου χθες το βράδυ;"

Φίλος # 2: "Ναι, λυπάμαι που δεν απάντησα, είμαι άρρωστος, έτσι πήρα ένα Nyquil και ήταν KTFO μέχρι τις 10 το πρωί."

Στο δεύτερο παράδειγμα παραπάνω, ο Φίλος # 2 χρησιμοποιεί το JTFO για να περιγράψει τη φυσική / ψυχική του κατάσταση από το να παίρνει ηρεμιστικό κρύο φάρμακο.

KTFO Vs. BTFO

Το KTFO είναι ένα παρόμοιο αρκτικόλεξο με το BTFO , το οποίο σημαίνει "Έψαξε το F *** Out". Είναι σχεδόν ακριβώς η ίδια λέξη για λέξη, αλλά υπάρχει πραγματικά μια διαφορά ανάμεσα στο να "χτυπήσει" έξω και να "καεί" έξω;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να εξαρτάται από την προοπτική, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε συγκεκριμένα, το BTFO μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για να περιγράψει μια νίκη ή να χάσει ένα αποτέλεσμα (όπως σε έναν αγώνα) - ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ένα φυσικό στοιχείο σε αυτό ή όχι . Το KTFO, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανώς καλύτερα κατάλληλο για την περιγραφή των φυσικών επιδράσεων ενός συμβάντος (όπως τραυματισμό ή απώλεια συνειδητοποίησης).

Κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των εκφράσεων "χτυπημένο έξω" και "εκτοξεύονται έξω", οπότε δεν υπάρχει καμία χρήση στην αναλυτική ανάλυση των ερμηνειών τους σε συγκεκριμένα πλαίσια. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ο ένας τον εαυτό σας, επιλέξτε αυτόν που απλά φαίνεται να ακούγεται πιο σωστός σε σας και να πάτε μαζί του.